Свищов

• 11 675
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
Ами то аз се опитах да събуждам страстите на народа няколко пъти, ама Ъ-ъ! Нимфетка, Я се скарай, а вземи отношение!!!  Naughty

# 106
Нимфетка, да не би да си учителка? Grinning

# 107
Толкова ли беше ентусиазма?... Я се стегнете и докладвайте кой къде е и какво прави.
Ние сме предимно вкъщи. Учим и си пишем домашните...
Нимфетка, ако наистина си учителка да не познаваш моя палавник?

# 108
Анджелина и диди - да, учителка съм. И в понеделник доста преждевременно и малко доброназорно се връщам на работа.  Grinning Какво да се прави - в интерес на училището и децата е, иначе за една учебна година трябва да им се изредят трима различни учители... Диди, по снимката не се ориентирам, май не познавам палвника ти. Къде учи?

# 109
Учи в ЦРУ-то. Втори клас. Може би не го познаваш наистина. Сега се замислям, че вероятно си била по майчинство през това време...

# 110
  • там нейде .............
здравейте   bouquet
доживях да си дойда. Много промени много нещо. И светофар работещ си има. Ако е хубаво времето утре ще се разходим до битака. Ако искате да пием кафе на белия Роял или в Пи Ар-а. Айде чакам

# 111
  • Под гъбата
Ми,  добре дошла! Laughing Утре като минеш към битака дано да се видим ,аз ще съм на работа и си мисля че няма начин да не те позная.
Диди, последният път мисля че се сети коя съм? newsm78 Виждам те честичко до магазинът с барчето на Черни връх.
А Мама_Мима да стяга ученика, че чудовището от Лохнес идва!   Нимфетке, сърце нямаш ли? Аз съм възрастна женица кръвно ще взема да вдигна,съня ще си загубя и леко ще заслабна от притеснение. Ще се радвам ако го стреснеш, щот при него крути мерки трябват Sick

# 112
mama_mima, не съм се сетила. Въобще не мога да загрея. Аз живея на Патриарха, блока до магазина на Васил. А за кое заведение става въпрос - това, което е на тази пресечка с Черни връх ли? На Митко? Ох, не се сещам... и това ме измъчва.
irelena, до кога си тук? Ние си ходихме но село и сега се прибираме, но вече е 2 часа след обяд и няма време да вървим надолу.

# 113
  • София, в полите на Витоша
Моля ви, подкрепете нашата инициатива, защото много малко мами и татковци от провинцията са ни подкрепили!  Hug Hug Hug

Момичета и момчета,
за да няма повече такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ние - и вие - написахме ПЕТИЦИЯ!

Прочетете, подпишете и на приятелите си пратете!Колкото повече хора научат, толкова повече от тях ще се присъединят!

# 114
  • Пловдив
Здравейте на всички мами от Свищов.Обръщам се към вас за да ми препоръчате гинеколог в Свищов.Също така искам,ако може да ми дадете повече инфо за Стефанова.
Благодаря ви предварително.

bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Гинеколог в Свищов не бих препоръчала АБСОЛЮТНО НИКОЙ!!! [/size]  Naughty Naughty Naughty

# 116
  • Под гъбата
Гинеколог в Свищов не бих препоръчала АБСОЛЮТНО НИКОЙ!!! [/size]  Naughty Naughty Naughty
Аз съм на същото мнение! За жалост няма един свестен лекар гинеколог в нашата болница. Въпреки че при Стефанова раждах първото си дете имам неприятни впечатление. За другите не искам да коментирам.

# 117
  • Пловдив
 newsm12 как може такова нещо.Че не е ли малко трудно да се бяга все до Плевен за всеки преглед.То вярно,че не е далеко,но все пак .........Лоша работа  Rolling Eyes

# 118
Трудно - лесно, това е. Защото ще отидеш веднъж и ще си решиш проблема. А ако отидеш тук ще те разкарат 3 пъти, ще те изкарат пред умиране, ще ти вземат парите и накрая ще отидеш пак в Плевен, но ще е вече малко късно или ще са те объркали достатъчно за да не се оправиш от едно ходене. Говоря от личен опит!

# 119
  • Под гъбата
Не е много удобно, НО говорим за квалифициран преглед от специалист а не за кило картофи от магазина. В Търново също има много добри специалисти но за съжаление не са ни много познати. Иначе тук идва лекарка в МЦ 'Антива" и работи с здравна каса  а от Плевен идваше доц.Попов

Общи условия

Активация на акаунт