ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 574
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Хах ,нека я препикава Бари , много е хубав ,ако можех щях да си взема като него едно още  hahaha

Не знам вчера като я разхождах слезнахме пеш не с асансьора и затова я  е надушил  Crazy

Чарли и той надушва съседските кучета и само чака някой да отвори врата и хуква по стълбите  #Crazy
Хаха,опасен Simple Smile

Той Бари се бил застопорил пред вратата и се принудили да звъннат  Joy

Другият път му кажи поне да й донесе цветя Grinning
О,ще му кажа  Grinning

# 91
Ако знаете малката Траяна какво бясче е. Тормози по-малките хич не заслужава да я гушкаме ама е хитра, като я взема да и се скарам след като е опънала ушето на брат си, тя ме обсипва с безброй целувки. И за стойката да се учим не става, че само се криви ама трябва да се справим Simple Smile

Този Бари много кротък и спокоен изглежда. Хубав гигант .

Джемма, най-добре е да идете на ветеринар. А каква порода е? (извинявам се, но не съм следила темите)

Елизабет, моят съвет е щом ще взимате кученце от развъдник първо прочете стандарта на породата, болести типични за породата, недостатъци, проблеми с очи, кожа, сърце, дишане, стави, луксации.... Ще прочете МНОГО страшни неща, но трябва да отсеете информацията и да не Ви обзема паника, че сте харесали най-болната порода( от повечето статии човек остава с подобно съмнение за всички породи) . Има много развъдници има и у нас също хубави. Ако е от чужбина има начини да се донесе. В случай, че взимате пет клас ( домашен клас) задължително попитайте ЗАЩО е пет клас. Ако развъдчика държи на кученцата си ще обясни точната причина и ще сте напърно наясно какво купувате.
Цените - тази тема е много разисквана. Много развъдчици, за да започнат своята работа купуват куче от чжбина. Цената на кучето е според родословието и развъдника. Понякога цените са много високи и затова бебетата са на по-високи цени и качеството им е по-добро( не винаги за жалост ) .
Пишете на няколко развъдника и споделете какво търсите и попитайте какво ще препоръчат.
Куче се взима по сърце, не само по титли и гръмки фрази Wink

# 92
Да,много е кротък,за разлика от моята  Crazy

# 93
Да,много е кротък,за разлика от моята  Crazy
Белисимата как реагира, запознаха ли се с този кротушко Joy
Добре дошла на Елизабет   bouquet надявам се скоро да се похвалиш със един малък сладур от породата която си решила, че искаш.

ето едно бебче френски булдог на една потребителка която се е сдобила наскоро с него

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 18:27 от Тони-мама

# 94
  • София
elichka_vangelowa, хайде без менторски тон, а ? 'Защо не си осиновите ?' Що за въпрос...
Идва ми малко, като някой да ме пита защо не си осиновя дете ...
Нужно ли е всеки новодошъл да бъде атакуван подобни въпроси ?
Извинете, но ми писна.

<> <> <>

Ето и есенна Бианка.  Wink

# 95
elichka_vangelowa, хайде без менторски тон, а ? 'Защо не си осиновите ?' Що за въпрос...
Идва ми малко, като някой да ме пита защо не си осиновя дете ...
Нужно ли е всеки новодошъл да бъде атакуван подобни въпроси ?
Извинете, но ми писна.

<> <> <>

Ето и есенна Бианка.  Wink

Яяяяяяя Бианка не е в кална локва  Joy ама как хубаво си е полегнала на шарена сянка  Hug

# 96
  • София
Ами нямаше кални локви в парка, но пък си намери човешко лайно...  Sick

Така, че при нея няма празно.  Laughing

# 97
gray mouse аз като пресен развъдчик да кажа и моето мнение  Peace. Също мисля, че е хубаво първо да се проучи добре породата-специфично поведение, чести болести, грижите, които изисква тази порода. После след като си решила, че това е твоята порода си вземи кученце от хора, които притежават необходимите документи за произхода на кученцето (имам впредвид издадено родословие от БРФК). Обикновено цената е висока при развъдчици, които са с дългогодишен опит, родителите на кученцата са с много титли от изложби и не на последно място - от техният развъдник са излезли оценени шампиони. Това обаче не означава, че на зелени развъдчици като мен например (тук леко се изчервявам) кученцата са по-лоши. Ние със съпруга ми също сме гледали много кучета (до края на живота им) без да са породисти и родословни. Сега имаме Черен руски териер два броя (просто водят до пристрастяване  hahahaLaughing и все си мисля, че друга порода вече няма да ми легне на сърцето, но човек никога не знае.
Много хубави кучинки на снимковия маТрЯл  Hug!

