МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 105 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Майчета!
Аз съм за запис, че не съм влизала от почти година.
 Ние също сме болни, и май без антибиотици няма да мине. От есента давам клеева тинктура два пъти дневно, от днес по три пъти, но да видим. Тези сополи  и тази кашлица са много упорити.

# 181
  • София
Изпуснах ви дирите! Hug

Да са здравички новопоявилите се бебенца! На новите мами и бременни- добре сте дошли! Heart Eyes
(Няма да изреждам поименно, защото ще пропусна някого Blush)

Заповядайте на ежемесечната среща на клуб "Пълна къща" на 5 февруари, сряда, от 14 часа, в офиса на Асоциация Родители- ж.к. Яворов, бл.73, ет.2, ап. 4, звънец "Охрана".

За борба с вирусчетата препоръчвам последното ми откритие (по съвет на приятелка)- сребърната вода. Купува се готова от аптеката, желателно е да е в концентрация 30мг/литър, в опаковка от половин литър, защото малката опаковка ще свърши бързо. Wink Може да се пие директно, да се прави гаргара, промивки, да се капе в уши, нос, очи....Мощно антимикробно, имуностимулиращо и противовъзпалително средство! Peace

# 182
  • София
Мерси за съобщението за срещата - ще се пробвам да дойда утре на срещата Simple Smile.

# 183
Моето откритие е Инфлуцид за грипа и Коризелия за сополите. Първите два часа през 15 мин, после през половин час и т.н. Пропуснахме го тоя път - само нашия тати инатото магаре лежа с 40 градуса 3 дни. Crossing Arms

# 184
Здравейте. Бързо да оздравяват болните. Аз на моите малчовци давам водорасли и от близо 2 години не са боледували почти никак пу-пу. Трябва да се консултирам и да започна и на Йоан да давам.
Аз да споделя малко терзания с Вас, защото знам че ще ме разберете.
Та такааа предстои да поднеса на близки, приятели и колеги новината за бременността ми и честно казано се чувствам доста объркана. Сигурна съм, че ще има много тъпи коментари и отсега изпитвам някакво неприятно чувство. Засега само мъжа и децата знаят. По принцип не съм човек, който се влияе от чуждо мнение, но сега не знам защо така съм се спекла.

# 185
  • София/Варна
*Цветенце*, според  мен няма смисъл да се натоварваш предварително. Много е вероятно да останеш приятно изненадана от позитивните реакции на околните.
Аз например очаквах майка ми да реагира крайно негативно на новината за трето дете, защото с нея имаме доста особени взаимоотношения. Но тя беше много щастлива, че ще си има още едно внуче. За разлика от нея, свекърва ми (която има три деца) реагира много негативно.

# 186
  • ул. "Мечтание"
Цветенце, дишай!  Hug
Сподели с близките си и на тези на които смяташ, че ще те подкрепят. Не е нужно да се обясняваш на всеки!  Hug Каквито и реакции и коментари да има, не са ви в къщата, нито те ще ти гледат децата та да имат претенции към това колко ще раждаш и гледаш.
Аз също се притеснявах. Хич не ни взимаха на сериозно, когато казвахме, че искаме три/четири деца. Но като цяло не съм чула негативни коментари до сега! Сигурно съм страшна и не смеят нищо да ми кажат.  hahaha Joy

И за да не се налага да се обяснявам, пуснах положителния си тест във фейсбук публично... За 24 часа новината се разнесе...  hahaha Joy

# 187
Прави сте момичета Hug. Близките ми колкото и да са "шокирани" ще ме подкрепят сигурна съм и ще се радват. Трябва да кажа на колегите, защото обичам коректните отношения и според мен така е редно, все пак ще трябва да се търси човек да ме замества. Напоследък като че ли напук все присъствам на едни такива разговори свързани с темата  Tired от тъпи по-тъпи.
И двамата със съпруга ми сме отговорни, работим отговорни работи отделно имаме малък собствен бизнес /не го тълкувайте като хвалене, просто се успокоявам на глас  Mr. Green/. Не разчитаме на никой, прибиваме се от работа, но живеем добре. Майка ми помага много по грижите с децата. През бременността с Йоан завърших второто си висше и сега мисля да запиша някаква магистратура, но ще видим как ще е.
Така похвалих се, оплаках се, на мен самата не ми е ясно какво точно ми е, дано вие да разберете нещо  Crazy Mr. Green

