МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Честито на бъдешия батко. Да расте здрав, весел и добър. Хубав празник на семейството ви, Нощни очи.

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

# 166
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви за прекрасните пожелания!  Heart Eyes

# 167
Здравейте мами. Минавам да се похваля, че днес чух сърчицето под моето сърце. Много се радвам и започвам да осъзнавам в какво приключение се вкарахме с ММ  Mr. Green

# 168
Здравейте мами. Минавам да се похваля, че днес чух сърчицето под моето сърце. Много се радвам и започвам да осъзнавам в какво приключение се вкарахме с ММ  Mr. Green

Ох...златни безценни мигове!

# 169
Значи при всички е така с вирусите!
Останах аз с течащ нос вече трета седмица и гърлото ми е на мехури, все едно изгорено, но лекарката каза че нищо ми нямало!
А на целия този хаос с болежките, на малкото ни коте му изби второто зъбче  baby_neutral
Много трудно се гледат днешните бебета, първите двама бързо пораснаха, а сега на третото треперим много, а тя голяма душица -кротанка!

# 170
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте!
 Да се запишем и ние при грипозните, за сега двата малки броя, като Мая го кара по-тежко и с обичайните 40гр, докато Стоян само кашля и се сополиви. Надявам се бързо да им мине защото на мен ми започват очните в четвъртък и не искам да ги изпускам.

Цветенце, честито сърчице, това са прекрасни моменти!  Hug

# 171
гърлото ми е на мехур

Много ме боля мен гърло тази седмица, ламарина и бръснарски ножчета все едно имах в гърлото си.....Фен на компреса с извара - на 2 пъти си го направих, наред с другите обичайни чудесии и подобрението ми бе налице.....

Цветенце, и по-натам никакви проблеми!

На болните - оздравяване бързо, че е много лош този грип......

# 172
  • София
Моля да ми обясните сипмтомите на грипа. По телевизията казват, че почвал със суха кашлица и псоле идвали високата температура и сополите. А моя дечко от снощи е с обилни прозрачни сополи, влажна кашлица, не много начесто и няма температура. Инaче сме ваксинирани срещу грип, и аз сега съм в чуденка с кой вирус е.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:51 от Sharky*

# 173
Да се запиша кум болните, незнам грип ли е не е ли, но от големия батко сега аз съм болна, и само се надявам да не заразим бебка  Sad.

# 174
Аз лееекичко да се похваля, че май вече ни минава....Всички сме горе долу добре. Мисля, че не беше грип, не сме кашляли, само голям батко вдигна 40 градуса, но до другия ден нищо му нямаше...а малчо само беше с хрема...каквото беше, беше, дано да е в миналото. Бързо оздравяване на всички ви желая !!! А относно симтомите - болките в мускулите са много характерни - другото си е, както го наричат лекарите - остра вирусна инфекция, но винаги има вероятност да се объркат нещата и да се усложни...

# 175
  • София
  Само едната кака при нас изкара нещо на крак. Първи ден ужасно суха кашлица и без глас. Втори ден стана по-влажна кашлицата и заспа по-рано, на трети ден сополки и сега очаквам да отиманат. Малката има леко сополки, но нищо повече. Не са вдигали Т и освен, че леко я болеше гърлото когато кашляше, основно сутрин и едната вечер заспа по-рано друго не е имало.

# 176
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Sharky* , при нас започна с лека кашлица при сина ми сутринта, в градината казаха, че не е кашлял, като си го прибрах се оклюма, разтече и вдигна лека Т, около 37,5, по-късно я повиши, но не много и не съм му давала нищо за нея, да е била до 38 - 38,5.
 Малкото го кара по-тежко, в петък да се е изкашляло 2 пъти и после вечерта както си играеше за половин час окапа, вдигна висока Т и така, на нея веднъж през нощта дадох нурофен. Сега и двамата кашлят здраво и са на инхалации, като малкото вдига Т.
 Освен това днес погледнах гърлото на големия и се оказа доста червено на едно място, но пък не го боляло, та може и той да е изкарал нещо без да разберем.

# 177
  tiptoe 
От известно време имам желание да се запиша в тази темичка и днес най-накрая намерих няколко свободни минути за това Simple Smile. Мама съм на 3 малки бесни слънчица, които на моменти ми спират тока (особено когато баща им е в командировка Wink).
Ще се радвам да стана част от вашата приятна и сплотена общност Simple Smile
Десии, добре дошла :*

# 178
  • София
Благодаря много за отговорите. На малкия сополите секнаха, може и аз да съм ги пресекла с домашната аптека, кашля 3-4 пъти на ден, очевидно не е било грипа.

# 179
  • София
При нас нещата протичат с трудно повлияваща се Т над 38,5 и сополи, кашлица почти няма.

Общи условия

Активация на акаунт