ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 605
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Elizabeth Kirilova ,страхотна принцеса си имате   bouquet

добре дошли  Hug

# 601
  • София
Добре дошли на всички нови членове на глутницата Simple Smile
Elizabeth, как се казва? На колко е? Поздравления за избора на куче от приют!
Едно време Лили като я оставехме сама с Бела, и почваше да реве, да пищи, ужас. Свикна бързо, но почна да прави големи бели. Сега не мога да я позная. Сякаш с времето се укроти сама.
Кашарел, пробвайте с някакви занимателни играчки, имаше едни навремето, дето се пълнят с гранули или лакомства, и ако кучето е лакомник, действа супер.

# 602
  • Пловдив
Разликата от Айра 1кг с клепнали ушички до Айра на море с изправени ушички е цели 3 кг  Laughing
А ето ни и днес с новия ни зимен тоалет

Поздрави за всички щастливи стопани и стопанки на тези безкрайно обичливи кученца  txtloves txtloves txtloves newsm76 newsm76 newsm76

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 20:19 от MAMA GALQ

# 603
Много е сладка ,макар и да не обичам малките кучета ,тя ми хареса много  Simple Smile
Зевс има нов номер -да скача като кенгуру като ме види и да ми забива муцуни до болка  Mr. Green

# 604
Емма се казва, на почти 7 месеца е, но пък за сметка на това е 28 кила.  Laughing

# 605
Галя много е сладка с това костюмче Hug
Елизабет и твоята Емма е хубавица, а какви и са здравословните проблеми, надявам се да не е нещо сериозно.

# 606
Кашарел , оставете и в леглото някоя по-голяма играчка или бутилка с топла вода, да има в какво да се сгуши, все едно е с мама . Аз до сега не съм имал проблеми със стоенето сами и на двете ми кучета и не съм ги учил специално, явно си е до кучето . Иначе е голяма красавица  Heart Eyes Такива хубави спомени ми върна  Blush

И Емма е голяма красавица , дано й разрешите проблемите по-скоро .

# 607
  • На един клон
Добре дошли!   bouquet
Помиярите станахме мнозинство, хаха, но то и по улиците, а и при хората е така.  Laughing

# 608
  • Пловдив
Привет Hugчета ви всеки ден,но при нас нищо ново и затова не се включвам.
Добре дошли на новите членове в глутницата Hug.
Кашарел Тайра е страхотна  bouquetда ти е жива и здрава.Добре зареден магазин в Пловдив е  Карасто петс,но аз пазарувам за моята Тайра онлайн от Софийски зоомагазини,по изгодно ми е.
На Коледна вълна да ви покажа Тайра преди 1 година и сега

Разликата е ,че коледния ни костюм се пръска по шевовете Joy

# 609
Мелани трябва ви нова премяна  Joy

# 610
  • Пловдив
melani14
големи муцунки сте  Heart Eyes

# 611
 Hug Hug Hug Добре дошли на всички нови членове на групата ни  Hug Hug Hug
Всички сте прекрасни!  Hug Hug Hug
melani14  уникални хехехех малеееее останаха ми очите хехехех душичка да я намачкаш от мен едно хубаво ххехехе  Hug Hug Hug Представих си и Дара в такава премяна хехехехех

# 612
Тони-мама, ами сериозни са си проблемите, като малка имаше съмнения за астма, по-късно се оказа алергия придружена с кашлица, много често получава диария, а преди 3 дни правихме операция заради папилома вирус.  Sad ooooh! Нооо ние си я обичаме..  Hug

# 613
Кашарел, ЧЕСТИТОООО!!! Много сладичка муцунка  Heart Eyes! Офф толкова бързо растат значи..
Добре дошли на новите муцунки!  Hug
И да взема да платя малко данък и аз  Wink

# 614

Elizabeth Kirilova  ,да се оправяте скоро!!! Красота !!!

Общи условия

Активация на акаунт