МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Нощни очи добре дошла. Лека бременност и пухкав финал  Heart Eyes. ..... и едно момиченце  Mr. Green

# 121
  • София
Ехааааа, Нощни очи, страхотно!  newsm44 Лека бременност и на есен с песен да го раждаш!  Grinning Hug Heart Eyes

# 122
  • София
Нощни очи, добре дошла! Каква страхотна вест! Лека и безаварийна  Hug

# 123
Нощни очи, БРАВО!  Да сте здрави всички и най вече ти и бебчо ! Лека бременности послушни по-големи дечица! Дано да помагат, поне толкова, колкото моите батковци, а и да са по- послушни...А наесен -  леко и безпроблемно раждане !

# 124
Нощни очи, добре дошла и честити две чертички.  Hug
Пожелавам ти приятна бременност, леко раждане и едно прекрасно бебче наесен.
Обожавам бебешките новини.
Embarassed

# 125
  • София
Нощни очи, Честито   bouquet
Лека и безгрижна бременност, а когато му дойде времето - леко и безболезнено раждане.

# 126
Нови бременни, нови бебчета - честито на всички!

На Бебоците - да слушкат, да спинкат, да минат леко коликите, на мамите им - бързо да влязат в ритъм.

На бремелинките - леки, безпроблемни и да пишат, да не ни жалят.......

Мдааааааааа.....

Един празник мина - видяхме се, побъбрихме си, снимахме се и някак си ми се иска да имаме възможност да се събираме повече мами и поне 2 пъти в годината.....Дано другата година има повече мами - моля, от сега имайте предвид събирането декември месец.......

Дойде новата година - нашето Бебе съвсем се откъсна от редиците на бебетата....Цели 4г. навърши....Сега чакам първо пълнолетие у нашта къща - дано поне големият стане наистина пълнолетен, в него ми е надеждата....Че като гледам майка му и особено баща му - дъските им хлопат и хич не са минали 18г........

На себе си, а и на вас пожелавам по-често писане в темата!

Хубава, спорна, здрава и прекрасна нова седмица, девойки!

# 127
  • ул. "Мечтание"
Благодаря на всички ви! Прекрасни сте!  Heart Eyes

# 128
 Съвсем тихичко ще се наместя в темата ви и ще си седя кротко и мирно  Laughing

# 129
Добре дошла, Yaya.  Hug Няма да можеш да си седиш тихо и кротко. Тук всички сме любопитни и ще се радваме да ни разкажеш нещичко за вашето семейство. Виждам, че имаш две принцеси и един малък палавник. Радват ли му се каките, или гледат да се скрият от него, ако много им "помага" с уроците?  Laughing

# 130
Пролетната Фея добре заварили  Hug Да имам две прекрастни дъщери и един малък принц. Понеже и аз съм от семейство с 3 деца винаги съм искала същото. Постигнах го, но пък няма да откажа още едно дете  Laughing Но не на този етап, може би след някоя и друга година. Каките много ми помагат за малкия, занимават го, играят си с него, но и понякога ми мрънкат, че много им пречил  Laughing Понеже за него всяко нещо е играчка, а по-малката ми дъщеря е страхотно подредена и побеснява ако някой й размести нещата, което както се досещате често се случва. Когато учат обикновено го поверявам на баща му за да мога да им помогна колкото мога.
Има едно нещо, което ме побърква обаче. Споменавала съм и друг път тук, че моят мъж много искаше момченце и когато то се роди той започна да го глези много. Не че за каките не се грижи, но къде къде повече им се караше за някакви неща, които пък сега прощава на малкият. Чувствам че ще изпусна границата и той ще стане много разлигавен, което за мен е проблем за един подрастващ мъж. Винаги съм държала децата ми да се развиват и да бъдат самостоятелни, което мисля че ако продължаваме така няма да стане с малкият. Казвала съм и друг път, че когато направя забележка на съпругът ми той казва просто, че Марти още е малък и ще се научи с годините, да малък е обаче от сега знае, че може да се качи на баща си на главата...

# 131
И нашия Марти е така, нали си е най-мъничък...въпреки това , че си има двама батковци - да кажеш, че на таткото му липсват момчета, не...Пък и характера му един/ на малчо имам предвид/...трябва все на неговото да става, иначе- лошооо. И въпреки , че е малък това не пречи да разбира чудесно абсолютно всичко, даже и най-незначителния признак на слабост на някой от нас/ родителите/.
   И не е до момчето ми се струва, просто ...третото дете, действа някак особено - и на двама ни, не знам дали ме разбирате, но съм почти сигурна , че си имате на идея всички от групичката какво искам да кажа.

# 132
Vileto123 явно е от името  Laughing Шегувам се, да може би си права, че третото дете е малко по... не мога да намеря дума  Grinning И нашият много усеща какво се случва.
 Аз лично се стремя да не съм прекалено мека и да не му позволявам всичко, обаче таткоо му.. Той просто му изпълнява всички прищевки. Не вярвам да успея да променя това...

# 133
не мога да намеря дума  Grinning

Нашият №4 си намери думата в детската градина.....Каза, че учителките му казвали.....Галена Богданка....И действително, и реално, и всякак си ни е Гален Богданчо! Един истински цар Самуил....Дето така може да му сърбаме лошо попарата....че не искам и да си помислям.....Под кожата е влязъл на цялото семейство и никой не дава прах да падне отгоре му. Върти го, печи го, сучи го......Галена Богданка е! Да са живи и здрави.....Ама и той един любвеобвилен(леле, дали я написах правилно тази дума?) и знае как да се подмаже и как да те разтопи - като масло на загрят котлон.........

# 134
Мама Цоцоланка Точно така! Това е подходящо  Grinning А той и нашият е така. Ако ме види, че вече много му се ядосвам идва, присламчва ми се, целува ме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт