:: Лидл ::34::

• 78 485
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • на последния етаж
Утре ще взема нарове, ако има. Кой пармезан е хубав?

# 91
Утре ще взема нарове, ако има. Кой пармезан е хубав?
Че то друг има ли  освен гранд падано?

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 18:36 от Анонимен

# 92
  • Viena
Няма,а паданото е супер  chef

# 93
И понеже взех заплатата, си купих и един малък керамичен нож, от който съм възхитена - като бръснач е. Ще пообиколя бургаските лидъли да видя дали някъде няма останали и от големите.
Преди няколко дни имаше малки и големи в Славейков Peace
Скрит текст:
Опитвала ли си кашкавал от мандра Веселие?

# 94
...

Иначе този дългия кашкавал  Galereux не е лош(аз също  като съм гледала производителя е било Германия), но ми е леко безвкусен на мен, пластмасов, беглият ми спомен от кашкавали като дете, беше за нещо по-мазничко. Но за печене бива. Гръцкият  кръглия, доста повече ми харесва.

Това е и моето определение за този кашкавал " пластмасов". Винаги като го опитам си представям точно пластмаса, но тъй като всички го хвалят ме беше срам да си кажа.  Embarassed

# 95
Сега правих пица и пак погледнах кашкавала. Наистина е произведен в Германия, не съм видяла добре, защото датата за годността е в/у надписа. Отдолу пък пише на румънски( като е посочена Румъния, но може би като място на опаковане) , откъдето е дошло объркването ми.

# 96
  • Sofia
Наскоро си купих /от Разлог/от големите сини пакети с мокри кърпи и много съм доволна...големи,плътни и наистина мокри.   Има ли ги винаги....

# 97
Марципан си взех миналата година,но хич не ми хареса.
Как изглежда тази ванилия на шушулка?
Ето я тук 2бр за 2.29лв
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A7D2B10F-7DE17FAD/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?id=36
Жалко, че я изпуснах, днес минах през магазина, но беше свършила, чувала съм че е много ароматна. НЯМА и да зареждат повече, ми казаха.

# 98
  • Sofia
Продават и в Пикадили,в магазините за подправки....

# 99
  • София
Еее... то по другите магазини не се ли продават, макар и на друга марка?

# 100
И понеже взех заплатата, си купих и един малък керамичен нож, от който съм възхитена - като бръснач е. Ще пообиколя бургаските лидъли да видя дали някъде няма останали и от големите.
Преди няколко дни имаше малки и големи в Славейков Peace
Скрит текст:
Опитвала ли си кашкавал от мандра Веселие?
Мерси, ще ида до там.

Скрит текст:
Не, опитвала съм сиренето им и е чудесно, но ми идва скъпичко. Ще пробвам и кашкавала им.

yulmana, благодаря, че ми обърна внимание на кръглите маслени бисквити в голяма опаковка. Нямат нищо общо с Еверест, но са много вкусни. Аз си взех от по-евтините, които са с маргарин, но ще взема и тези с масло другия път.

Истинска ванилия има и в Карфур. Постоянно. Все от там си я взимам и ще продължавам, защото в Лидл е инцидентно зареждане.

# 101
Марципан си взех миналата година,но хич не ми хареса.
Как изглежда тази ванилия на шушулка?
Ето я тук 2бр за 2.29лв
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A7D2B10F-7DE17FAD/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?id=36
Жалко, че я изпуснах, днес минах през магазина, но беше свършила, чувала съм че е много ароматна. НЯМА и да зареждат повече, ми казаха.
Странно е, че са ти казали така. Гледах в сайта на немския лидъл - там им е постоянен асортимент.

# 102
  • Stuck in a moment
Някой питаше за щолените. Този с маслото, който е с по-малък грамаж (мисля, че е 750 гр) е по-добър. В картонена кутия е. И определено е най-добрият щолен, който съм купувала в България. Сравнение правя с купените от Метро, Била и Кауфланд.

Ето това ми трябваше! Мерси! Точно по маслени сладкиши си падам и ще си купим от този.

Тъй като обсъждате кашкавалите - има страхотни кашкавали, но според мен не насърчават малките производители достатъчно, за да им стига продукцията навсякъде и на нормална цена. Две години подред ходим семейно на "Събор на овцевъдите" и там се предлагат чудесни сирена, млека и кашкавали  Peace !

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:53 от l'etrangere

# 103
  • София
Интересно дали ще са удобни и хубави ботите от утре? newsm78

# 104
  • Sofia
И аз малко офтопик, но последно открих този кашкавал и много ми хареса:
http://dobrev-cheese.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … 0%BE%D1%88%D0%B0/

Марципаните с нуга и шоколад се харесаха много вкъщи Peace

Някой взимал ли е от сместта за брауни? Стават ли хубави, класически браунита?

Общи условия

Активация на акаунт