# 98
  • Пловдив
Мамазори благодаря за подкрепата Hugчакам снимки на Дара с новите придобивки.
Ancheto на този поглед трудно се устоява,пък и какво е мъничко,сладичко...
Elizabet  стискам палци скоро да се сдобиеш с малко френско булдоче Hug
Лисичке страхотно е, че Анабел си има кавалер,и то какъв красавец Heart Eyes
Есенната Бианка е във вихъра си ,и ние днес така бесувахме по поляните,ама снимки ще публикувам тези дни
А днес след разходката

# 99
  • на морето
Ехооо, здрасти !  Hug Hug Hug

Добре дошла на Елизабет !  Hug

Не ни се сърди , моля те ! Просто тези въпроси са отправяни и съответно коментирани и дебатирани хилядократно . Ти, разбира се,  това няма как да го знаеш , но тъй като същината на въпроса ти засяга една изключително "болна " тема   " Да си купя породисто кученца , ама евтинко по възможност "  се получават и по - емоционални отговори .
Надявам се  , че  си се позаинтересувала за търговията на домашни любимци като цяло , но все пак , ако имаш време и желание попрегледай последните няколко теми тук .Има поне няколко такива дебата и достатъчно добре представени гледни точки и обяснения по този въпрос .
/жокер - един от най -сериозните беше около 24 май т.г./
Мисля , че ще ти е полезно . Това , разбира се е само приятелски съвет ; инък ще се радвам да ни представиш избранника /цата  в най -скоро време !

.....
И малко данък от нас ....

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 20:09 от asha

# 100
Ах таз сладка шоколадка  Hug Heart Eyes само за галене е каквато е лъскавичка и мекичка  bouquet
Машка Hug  как сте мацка, хубавото Любимче и мама Машка как са...

# 101
melani14   много сте сладкиииииии   Hug Hug Hug . ще и направя на Дара снимки  тези дни . Обаче усеща животинчето че това си нейното място ..... с кеф , блажено си спинка и похърква в новото легло... чак ми е кеф да я гледам доволна и щастлива.....
А новата купа вече не разливаме от страни което е сууупер хехех

# 102
Тони Hug, добре сме ,слънце, и Машка и любимта Любима! То с тез моите луди подготовки на чушките само набързичко влизах да ви наглеждам  Wink!
Не ме сдържа вече и ще се похваля  newsm44! Моите чушчици педи час пристигнаха в Германия при нашия кум, а другото ми момиченце буквално секунда преди да тръгне и то за Германия дойдоха едни невероятни млади хора и я харесаха! Така, че тя заминава за Бургас - все още е при мен, през седмицата ще дойдат да си я вземат. Шастлива съм! Щастлива съм! Ураааа!

# 103
  • на морето
О, Машенка , значи ще става градска една от твоите шушулки ?Честито !
 Свиркай да я държим под око с Лора ... Mr. Green 

# 104
  • София
Един спящ прилеп  Laughing

Елизабет, недей да приемаш коментарите за критика. Всеки изказва мнение  Hug
Знам какво е да искаш точно определено кученце. Аз така дълги години си мечтах за померан или мини шпиц. Когато дойде моментът, в който нямаше никаква пречка да си взема мечтаното кученце, просто така се случи, че промених решението си, но това не ми пречи все още да искам някоя от посочените породи. Кучето си е куче, както и да изглежда, то е най-страхония приятел и най-преданото създание, но не виждам нищо грешно в това да си представяш СВОЯ домашен любимец по конкретен начин и да искаш точно такъв. Стискам палци да си намериш бързо желаното кученце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт