МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • ул. "Мечтание"
Наскоро пусна крилата фраза по повод на това, че най- големият се изнесе да живее с гаджето си: мамо, ама така ставаме много малко!  Mr. Green

Joy Joy Joy Бисери отвсякъде!

Наш бати мен ме реди с тризнаци и четиризнаци сега. Аз си плюя у пазвата, близнаци приемам, ама три или четири множко ще ми дойдат наведнъж.  Laughing
Като разбра, че ще си имаме още едно бебе и се ухили до уши! Ама ще го видим на есен, кой ще се хили последен!  Crazy

# 151
Ах, Нощни очи, когато малкият разбра, че ще става батко, беше горе-долу колкото твоя (на 5 г. и малко) и твърдо заяви, че не обича бебета и не иска да имаме бебе. Но когато видя за ръв път бебето, така си промени мнението, че още не мога да го отлепя от нея. В момента, в който я види, вече е отгоре й и се опитва да я гуша, мачка и целува. Тя не се дава и ... екшънът започва. Laughing

# 152
  • ул. "Мечтание"
 Heart Eyes
Божидар беше много щастлив, когато Искрен се роди. Надявам се да е същото и когато се роди бебето. Simple Smile Crazy

# 153
Ирмена беше много малка, когато забраменях с Аги, но постоянно беше долепена до корема ми, не знам дали усещаше какво става ама идваше целуваше ми корема лягаше, гушкаше ме през кръста и така. А когато бях бременна с Марти и двете вече бяха големи и мисля че ревнуваха, защото само ми се цупиха за каквото им падне. Когато го родих първите дни ходиха и го гледаха страно, обаче после постояно седяха до креватчето му, говореха му, закачаха го.  Laughing И сега имат техни си взаимоотношения тримата и понякога не ги разбирам  Laughing

# 154
Ох мами, как се справяте с тези вируси?
Вече не мога да гледам малката сополива, от ноември го въртим тоя вирус, първо през големите, после таткото ни, мен и накрая малката и пак от средния и се завъртаме. Миналия вторник малката си допи антибиотика 10 дни, много зле го изкара вируса, пет дни с температура и лоша кашлица и вчера пак едни сополи, лека кашлица и конюнктивит! Сега е ред на средния и пак ще го завъртим, но най се притеснявам за малката, имам страхова невроза и все си въртя едни страшни картини, направо вече не издържам с нервите!, и инхалатор си купихме и и правя инхалация за отпушване на нослето, сега пием Умкалор -да я закрепим, че то срамота пак антибиотик, лекарката все мърмори, като сме били много в къщи така било -е то има и още повече в една къща и там по лошо ли е?
Луда работа и изнемогвам вече, може би защото малката е още малка, ама така не мога да и се нарадвам, а тя ще пораснеееееее

# 155
Добро утро! Лоша работа с тези вируси... и вкъщи си ги прехвърляме вече месец и половина-два. Няма оправия, все някой е сополив, тъкмо стане по- добре и следващия подхваща...Аз се опитвам с хомеопатия, засега овладявам положението с децата, но таткото става зле - то и работата му все на студено и влажно и ...е на антибиотик вече.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 12:42 от Vileto123

# 156
  • София
Аман от сополи, бре! Момата донесе от яслата, след още няколко дни и батко се гътна. Лимонката се държи най-добре, но и той вече е сополанко... Че и аз най-накрая... Пуууу, да му се не види...

# 157
  • ул. "Мечтание"
neonkaa, Vileto123, зеленко, оздравявайте всички бързо!  Hug

# 158
  • София/Варна
  tiptoe 
От известно време имам желание да се запиша в тази темичка и днес най-накрая намерих няколко свободни минути за това Simple Smile. Мама съм на 3 малки бесни слънчица, които на моменти ми спират тока (особено когато баща им е в командировка Wink).
Ще се радвам да стана част от вашата приятна и сплотена общност Simple Smile

# 159
  tiptoe 
От известно време имам желание да се запиша в тази темичка и днес най-накрая намерих няколко свободни минути за това Simple Smile. Мама съм на 3 малки бесни слънчица, които на моменти ми спират тока (особено когато баща им е в командировка Wink).
Ще се радвам да стана част от вашата приятна и сплотена общност Simple Smile

Добре дошла! Аз много се радвам на новите мами... - доказателство, че не съм сама в цялата тази лудост...да са ми живи и здрави зверчетата, ама понякога...давам на късо!

# 160
  • ул. "Мечтание"
KayRenn  Hug

# 161
  • ул. "Мечтание"
Да почерпя!  Mr. Green Днес малкият ми син става на 3 годинки!  Heart Eyes

# 162
Нощни очи да ти е живо и здраво момчето и най-добрият батко да бъде  Hug

# 163
  • София
Нощни очи, да е жив и здрав! Весели игри му пожелавам и да е прекрасен батко!   bouquet

Моят най- малък син от снощи е с висока Т и няма сваляне.  ooooh! Ще видим другите дреболии кога ще окапят.  Sad

# 164
  • София/Варна
Весел празник на малкия Искрен!

Общи условия

Активация на акаунт