МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
*Cveteto*, честито бебенце! Да расте здрав и кротък.

... защото после дупе да миЙ акУ.  Laughing

Това много ми хареса, посмях се добре.  Joy

# 91
^ И на мен това много ми хареса Wink
Честито бебенце Цветето! (ние май сме в една и съща отчетна - априлчета 2010 Wink)

Не съм Благодаря ти! Аз дори за фил и тедс не съм сигурна, защото второто детенце е много ниско до земята и за прахоляка в София няма да е удачно. Сега обаче се очертава да сме на място дето прахоляка ще го обливат честите валежи, присъщи за оня климат, а аз ще съм сама и не се виждам да нося двама в слинг... Simple Smile  А тази количка ми се видя най-компактна.
А дребоса го тъкмя за слинг в началото Simple Smile Само ще видя дали ще се справя с шала или пак с халкичките ще се оправям

Хубава вечер!
Да сте здрави!

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 19:35 от Nuriii

# 92
Честити нови бебе newsm51 Много гушки и цунки за тях newsm03

# 93
Ех нови бебенца, да са ни честити. Много здраве и усмивки  Simple Smile Heart Eyes
Преси честит празник на малките ти юнаци, да растат щастливи и умни деца  Heart Eyes

# 94
  • На село (близо до Лондон)
Цветенце честито бебе! Да е здрав и много весел Simple Smile

Аз дори за фил и тедс не съм сигурна, защото второто детенце е много ниско до земята и за прахоляка в София няма да е удачно. Сега обаче се очертава да сме на място дето прахоляка ще го обливат честите валежи, присъщи за оня климат, а аз ще съм сама и не се виждам да нося двама в слинг... Simple Smile  А тази количка ми се видя най-компактна.
Nuriii, Фил и Тед е много добра количка. Аз без нея незнам как щях да се оправя. Двете малки деца са вързани в количката, няма къде да ходят, а най-голямото се хваща за количката и ходи до теб. Малко скъпа ми беше тогава като се чудех дали да я купувам, но много работа ми върши

# 95
вече официално съм многодетна мама. В петък 13 в 19:25 се роди дъщеря ни Анна- 3600кг и 50 см. В момента се нагласяме една с друга, батковците й се радват, а таткото е много щастлив. Всички сме много горди.

# 96
sveti8 Честита принцеса Анна. Да е много здрава и да изпълни живота ви с щастие и красиви моменти Simple Smile

# 97
Честито Свети!
Да ти е жива и здрава малката принцеса и цял живот така да се гордеете с нея!

# 98
 Здрава и щастлива  Анна ! От всичко хубаво по много , много !

# 99
  • София
Минавам да ви се похваля, че онзи ден се роди наш Лимон - 4.400 кг., 53 см. Добре сме, чакаме с нетърпение изписването  Mr. Green

# 100
Честити нови бебчета! Да са живи и здрави, весели, кротички и усмихнати.
На всичкото отгоре девойката ми е адашка.
  Heart Eyes

# 101
  • Варна
Еха, бебевалеж! Да са ви живи и здрави бебчетата и само радост да ви носят!

# 102
  • София
Много благодаря на всички  Hug

Тихинко ще ви прошепна, че и Нурии вече гушка третото си човече, но ще оставя на нея да се похвали  Peace

# 103
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аууу, бебевалеж!  Mr. Green Честито на всички сдобили се с бебе! Да са ви здравички и цоцкащи!  Hug
 Човече, твоето киселяче е истинско юначе, с тези размери, браво!  Grinning

# 104
  • София
Отдавна не е имало такъв силен бебевалеж  Joy Joy Joy

Да са ви живи и здрави дечицата, момичета. Да бъдат добрички, гушкави и съвсем малко ревливи.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт