С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 650
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
 mecani, нищо за малката не намерих, бях харесала роклички няколко от сайта на Зара, тук няма нито една, същото е положението и с обувките/ботушите. Не са добре заредени в момента, а на мен ми трябват доста неща за малката. Предстои рожден ден и искаме да й купим дрешки и ботушки, шал и шапка също харесах от Зара, но имат само малкия размер шапка. В общи линии нищо,което да ми върши работа  Simple Smile Ти взе ли ботушки за Ема? Ако да от къде?
Мъжът ми иска до ходим до Пловдив, затова питам за там.

# 616
  • В къщурката на хълма на феите
да ти кажа купих й ботушки от магазинчето, което е точно срещу часовника на кукления театър, след като обиколих вероятно целия град .. ходих и до мола, гледахме обувчици в магазина на Дайхман, понеже имаше голямо разнообразие - ботушки, ботички, апрески бол - обаче на Ема крака е много малък и не можахме там да намерим нищо, което да ни се стори подходящо .. иначе цените са между 15 и 70лв. зависи колко маркови точно искаш да са обувчиците .. тези, които взехме ние от тва магазинче, по принцип са стар модел /аз лично не разбирам какво по дяволите значи стар модел/ и понеже са стар модел бяха намалени и така Ема се сдоби с ботушки естествена кожа за 20лв Mr. Green

ето такива са ни ботушките само че са чисто белички със светлорозов пух вътре

# 617
Много са хубави, ще отида там, има ли 19 номер, малката също има малък крак. Бели ми трябват и на мен, защото искам да имам по-голям избор за цвят на роклята  Simple Smile

# 618
ами да ти кажа не знам какво имаше, щото ние търсихме 20-21 с презумпцията да ги носим цяла зима и да не ни се налага да купуваме още веднъж ..

# 619
Мерси, ще отида да проверя  Simple Smile

# 620
Аз предлагам такива ЦЪК, на Влади са му малки, а толкова ги харесвам  Rolling Eyes , ако някой ги хареса ще обсъдим и друга цена  Mr. Green

# 621
тва последното звучи като за наши хора Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622
Е тъй де  Wink

# 623
Пише подметка 14,5см, моята малката е с краче 11см.  Simple Smile
Май където и да отида няма да й намеря нищо подходящо, ама аз съм и с претенции за цвят и модел   Simple Smile Joy

# 624
Ния Hug-в Пв Зара няма,в Мол Галерия-т.е Карфур има м-н на Waikiki,има и добри неща,в др Мол е H/M  и др детски магазини,иначе да "върти "по кварталите и из центъра в това време Rolling Eyes

# 625
me4koni, мерси   bouquet

# 626
  • shumen
Добър ден!
Либре,тука няма вятър и сме добре.Днеска цял ден по задачки и сега чак сядам на компа.
На нас ММ решил да ни изненада и купил колело на Дени,но се оказа,че ну стигат крачетата до педалите.Той обаче остана много доволен и щастлив и днеска цял ден иска да го кара(бута) в нас и добре,че сутринта излезнахме иначе досега щеше да е почупил всичко из къщи.Сега спинка,а аз релаксирам тука.
Днеска пробвах и апреските и съм много доволна.Сега намерих и на малчо и утре ще са тука и може да вали сняг вече и да газим и двамата.Поръчах му и един коледен гащеризон от продавалника и дано му стане,че иначе ще се гръмна.Другата седмица ще ми го пратят,че дано преведат паричките до 05.12,че да мога да го платя.

# 627
  • Варна
Ренди,
как са му малки на Влади, бе, той с колко см краче е? Чакай, че чак се замислих Simple Smile Борислав има едни ботушки, има и боти, обаче тез ботушки много сладки изглеждат. ОТивам да му меря подметката на ботушите и ботите, те между другото оше са му големи, с 1 номер са по-големи от сегашните му маратонки, в които също има накъде да му расте крачето.
п.п. сега мерих, и на Бобо ще са му малки. Маратонките му са 15 см, чак съм изумена, последно крачето му беше 13 см или малко повече Laughing

# 628
Който намазал, намазал  Mr. Green
Аз да се похваля, че вчера станах леля  Heart Eyes днес взех книжка и брат ми има рожден ден, утре Анди има имен ден, въобще като сме най-зле така да сме  Mr. Green
Няма Зара в Пловдив. Уаикики много го харесвам  Party Party

# 629
Бюти честито за всичко, айде сега почвай да черпиш Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт