ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 588
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате средство срещу бълхи, подходящо за кученце под 2 месеца?
(още не е ваксинирано). В зоомагазин ми предложиха единствено да го заведа те да го пръскат с нещо.

# 661
  • София
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате средство срещу бълхи, подходящо за кученце под 2 месеца?
(още не е ваксинирано). В зоомагазин ми предложиха единствено да го заведа те да го пръскат с нещо.

http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/10818/beapha … lki-kuchenca.html

# 662
Karen   какво е кученцето?  На вашата възраст на нас ни бяха препоръчали пик пудра , тапилан ... нещо от сорта ...   А това което ти е препоръчала жгмъц  и ние го ползвахме но нямаше ефект .. незнам дано да има ефект при вас ...

# 663
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=700761856608709&set= … ype=1&theater

Цитат
Здравейте, другарчета!Намерен малък мъжки голден ретривър в района на НДК вчера към 8 сутринта. Ако е оставено на улицата нямам идея що за нечовек трябва да си за да го направиш. Ако е изгубен ще се радвам на всякаква помощ за да се върне при стопанина си защото съм сигурен, че липсва истински на някой.Моля най после тая социална мрежа да свърши някаква полезна работа най-накрая и ми помогнете да разпространя информацията. Водих кученцето на ветеринар, прегледано и обезпаразитено. Хранил съм го добре а и то яде всичко което става за ядене като за последно. Изключително дружелюбно. Истински пример, че в тоя изпълнен с кретеноизъм свят съществува нещо истинско, невинно и неопетнено.Напомня ми на малко дете, което не може да каже какво иска а само да скимти и те гледа с големите си очи.АКО в крайна сметка не се стигне до контакт със стопанина ще се радвам да му намерим дом където да бъде много обичано. За всякакви идеи и мисли от ваша страна пишете ми тук и на тел.0883344270.Благодаря!

Мисля да се обадя утре и ... да го прибера.

# 664
Здравейте!

Най-добре го заведи на лекар, той ще ти каже с какво може да го третирате .

# 665
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=700761856608709&set= … ype=1&theater

Цитат
Здравейте, другарчета!Намерен малък мъжки голден ретривър в района на НДК вчера към 8 сутринта. Ако е оставено на улицата нямам идея що за нечовек трябва да си за да го направиш. Ако е изгубен ще се радвам на всякаква помощ за да се върне при стопанина си защото съм сигурен, че липсва истински на някой.Моля най после тая социална мрежа да свърши някаква полезна работа най-накрая и ми помогнете да разпространя информацията. Водих кученцето на ветеринар, прегледано и обезпаразитено. Хранил съм го добре а и то яде всичко което става за ядене като за последно. Изключително дружелюбно. Истински пример, че в тоя изпълнен с кретеноизъм свят съществува нещо истинско, невинно и неопетнено.Напомня ми на малко дете, което не може да каже какво иска а само да скимти и те гледа с големите си очи.АКО в крайна сметка не се стигне до контакт със стопанина ще се радвам да му намерим дом където да бъде много обичано. За всякакви идеи и мисли от ваша страна пишете ми тук и на тел.0883344270.Благодаря!

Мисля да се обадя утре и ... да го прибера.
Mного е сладък,  Hug ако наистина е изхвърлен този който го е направил си е сложил грях на душата.жгмъц добре си решила да си го вземеш, стискам палци да стане твой много скоро Praynig

# 666
  • На един клон
ЖГМЪЦ, ако ще се обаждаш - звъни веднага, не е толкова късно!

# 667
  • Sofia
Karen   какво е кученцето?  На вашата възраст на нас ни бяха препоръчали пик пудра , тапилан ... нещо от сорта ...   А това което ти е препоръчала жгмъц  и ние го ползвахме но нямаше ефект .. незнам дано да има ефект при вас ...

Средноазиатска овчарка е.
Ще ходим на вет. за ваксина, исках преди това да се справим бързо с бубите, за да не наскачат из къщи и по децата.

# 668
  • София
Да се отчета с малко не чак толкова снежни снимки.
Скрит текст:

# 669
Джак, и при нас стана много студено. Ама за Беро не се притеснявам - козината му е станала 15 сантима Simple Smile А Чарли е много джиджан в това палтенце с чакулка.

Жгмъц, много е сладък, душицата той! Нека е твой, щом го искаш!

Каттрин, сладък любопитко.

Тони, наистина ли сте имали толкова много кучета?! Изуми ме!

# 670
ЖГМЪЦ, ако ще се обаждаш - звъни веднага, не е толкова късно!
Обади ли се?
Прекрасен е! Жгмъц, дано е твой! Heart Eyes Hug
Коте, снимките ти са изумителни!  Crazy
Чарли, студът много рано скрипна тази година. С много сериозна екипировка сме.
Karen, такова малко куче се обезпаразитява от ветеринар.
Фея,15 см.! Това се казва козина! Wink

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 06:34 от marta1

# 671
  • София
Добро утро!
Идеята ми е да го взема временно, в момента не
мога да си позволя второ куче финансово.  Cry
Но бих го гледала докато се намерят стопаните му,
или ако е изхвърлен докато се намерят нови и читави
хора за него. Изкушението е голямо да го взема и за
себе си...
Не се обадих снощи, днес ще звънна и ще докладвам.

# 672
  • виртуално

Средноазиатска овчарка е.
Ще ходим на вет. за ваксина, исках преди това да се справим бързо с бубите, за да не наскачат из къщи и по децата.

Карен, радвам се да те видя тук  Hug и чакам снимки
Децата сигурно страхотно се радват

# 673
  • Балчик
Ето така се спи у нас в тоя студ- до парното. А погледът е, бива ли сега да ме събуждаш за една снимка.  Grinning

Маша от долината, ах, какви сладки кикимори си имаш.

О, жгмъц, страхотни елени. И аз искам такава шапка за моя, нали ви акзах,ч е Дейзи през декември става елен. hahaha

Кашарел, страхотна красавица си имате вече, честито. Hug

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 11:53 от Джемма

# 674
Коте, ти сигурна ли си ,че имаш куче , а не кенгуру Grinning

Общи условия

Активация на акаунт