МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 105 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Славина, благодаря за предложението, добре изглежда! А седалките вътре се въртят (т.е. можеш да ги сложиш в различно положение), така ли да разбирам?

# 466
Здравейте момичета, как сте в това дъждовно време?  Е, има си  и предимство- остава ми малко време  и за компютъра.  Grinning     polito_87 страхотно, дано по-скоро да се гушкате.      marsil     newsm20 сигурно е много весело с 5 породени дечица.     tralala81 незнам дали би възприела моето предложение,но ако искаш разгледай Фиат Мултипла. Тя е 6-местна, и супер грозна  Grinning.Но в това и е чара. Ние сме много доволни от нея. Хем има място за всеки,хем не е много голяма,хем и децата са ти на една ръка разстояние . А багажника уж изглежда малък, но се изумих колко много багаж побира.         Хубав ден желая на всички!!!!!!!

# 467
  • На село (близо до Лондон)
tralala81, за кола препоръчвам VOLVO XC40. Има 5 седалки отзад, много е просторен и има голям багажник. Освен това добре вози и се кара Wink

# 468
tralala81, за кола препоръчвам VOLVO XC40. Има 5 седалки отзад, много е просторен и има голям багажник. Освен това добре вози и се кара Wink

Ние пък сме доволни от Сеат Алхамбра, с 7 места е като всички места са самостоятелни. Идеална ни е като пътуваме, и събира доста багаж и е сравнително икономична.

# 469
Славина, благодаря за предложението, добре изглежда! А седалките вътре се въртят (т.е. можеш да ги сложиш в различно положение), така ли да разбирам?
Да, това е голямо удобство, седалките могат да гледат напред или да бъдат завъртяни средния ред обърнат назад, отваря се масичка по средата. Така децата си играят заедно, хапват нещо на масичката и по- леко минават дългите пътувания.

# 470
  • София
Ние също бяхме с минибус Мерцедес Вито (модела преди Вианото), когато син номер 3 беше малък. Средния ред седалки може да гледа и напред, и назад (на релси е). Задната седалка пък може да полягва, и като цяло отзад да става голямо легло при нужда. БАгаж и количка не ни се е опънала...а сега го ползваме за товарна кола (иначе сме с ТLC150).

# 471
Здравейте, и аз съм за тук, но не знам дали ще смогвам да пиша редовно  Rolling Eyes. Но ми харесва компанията   bouquet.
Да се представя - на 32 години съм и живеем от близо 2 години в Германия; имаме момче на 5,5, който от август (август! тук децата почват училище на 21.08 Sad) ще е първи клас, момиче на 4 и близнаци, момче и момиче, на почти 9 месеца.
В момента търсим каква кола да си купим, но всички - всички 7местни имам предвид, разбира се! - ми се струват малки, като се има предвид, че и близнашка количка трябва да се събере, а багажниците са колкото за две детски ранички.  Crazy Все повече се ориентираме към минибус  Shocked.

Аз съм същата комбинация на децата. Имаме Сеат Алхамбра със седем места и мога да кажа че събира близнашка количка, 2 паяка, 2 сгъваеми кошари, 2 гърнета и багаж за 6 човека без проблеми. Ако не ти стига мястото може да сложиш багажник на тавана за саковете. Peace

# 472
Здравейте. Ние също се оглеждаме за кола, която ще можем да си купим сигурно догодина  Crazy, но сте ми в голяма помощ   bouquet
Полито дано бързо мине времето и скоро да се гушкате с малката принцеска.
При мен нищо ново, освен че май, май бебето вече е без паца  Mr. Green

# 473
Аз съм същата комбинация на децата. Имаме Сеат Алхамбра със седем места и мога да кажа че събира близнашка количка, 2 паяка, 2 сгъваеми кошари, 2 гърнета и багаж за 6 човека без проблеми. Ако не ти стига мястото може да сложиш багажник на тавана за саковете. Peace

Shocked Shocked Shocked Стига бе, къде ги слагате всичките тия неща!!! Особено близнашката количка? Ние пробвахме да сместим нашата в един Опел Зафира и се събира само ако 7-мата седалка отзад не е монтирана. А в багажника имаше място колкото за някой сак, нито дори куфарче... А Зафирата ми се струва стандартна като за този клас коли. В интерес на истината, аз дотук ги гледам предимно в интернет, та нямам много реална представа как идват конкретните модели, трябвад а минем малко по автокъщите. Но не ми е вариант да не монтирам седмата седалка, нито ми се иска по дефиниция всички багажи да тоиват в краката на пътниците.  newsm78
Мерцедесите изглеждат супер, само дето цената литва двойно нагоре  Cry.

# 474
  • Варна
Преди година и половина купувахме кола, тогава с 2 деца, и взехме Митцубиши спейстар. Събира ни багажа без проблем, но съм в голяма чуденка как ще се събираме след месец с бебето. Три столчета отзад не мога да наредя, а големият още не е достатъчно голям да пътува съвсем без столче. Тогава исках Зафира, но мъж ми изнамери тази, Зафирата не била хубава, му казали.

# 475
  • София
Любопитка, ти опитвала ли си да сложиш трите столчета? При нас и в двете коли има по 3, а по- малката е Фиат Стило, която съвсем не е голяма.

# 476
  • Варна
milasara, не съм пробвала, бебето предстои да се роди някъде след 2 седмици. Но като сложа двете, между тях остава малко място и ми се струва, че няма да мога да наместя и кошница. Ще видим, като му дойде времето.

# 477
Здравейте момичета, Христос Воскресе!
От днес официално, 100 процентово минавам и към отбора на бъдещите тъщи - момъкът се оказа мома, от което аз съм ужасно щастлива  Party

# 478
  • ул. "Мечтание"
Цветенце, честито!  Hug

И аз наминах да се похваля същото!  Mr. Green Ще си имаме и ние мома  4470! Няма да съм Снежанка и седемте джуджета!  Crazy Mr. Green

# 479
Вчера говорих с директорката на яслата, в която се надяваме да приемат бебето ни. Обяснявам на директорката, че сме с три деца, и тя пита, еднополови ли са. Казвам, две каки и сега едно момченце. А тя, е, значи вече сте приключили. Simple Smile. Сетих се за вас и вашите коментари и й казах, не се знае! Така де! Не сме се целили на трето специално, за да е момче. Такива разбирания според мен са доста остарели. Кой се вълнува в днешно време толкова момче или момиче, освен бабите и дядовците. Ние майките сме щастливи, че си имаме детенце, независимо от пола. Лека бременност на чакащите пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт