МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да се вмъкна тихичко и аз.   bouquet

У нас средният маймун като че ли е най- глезен. Дълго чакан, баткото голям, аз го гледах до 3,5г. Е, като се появиха дребните, нещата се попромениха. Mr. Green
Аз пък имам угризения, че не успявам да им отделя достатъчно време (поотделно имам предвид). Струва ми се, че понякога всеки от тях има нужда от това и се опитвам да го постигна, но не винаги ми се получава.

# 136
  • ул. "Мечтание"
Абе сигурно не е лесно да си най-малкия в котилото.  Joy Пък и те след първото вместо да започват от нулата да се учат, надграждат само от каки и батковци - и бели, и умнотии! Mr. Green

# 137
Абе сигурно не е лесно да си най-малкия в котилото.  Joy Пък и те след първото вместо да започват от нулата да се учат, надграждат само от каки и батковци - и бели, и умнотии! Mr. Green
Така е. Аз като бях малка и винаги натъртвах на брат ми, той е 8 години по-малък от мен, та да винаги му обяснявах, че аз на неговата възраст аз вече съм правила еди какво си  Laughing Не че е било нещо кой знае какво, обаче винаги се правих, че съм ПО от него. Като имаше някой по-слаба оценка му казвах - Е, ти сега то е лесно в момента, как може да имаш толкова слаба оценка, като станеш на 15 ще ти е по-трудно  Laughing Много го тормозих милият.

# 138
  • ул. "Мечтание"
Аз също съм по-голямата - брат ми е 7 години по-малък от мен, но за съжаление като деца сме живели заедно само три години заедно, после нашите се разведоха.
Бях много онеправдана. Simple Smile С брат ми беше много лабава работата, какво ли не му позволяваха, а мен за същите неща ме държаха много изкъсо.  ooooh!

# 139
Аз също съм по-голямата - брат ми е 7 години по-малък от мен, но за съжаление като деца сме живели заедно само три години заедно, после нашите се разведоха.
Бях много онеправдана. Simple Smile С брат ми беше много лабава работата, какво ли не му позволяваха, а мен за същите неща ме държаха много изкъсо.  ooooh!
Ооо, да  Laughing Имам брат и сестра по-малки, сестра ми не я тероризирах толкова  Laughing Брат ми е с 8, а сестра ми с 10 години по-малка. Та и аз се чувствах онеправдана, особено за излизанията, защото родителите ни мен като бях пубер по-рядко ме пускаха. А тях като станаха пубери винаги, винаги ги пускаха където искат  Laughing Даваха им да се прибират по-късно отколкото на мен като бях на тяхната възраст ... и така  Laughing

# 140
  • ул. "Мечтание"
Мдам, същата работа. Simple Smile Интересно ми е дали ще продължим традицията.  Crazy Joy

# 141
Мдам, същата работа. Simple Smile Интересно ми е дали ще продължим традицията.  Crazy Joy
  То вероятно не е умишлено  Grinning Ама се усещам, че неща които са ме дразнили като дете, когато майка ми ги е правила и аз ги правя сега  Laughing

# 142
  • София
Здравейте,
и аз лекичко да се наместя при Вас  Rolling Eyes Blush Peace
винаги с мъжчето сме мечтали за три деца - първото го чакахме над година и половина, второто около година. третото беше пан де лукс за след 4 и повече години, когато но домъчнее за бебе. е да ама не се получи точно така Rolling Eyes уж се пазехме, никак не беше сега момента, но по важното за мечтите е да се сбъднат, а не кога Heart Eyes и така живот и здраве началото на юни трето щастие ще огрее семейството ни и ще ни направи многодетни Crazy

# 143
Добре дошла и на теб, Atadar.  Hug
Чудесно е като замирише на бебешко в темата. Отдавна не беше имало нови попълнения. Simple Smile

Всеизвестна истина е, че най-малките в семейството са най-глезените. Нашата Поли се е качила на главата на всички, особено на братята си. И макар че ние с баща й се опитваме да я удържаме в "правия път", много често успява да ни измами и да си наложи някой каприз. Обикновено да й се купи книжка или списание. И въпреки всичките ми добри намерения да не я разглезвам прекалено, май доста голяма глезсана ще излезе. Добре, че е оправна и успява да си намери място сред връстниците си, защото там никой не я глези и не й угажда.  Mr. Green

Аз съм едно дете и нямам опит с братя и сестри. Затова много се изненадвах и притеснявах, когато момчетата поотраснаха и почнаха да делят територия. Все си мислех, че братята се обичат, а не се карат като куче и котка, пък то....  ooooh! А имат голяма разлика и уж са на различни вълни, ама не е така. Но вече им свикнах.  Grinning Иначе, ако единият замине някъде, другият съвсем сериозно тъгува. Търсят се, защитават се и се подкрепят един друг срещу "външни дразнители".
Ние с мъжа ми пък се опитваме да не повтаряме грешките на родителите си, т.е. това, което ние считаме за грешка. Надявам се, че сме успели да намерим верния път.
  Grinning

# 144
  • София
Добре дошли на milasara и atadar   bouquet

Взе че се оживи темичката ни.  Laughing
При нас третото дете е най-отговорното и най-оправното, взима решения много бързо. Има си някакъв план за нещата, как трябва да се случват и не се отклонява в страни. Преди време баща им беше болен и се оплакваше, че го боли главтата. Дребното го чу и му вика "би гата? Маше кем, мине (боли те главата? Ще те намажа с крем и ще ти мине)", отиде до шкафа с мазилата, взе крем на д-р Тайс и намаза челото на баща си. Но пък той единствен идва да ме целува и гушка, за разлика от другите двама. Напоследък дори е взел да ми вика "майко", щом не се съглася с него или го накарам да си прибере играчките или дрехите. Смях Mr. Green
 Нашите момчета са с малка разлика - между първия и втория има 3г. и 7м., а между втория и третия 2г. и 2м. и игрите им са еднакви. Понеже са мъже, не говорят много по между си, оправят се с крясъци, ревове и сбивания.
Аз имам по малки брат (с 1г. и 8м.) и сестра (с 3г.) и почти същите спомени за игрите, караниците и деленето на територия. Да са ни живи и здрави децата, другото ще се нареди.

# 145
Добре дошли на новите мами - лека и безаварийна!

У наше село идентичен случай! Най-малкия дзвер е завладял изцяло територията! Ама, май си е нормално, де! На № 1 се учехме, на № 2 се ъпгрейдвахме, № 3 расте изцяло по Монтесори (макар, че дори си нямах представа за този метод - оказа се, че сме го открили в крачка) Joy

Все си мислех, че братята се обичат, а не се карат като куче и котка, пък то....  ooooh! А имат голяма разлика и уж са на различни вълни, ама не е така. Но вече им свикнах.  Grinning Иначе, ако единият замине някъде, другият съвсем сериозно тъгува. Търсят се, защитават се и се подкрепят един друг срещу "външни дразнители".

Същото е при нас. Бият се като диваци. Понеже ходят да ергенуват на едно място и казах на големия да му хвърля по едно око, а той ми каза: "Споко, предупредил съм всички, че това е брат ми и да внимават в картинката!". Казвам му - да не би, да го защитаваш?! А той - "Ми да, само аз имам право да го бия!" ooooh!

# 146
  • ул. "Мечтание"

hahaha Joy hahaha Joy

Мойте да ги видам какво чудо ще са като поотраснат малко още.
Макар че и сега купоня е пълен. Малкия е много боен и често налага батко си, пък на батко му дай му само да има за какво да се оплаква.  ooooh!

# 147

hahaha Joy hahaha Joy

Мойте да ги видам какво чудо ще са като поотраснат малко още.
Макар че и сега купоня е пълен. Малкия е много боен и често налага батко си, пък на батко му дай му само да има за какво да се оплаква.  ooooh!
Те и моите карат се в къщи, уж момичетата са по спокойни  Mr. Green Бият се, скубят се, обаче навън като са като някой каже нещо на едната, другата веднага скача.

# 148
Вкъщи става каквото става, но навън...там си личи, кой на кого брат...или пък сестра...!

# 149
  • София
Благодаря за посрещането!   bouquet

И у нас не минава без битки и караници, че и девойката се включва, ама нали е една, та няма много голям избор. Но пък е такъв инат, че успява да се наложи доста често.  Mr. Green Наскоро пусна крилата фраза по повод на това, че най- големият се изнесе да живее с гаджето си: мамо, ама така ставаме много малко!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт