Свищов

• 11 673
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
  • там нейде .............
Здравейте на всички мами от Свищов.Обръщам се към вас за да ми препоръчате гинеколог в Свищов.Също така искам,ако може да ми дадете повече инфо за Стефанова.
Благодаря ви предварително.

bouquet  bouquet  bouquet
За нищо на света  не ходи при Маринов аз раждах при него и  секциото трая не 45-50 минути а цели 3 часа!!! Още не мога да се възтановя (и не се знае дали въобще ще се възтановя). На всичкото отгоре и пари си поиска - не че му дадох, ама си беше нагло.....
По добре прескочи до Плевен

# 121
  • Под гъбата
Еееей мами къде сте? Коледа е вече!

# 122
В "Трите Диванета".

# 123
Здравейте от мен и честита Коледа на всички! Hug Аз дочаках ваканцията и сега усилено ям и си почивам. Силно се надявам да кача някое килце, че ми писна да ме срещат хората по улицата и да ме питат "Да не си болна - много си отслабнала..." Така че стискайте ми палци!
Пожелавам ви весело посрещане на Новата година!  bouquet

# 124
  • Под гъбата
Нимфетке, аз си пожелавам чифт обувки от твоите Mr. Green
А иначе чакам по подробна информация за "Трите диванета" на Деяна. За плащането разбрах че 2 лв. за 1 час но как става със обаждане, а кафенце можем ли да пием?

# 125
Не е 2, а 1 лв на час. Издават клубни карти, с които след това ще се ползват отстъпки, а за останалите ще е по 1.50 лв на час. Не е с предварително обаждане, а отиваш направо когато ти се налага или имаш свободно време. Има кафенце - масички за родители, но не се пуши. Това е страхотно между другото, защото може да идат и само родители да пият кафе на чисто и незадимено място, каквото аз отдавна жадувах. За пушачите си е чиста далавера обаче да си оставят децата и да отидат там, където се пуши.

# 126
Здравейте и от мен  мами и аз съм от Свищов,за съжаление чак сега видях че има тема за града.Ще ми бъде много приятно да се видим някъде.Аз съм си тук така че свиркайте.
Честита Коледа и весело посрещане на Новата година.
Целувки от нас.

# 127
Най-напред - добре дошла на Сиси! Hug Включвам се, за да ви пожелая весело посрещане на Новата година, нека е пълна със здраве, късмет и усмивки за всички ни!  bouquet

# 128
Честита нова година, свищовлийки! Laughing Нека донесе много щастие и усмивки за всички ни! Hug

# 129
  • там нейде .............
Честита Нова година!

Здраве,щастие, късмет и любов за всички.

# 130
  • Под гъбата
Привет Сиси!
Нещо ме човърка че те познавам newsm78. С какво се занимаваш?
Момичета, в събота съм почивка и ако има някой свободен да отидем до "Трите диванета"?

# 131
Привет mama_mima ,напълно е възможно да се познаваме.Работех в DHL-куриерска фирма.
Може някой път да пием по едно кафенце.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!!

# 132
Честита Нова Година! Много здраве и щастие на всички! Малко късно, но много работа се отвори и рядко влизам...  Embarassed Но това да се чува - работа и любов!
Привет на  sisi_miami! Добре дошла в отбора! И дай да се видим някъде...

# 133
Привет дидиди  и мерси!
аз сам на линия свиркайте newsm10

# 134
  • Под гъбата
Привет mama_mima ,напълно е възможно да се познаваме.Работех в DHL-куриерска фирма.
Може някой път да пием по едно кафенце.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!!

Сиси, знаех че си ти! Laughing Дано ти е кротка принцесата а за кафенце се обади като тръгнеш на разходка с количката. Работехме заедно по едно време  в един хотел Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт