МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Лилииииий, колко семейства са получили вече подаръчета.... Няма да крия колко завиждам! Да са весели и палави, да ви късат нервите и да ви държат вечно в кондиция, че да нямате време за остаряване! Heart Eyes

# 106
Уаааааааауууууууууууууу, много бебета, много нещо..... Да са живи и здрави и мноооого да ви радват!!!
Аз лично за бебета повече не ща и да чуя  ooooh!  Naughty..... Родих които трябваше да родя, сега ще трябва в следващите 10-20 години да си възстановявам нервичките, че съм си обещала на себе си да съм мноооого, ама много добра свекърва и баба за пример  Party.... Дай Боже внучки, внучкииии....., поне 3-4 и 1-2 внука де, че да им се връща тормоза Wink.

# 107
  • София
Дани_77, ех как ти влизам в положението  Wink то има много време, ама дано и на мен ми се усмихне късмета с внучки. Laughing
Аз точно за да си лекувам нервите, започнах да плета преди три години... Но пък се радвам за бебетата на другите  Laughing

Момичета, весело изкарване на празниците.   bouquet

# 108
Уаааааааауууууууууууууу, много бебета, много нещо..... Да са живи и здрави и мноооого да ви радват!!!
Аз лично за бебета повече не ща и да чуя  ooooh!  Naughty..... Родих които трябваше да родя, сега ще трябва в следващите 10-20 години да си възстановявам нервичките, че съм си обещала на себе си да съм мноооого, ама много добра свекърва и баба за пример  Party.... Дай Боже внучки, внучкииии....., поне 3-4 и 1-2 внука де, че да им се връща тормоза Wink.

Joy И аз в отбораааа ! Честита Коледа на всички  - и малки и големи, дано сте получили желаните подаръци... и успешна и спокойна Нова Година !!!

# 109
Честита Коледа! Да са пълни домовете ви с любов и късмет!

Даммм, и аз се присъединявам. Уморих се вече, пък и остарях! Ще чакам да се радвам на поколенията!

Забравих да се похваля - добрия старец донесе на всички желаните подаръци и бонус към тях...въшки Twisted Evil Знам, че когато ги сънуваш било на пари, ама наште са истински! Дано да е на много пари...

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 10:47 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 110
Зелено човече  Hug

Влизам в темата, за да се похваля. Нашето семейство вече станахме 5тима Simple Smile и вече се класираме да сме голяма дружина. Засега лагерите са два, дечковите вече са повече от нас и по-скоро не 'щат доброволно да мелят с големите Grinning само от време на време...
И така, ние сме: Мама, Тати, Сузи, Косара и Яна (дето се роди тая година на Игнажден)!

Да сте здрави!

# 111
  • София
Продължават да валят бебета  Laughing Laughing Laughing

Nuriii, честито бебче - да ти е здрава и кротка Яна!

Момичета, пожелавам ви весело изпращане/посрещане на старата/новата година. Нека новата ви донесе здраве, разбирателство, търпение и много, много любов.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  • София
Честита новата 2014г.

Нека донесе много, много здраве, късмет, любов и разбирателство на семействата ви и търпение на вас, за да издържате лудориите и пакостите на малките палавници.

Аз този месец се връщам на работа, след две години и осем месеца стоене вкъщи. Малко ми е странно - хем се радвам, хем ми е напрегнато, че дядовците ще трябва да поемат разхождането из града за заниманията по чужди езци на двамата батковци... Дано се справя с новото предизвикателство - работеща многодетна майка  Wink

# 113
Честита новата 2014г.

Нека донесе много, много здраве, късмет, любов и разбирателство на семействата ви и търпение на вас, за да издържате лудориите и пакостите на малките палавници.

Аз този месец се връщам на работа, след две години и осем месеца стоене вкъщи. Малко ми е странно - хем се радвам, хем ми е напрегнато, че дядовците ще трябва да поемат разхождането из града за заниманията по чужди езци на двамата батковци... Дано се справя с новото предизвикателство - работеща многодетна майка  Wink

Честита 2014 !!! Успешна и късметлийска да е !
 Ох, аз вече цял месец не успявам да свикна и да се организирам... много ми е трудно, при това сами се гледаме! Добре, че поне имате дядовци...

# 114
Честита 2014-та! Като гледам засилката от 2013, добра ще е на бебета! Simple Smile
Да сте живи и здрави и да се радвате на всичко, което имате!

# 115
  • София
Да ви е спорна и щастлива новата година!   bouquet

При нас нищо ново - растем и не стареем! Mr. Green

Лукаса, сви ми се сърцето като ти видях лентичката, много си го харесвах Луцифер.
Успех с работата! Аз си търся нова, писна ми от ниската ми заплата...Ще видим какво ще стане, нова година - нови лудории в тоя живот!  1swing

# 116
da vi e chestita novata godina! Nie edvam se opravqme,gledame se sami bez babi do nas i hich ne mi e lesno, dobre pone che bebeto ni e spokoino. Inache vsqka vecher kogato vsichki spqt izpitvam edna gordost,edna neobqsnima lubov, vupreki vsichki trudnosti i bolejki.

# 117
Каня ви на кафе в четвъртък от 10 ч. в офиса на Асоциация Родители (ж.к. Яворов, бл.73, ет.2, ап.4, звънец "охрана").
Само моля за потвърждения на лични, че да знам колко народ ще сме.

# 118
  • София
Честити бебета на семействата, които са се сдобили с тази радост! Да растат здрави и да ви радват!

Честита Нова Година, да сте здрави и мно-о-о-го щастливи! Децата да ви радват и слушат ( колкото е по силите им Simple Smile )!

Честит имен ден на днешните празнуващи!

Ние сме добре. Отново започна въртележката и ми се спиии Simple Smile Съжалявам, че нямаше сняг, за да играят децата през ваканцията, но... си починахме.

Кабо Алма, благодаря за поканата, но аз май няма да мога и този път да дойда, че ще празнуваме рождения ден на Йоан в четвъртък и трябва да съм у дома. Но ако преценя, че мога да дойда, ще ти звънна.

Гледах снимките от празника, децата са толкова пораснали, а вие сякаш сте спрели времето, все сте си същите Simple Smile Дано се видим преди следващия празник.

Хубава седмица!

# 119
  • ул. "Мечтание"
  tiptoe Примъквам се тихичко при вас, мислейки си "Най-сетне и моят час удари!". Винаги съм си мечтала за много деца. Със сърце и душа съм отдавна при вас, а от днес и с положителен тест за бременност.  EFP Средата на септември очакваме новото бебешко попълнение в семейните редици. Simple Smile

Прекрасни сте!   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт