ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 600
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
жгмъц, котето ако го вземете малко, най-вероятно ще е проблем само първите дни. За това е хубаво да си почивка, за да го браниш  Mr. Green Кучетата свикват доста бързо и не знам дали имаш представа какви добри приятели стават след точно 2-3 седмици. Направо неразделни Simple Smile Аз нямам коте, но имам едно страхливо преминаващо през двора. Усещам, че започва все по-често да се завърта, та накрая май ще започна и аз да му давам папане. А не е като да не е охранено. Grinning
Докато още имахме предишното ни куче (кавказка овчарка беше) пак така се завъртя едно котенце, значи в началото беше някакъв ад. Котето не можеше да се нахрани на спокойствие, само се оглеждаше да не я подгони отнякъде Лари (така се казваше кучето), един ден просто спряха да си обръщат внимание. Даже той искаше да си играе с нея, тя беше тази която се дърпаше и се заяждаше с него Imp

# 631
Муцинкиии, гуш и цун!  Hug
Ето какво пише тук, може да е полезно на накой http://mpkucheto.com/%D1%85%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B0- … 1%83%D1%87%D0%B5/

# 632
Ето малко данък и от мен с мойте кикимори:

# 633
Машке, душко, да вземеш да им обличаш по един бял потник когато ги снимаш Joy

# 634

smile3521  hahaha

# 635
Оффф ми нИ щът..  hahaha Joy! Абе направо си е голяма мъка да снимаш черни кучета хеле пък само вълна - съвсем  Joy

# 636
  • София
Как виждат милите животинки.  Wink

Joy Joy Joy

# 637
жгмъци, незнам, душка, обаче си искат бретончето и толкоз! Simple Smile То малкото мече още няма толкоз бретон и брада като мама и ми е много смешна  Joy - всичкото косми щъкнали напред и страни..  hahaha

# 638
Оффф ми нИ щът..  hahaha Joy! Абе направо си е голяма мъка да снимаш черни кучета хеле пък само вълна - съвсем  Joy

Даааа, мъка е! Ама си струва! Някой път стават уникални снимки нищо че е по-трудно. Страхотни са ти!  Heart Eyes

Тайра много слушала днес пак, трета нощ ще и е. Снощи също бе послушна. Днес мъжо я оставил за час да заведе детето на лекар и пак се е изакала и изпишкала зад входната врата, а сутринта свършихме работа на терасата. Ще свикне да не се страхува. Снощи ми беше много мъчно, поплаках си дори...милата, толкова прекрасна и сега това свикване че ще се приберем. На банята не мръдна, кротка, мила и гальовна. Душичка ми е тя Heart Eyes

# 639
Охх ,Кашарел, и аз така плаках, като отиде мойто другото момиченце при новото семейство в Бургас и като казаха колко стресната била и омърлушена .. рев, сополи .. но пък сега съм супер щастлива, че толкова я обичат хората  newsm44, думи нямам! И браво на мъничето, ще свикне милинкото само се иска малко търпение от ваша страна  Hug!
Ииии да ви покажа момъка дето съм го харесала за гадже на мойто Чари
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151856434764807&set=v … ype=2&theater
Как да не го хареса човек! Тъкмо ще я разхожда момчето!  Joy Joy Joy

# 640
  • София
Страхотен е младежа, даже и ще те отменя.  Laughing

# 641
Страхотен е младежа, даже и ще те отменя.  Laughing
Нали! Simple Smile

# 642
  • на морето
Леле -мале , колко страхотни снимки !А пък как е набъбнала и виртуалната ни глутница ...Красота !  Hug Heart Eyes

Всички новозаписани да се чувстват поздравени , гушнати ....и съответно погалени , почесани зад ушаците и  т.н.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз влизам да споделя това за всички  от Бургас ,
 https://www.facebook.com/events/418200291642181/#!/events/418200 … 1642181/?source=1 
 и да кажа , че почти сигурно към 12:30 - 13ч ще сме там с Лора за известно време  .
Позволявам си да поканя всички , които имат възможност и желание  да наминат .
Бих се радвала да се видим и на живо , не само тук .

# 643
  • виртуално
Когато кучето е завинаги  Heart

# 644
Машке, чак сега видях, че малката ти кикиморка има джуфка на бретона Joy

Общи условия

Активация на акаунт