Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
За подаръци не ме търсете - обикновено питам човекът какво иска. Толкова съм зле с идеите. Иначе аз обожавам да ми подаряват козметика, много съм лесна, ако някой се интересува.  Wink Wink

Днес съм решила да съм мързелива, но все пак трябва да кача дърва.  Crazy

# 451
  • Пловдив
Върти ми се из главата за приятелките ми да купя красиви коледни ароматни свещи да речем с някаква коледна играчка и красива опаковка, но за останалите трябва да мисля - хайде споделяйте идеи....

# 452
  • София
Ехааа, започнаха вече коледните идеи, нали? Така ме кефи това време, че не е истина! Най-любимия ми празник е това, като се има предвид, че и дребната тогава е рожденичка, направо обожавам декември  Laughing
Днес минах през Билла - вече са пуснали толкова много коледни гъдели, направо си се изкефих. Е, на дъжда не чак толкова  Wink

# 453
Аз отдавна се гъделичкам с марципан от Билата  Laughing Laughing Купила съм и някакви украски от Лидл, малката да се кефи.

# 454
  • София
 Joy Joy Joy Риълче, ще си признаеш сичко Laughing Laughing Laughing Аз обаче се въздържах поради не знам каква причина да взема каквото и да е коледно....Що се смотах така, не знам? Ако дребната беше с мен, сто на сто поне един бонбонен календар щеше да намаже  Mr. Green

# 455
  • Пловдив
 Laughing и аз изчаквам още с покупките - да не взема да се мина, сега да купя нещо, а после да наизкарат други хубави нещица....ще изчакам още малко и...гледай какво правят лудите с картечницата  Joy

# 456
Laughing и аз изчаквам още с покупките - да не взема да се мина, сега да купя нещо, а после да наизкарат други хубави нещица....ще изчакам още малко и...гледай какво правят лудите с картечницата  Joy
Аз за това залагам на марципана. Ако изкарат по-хубав, ами ще ям и от него.  Joy Joy Joy

# 457
  • Пловдив
Това, което е за ядене не се брои, защото го изяждаш и все едно не си го купил  Joy Joy Joy

# 458
  • София
Може карта за фитнес, или билет за рок-концерт ако има скоро някъде. А от хобито му може да направиш страхотен календар за 2014г. от тези големите със страница за всеки месец - направи снимки на произведенията му /12бр/ оформи ги и дооправи във фотото и после ги реализирай като календар...мисля, че няма да остане безразличен. Ако ми хрумне и друго пак ще пиша.

Това с календара е супер идея, но ще трябва да я отложа за по-нататък, защото още не е събрал 12 свои произведения... Laughing Работата върви бавно, но нали казват, хубавите неща стават бавно. Оффф, лоша работа, особено като се има предвид, че РД е по коледните празници...

# 459
  • София
Popule, искаш да кажеш, че имаш за партньор козирог? Това се оказа, че ми е детската мечта, но никога не попаднах на себеподобен в този живот  Mr. Green
Метална халба за бира? Или изобщо халба за била с любимата рок-банда? Хубав портфейл? Нов албум на някоя любима рок-банда? Имаш избор  Laughing

# 460
Како става вече в тази тема не знам...  Rolling Eyes

Защо , Либче ? Rolling Eyes

Добър ден !  Wink

Подаръци мразя да избирам , иначе се радвам на хубава козметика ( парфюми ) .
Разни предмети и дом. потреби ненавиждам . Crazy
Като цяло предпочитам да не ми подаряват , защото съм капризна и рискът да не ми хареса подаръка е огромен .

# 461
  • Пловдив
Popule , може и пижама пак с помощта на някое фото студио с щампа на любимата му рок-група.

# 462
Како става вече в тази тема не знам...  Rolling Eyes

Защо , Либче ? Rolling Eyes

Добър ден !  Wink

Подаръци мразя да избирам , иначе се радвам на хубава козметика ( парфюми ) .
Разни предмети и дом. потреби ненавиждам . Crazy
Като цяло предпочитам да не ми подаряват , защото съм капризна и рискът да не ми хареса подаръка е огромен .
Значи тиган няма да ти подаряваме. И за мен е много тъпо.  Peace

# 463
  • София
Аз обичам да избирам подаръци, които знам, че ще се харесат. Дребната знае прекрасно какво иска и не ми е трудно. Аз също не давам много да ми подаряват точно щото съм капризна и само ще прибавя нова излишна вещ към останалите  Mr. Green

# 464
  • Пловдив
Определено, всичко свързано с кухня, баня и пране е мега тъпо... подаръкът трябва да е нещо, което да е само и единствено за лична употреба и да не навява асоциации с дейности на добрата домакиня  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт