ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 576
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Ancheto- Попринцип не съм фенка на чихитата, ама този ''екземпляр'' искам да го .. намачкам!  Crazy Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
Ancheto , много сладка муцка си имаш !

Вчера съседите над нас ни звънят на вратата отварям и какво да видя :
ей този хубавец на 7 месеца (не знаех ,че го имат явно е от скоро) се спрял на вратата ,че надушил Анабел  Mr. Green

# 77
  • Балчик
Лиске, колко е пораснала Анабел, последният път като влизах в темата беше една пухкава топка. А вече и кавалер даже си има.  Hug

Ancheto, как да се скараш на това невинно бяло като ангелче същество. Simple Smile Hug

Графиня дьо Адри́, много са сладки двамата заедно.

_Jack_, marta1 Hug

Ние имаме проблем. на гърба има нещо като цицина. Не е червено, бяла си е кожата. Няма видима рана, нещо подкожно е. newsm78

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 11:33 от Джемма

# 78
Здравейте момичета и сладки косматковци!
От известно време с моя Лъки си имаме проблем с мястото за спане SadОтказва да спи на старото си място и когато трябва да изгася и заспиваме той започва да проявява неспокойство и като да се страхува да спи на постелката си в стаята,където през деня се изтяга.Ставам и заедно разглеждаме стаите ,слагам постелката пред мивката и там си ляга и спи.Проверявах за гризачи и всякакви гадости ,но не открих нищо Thinking.Не мога да разбера това му поведение, освен като страх от нещо си.През деня и вечер ,когато сме заедно го няма този проблем.
Как ми се иска да мога да мога да разбера какво ми казва ,но явно съм бавно загряваща или бързо остарявам Embarassed
Обичам го много и ви моля да ми помогнете Praynig Praynig

# 79
Лисе, взимай мерки Белисимата вече има обожател ще ти препикават  hahaha вратата.
Ancheto, това бялото космато ококорено чудо си е само за мачкане и галене Hug
Графинче, ама как е вирнала ушаците  Joyголям сладур е, явно вече е разбрала, че нищо лошо вече няма да и се случи и за това започва да се отпуска и играе, приема ви и е щастлива Hug

# 80
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
здравейте на всички,
признавам не притежавам бау-бау, винаги съм искала обаче, и дори сега  в напреднала възраст и две деца, чакам с нетърпение момента да кажат искам и да отида да го купя. по едно време ми се струва че много чакам и така живота ще ми се изплъзне без това което искам. та искам френски булдог, намерих сайта с развъдниците, форума, звъннах в един развъдник 1000 евро. споделих на семейната маса /само с мъжа ми де/ и като че ли е съгласен и този път да се жертва за любимата си съпруга. преглеждах обявите в сайтовете цените са 300-400 лева. и се замислих дали е малко височка тази цена, ясно че е лицензиран развъдник, но 4 ри пъти отгоре си е доста.
колко броихте за вашите лицензирани бау бау сладури, а всъщност може ли  да се пазари човек за лицензиран бау бау.

# 81
 Shocked
Винаги съм се чудила - какво му е лошото просто да осиновиш от приют ( безплатно)+ всички необходими ваксини и документи...
Защо не потърсиш развъдници в България, като толкова държиш на породата.. ?
http://frenchbulldog.bg/

# 82
  • виртуално
ето развъдниците в България
 http://forum.dog.bg/topic/38202-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D … 0%B4%D0%BE%D0%B3/
можеш да питаш за пет-клас, обикновенно цената е по-ниска  Hug

# 83
Хах ,нека я препикава Бари , много е хубав ,ако можех щях да си взема като него едно още  hahaha

Не знам вчера като я разхождах слезнахме пеш не с асансьора и затова я  е надушил  Crazy

# 84
Хах ,нека я препикава Бари , много е хубав ,ако можех щях да си взема като него едно още  hahaha

Не знам вчера като я разхождах слезнахме пеш не с асансьора и затова я  е надушил  Crazy

Чарли и той надушва съседските кучета и само чака някой да отвори врата и хуква по стълбите  #Crazy

# 85
Хах ,нека я препикава Бари , много е хубав ,ако можех щях да си взема като него едно още  hahaha

Не знам вчера като я разхождах слезнахме пеш не с асансьора и затова я  е надушил  Crazy

Чарли и той надушва съседските кучета и само чака някой да отвори врата и хуква по стълбите  #Crazy
Хаха,опасен Simple Smile

Той Бари се бил застопорил пред вратата и се принудили да звъннат  Joy

# 86

Хаха,опасен Simple Smile

Той Бари се бил застопорил пред вратата и се принудили да звъннат  Joy

Другият път му кажи поне да й донесе цветя Grinning

# 87
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Shocked
Винаги съм се чудила - какво му е лошото просто да осиновиш от приют ( безплатно)+ всички необходими ваксини и документи...
Защо не потърсиш развъдници в България, като толкова държиш на породата.. ?
http://frenchbulldog.bg/

аз развъдниците успях да намеря. имах съвсем два други въпроса въртящисе само около цената, а не около породата.
и ще отговоря на любопитството ти, и няма да увъртам колко дрън дрън е породата и как всички други са нищо за мен.
като ученичка в нашия град имаше човек без една ръка - и два френски булдога. винаги ходеше пеш и никога не ползваше градски транспорт. преместихме се в родния град на майка ми. до нашата къща имаше човек в инвалидна количка и един френски булдог. винаги човека с количката беше на улицата със своето куче. на кратко и двамата собственици бяха страхотни хора, уравновесени, нормални, макар и инвалиди.
искам същото куче, грешно ли е. по някакъв начин тези хора са се запечатали в съзнанието ми.  и сега какво, да осиновя куче ли... и ще ... добре не искам да разсъждавам повече.
дори да не отговори никой, все пак съм попитала, пък вие продължавайте да ме кълнете по темата. тенкю на сички
п.с. винаги съм се чудила, като не знаеш отговорите на въпросите кому е нужно да се изказваш

# 88
Джемма , благодаря , расте си диваненцето  Mr. Green

# 89
  • виртуално
Elizabet  Hug
(някой път тук е така: ако искаш по обява - ще те изпратят към развъдник, като търсиш породисто - ти посочват приют )
Аз обичам всички животни, но в къщи имам само кокери. Не искам друго куче.
На другите въпроси не мога да ти отговора, Арчи не е родословен - купен е по обява
Цената от развъдник може да варира според класа на кучето :пет или шоу, според пола и цвета.
Виждала съм бежов френчи, купен от чужбина за доста висока цена заради цвета.
Въобще обаждай се на различни развъдници, питай за варианти, цената не е константа и може да варира.
Успех  Hug

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 14:41 от Рапунцел ®

Общи условия

Активация на акаунт