# 188
дано вие да разберете нещо  Crazy Mr. Green

Разбираме те, Цветенце, даже много добре те разбираме.  Mr. Green Хормоните ти са луднали. Няма страшно - всичко ще бъде наред. Отпусни се и да не ти пука от нищо и за нищо.  Hug
Всички сме минали по този път - някои сме срещнали разбиране и ентусиазъм, други - критики и обидни думи. Обаче след раждането на детенцето и най-върлите противници на идеята преосмислят позициите си.
Mr. Green

# 189
  • ул. "Мечтание"
Обаче след раждането на детенцето и най-върлите противници на идеята преосмислят позициите си. Mr. Green

Това звучи обнадеждаващо. Simple Smile

# 190
Самата истина е.  Wink
Когато обявихме, че чакаме 4-то дете, много от приятелите ни бяха потресени. И всички заявиха, че многото деца не са за тях. Обаче ... 2 години след раждането на малката, едни от приятелите ни си родиха второ дете (при положение, че се кълняха, че повече от едно не им трябва), а други се сдобиха с трето.  Joy
Сега вече навсякъде предупреждаваме, че е заразно. 
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 191
  • София
*Цветенце* , повечето хора реагират положително и искрено се радват, понякога има и откровено изненадани. В крайна сметка, вие сте щастливи и ви личи, а това заразява околните.   Heart Eyes В интерес на истината, с негативни коментари по повод многодетните семейства се сблъсках тук, във форума.

Права си, Фея, че е заразно.  Laughing

# 192
  • ул. "Мечтание"
Сега вече навсякъде предупреждаваме, че е заразно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Виж за това съм напълно съгласна!  Mr. Green Heart Eyes

# 193
Уф, това хорско мнение, да му се не видяло Twisted Evil........ Вярно е , че не живеем за хората, ама не сме и в пещера все пак де...... Та искам да кажа, не че трябва да ни интересува, но ни влияее  Mr. Green.  При мен всички бяха ехидни, обидни, грозни...... Май като се замисля, освен мъжа ми  Crazy, никой друг не ме подкрепи. И сега е още така, тези с които сега се срещам в живота, са почти винаги подигравателни "три момчета, ауууууу, ужасно е, как се справяш?????". Ами бия ги, хапя ги, после те ме хапят и така, децата имах впредвид де  hahaha. Понякога ми иде и някой добронамерен човечец наистина да го ухапя. Като учителката на Явор на Коледа. Той и подарява подарък, пожелава и весели празници, аз зад него се усмихвам празнично настроена, а тя вместо да каже нещо мило на детето, ме поглежда мен и ми насочва подаръка към ръцете. Да съм го вземела и ако съм искала на друг да го дам, тя оценявала жеста, ама аз съм имала три деца и сигурно ми било много трудно да го купя  Shocked...... Малеееее шашнах се, ужким съм печена и със сякакви ситуации съм се сблъсквала, ама тоя път се шашнах..... И ми стана и обидно някак си, все пак си мисля, че и аз и децата ми изглежда ме прилично и не създаваме впечатление, че едва оцеляваме..... Ама явно така съч си мислела само Joy . Ами изказването на една колежка, влизам аз в офиса, тя говоори с някакъв и чувам само част отразговора "значи ти трябва хубава жена, ето една сега влиза, ама тя не става за нищо, щото има три деца"....... ooooh!.............
Та всъщност исках да кажа, че хората сме понякога и лоши и злобни и добри и отзивчиви......... Шарен свят.......... И хич да не ти пука от нищо и никои...... Аз поне се опитвам да бъде така, не че винаги успявам............. Joy

# 194
  • ул. "Мечтание"
Дани Hug

"три момчета, ауууууу, ужасно е, как се справяш?????"

Нали съм с две момчета, та да ти кажа имам чувството и впечетлението, че масовото мнение е, че е ужасно да имаш момчета...  Rolling Eyes Много тъжно! Най-редовно чувам как се справям с момчета... и непрекъснато ме нареждат, че сега ми трябвало момиче, стига толкова с тия момчета. Да съм видела колко е хубаво!  newsm78  Shocked Имам и доста познати, които първо са имали дъщери, после синове и е голяма драма... Момчетата такива били, момчетата онакива били.  Sick Подценявани отвсякъде, още преди да са се родили. Извинете, ама това си е жива дискриминация. Чак жал ми става. Crazy

Аз просто се чудя за какво ми говорят. Децата ми са такива душици мили и прекрасни... Все като има реплики по въпроса, че имам момчета казвам, че на тоя свят са нужни и свестни мъже!  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт