Свищов

• 11 710
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
Нимфетка, не знам колко срещи си пропуснала ти, аз обаче доста си пропускам май. Иначе само с mimi0033се запознах лично, но тя нещо се покри... Аз съм свободна следобяд, но за по-сигурно от следващата седмица...

# 91
  • Под гъбата
А ние се чудехме къде се покри Нимфетке?Laughing newsm78

# 92
  • СВИЩОВ
 Simple SmileЗдравейте, свищовски мами и от мен.Току що видях темата и бързам да се включа и аз. Все още не съм мама, но терминът ми, който чакам с нетърпение, е на 07.12.  И аз изкам да се запозная с вас Hug

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 18:43 от nushi_in

# 93
Здравей, nushi_in!!!
Добре дошла при нас!
И моят термин беше 7-8 12. Но Иван реши, че 12.12. е по-добра комбинация!  Hug
Прегръщам те и с удоволствие ще се запозная с теб.

# 94
Диди нещо с теб все неможем да се засечем.Дано все пак да си пишем и евентуално видим.

# 95
  • Под гъбата
Утре е петък и започват тридневните празници на града. Ще посрещате ли гости? Аз лично ще съм на работа и трите дни, както и миналата година за съжаление Cry

# 96
  • там нейде .............
За съжаление тази година ще пропуснем Sad Cry Cry Cry
Весело празнуване, Пийнете по една бира и заради нас  bouquet beer3

# 97
Привет и от мен! Празник, празник, ама на такова гадно време случихме... Много ми се искаше да поразходим детето из лудницата, но ако все така вали, май всички дружно ще пропуснем празника. Мама Мима, много жалко, че ще си ангажирана! Sad По цял ден ли ще бъдеш, няма ли начин да се измъкнеш поне за няколко часа? Ирелена, ще пийнем по едно малко и по едно голямо заради теб (ако не ни потопи дъждът), но ако обещаеш догодина да си на линия за "Свищовските лозници"! Wink

# 98
Ние успяхме да се запишем на панаира! На всички атракции, които не знам защо са тооолкова скъпи!  Twisted Evil Много ме е яд на тия, ама те не са виновни хората, като от общински пазари им свалят по 5 ката кожи. А милия ми купи нефритено колие с голяма капковидна плочка. Аз направо летя и дори забравих да огледам цветята, но толкова отдавна си мечтая скромничко за нефритена гривна, а той колие!

# 99
  • там нейде .............
Цитат
Ирелена, ще пийнем по едно малко и по едно голямо заради теб (ако не ни потопи дъждът), но ако обещаеш догодина да си на линия за "Свищовските лозници"!

Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
Обещавам да дойда догодина. Обещавам и следващия път като се приберем да свирна за по едно кафе (бира).
Диди не са виновни само общински пазари -тук също имаше панаир в началото на месеца всички люлки бяха от два лева нагоре за кажи речи 4-5 врътки даже нямаше и минута - хората просто са дошли да печелят.

# 100
Да, бе! Печелят! Това си е чиста проба изнудване! Аз съм много възмутена! Ама какво да се прави, нали съм добра майка... Държавата ми дава по 18 лв. всеки месец. Еми ето - 9 бр. люлки и детето остава без маратонки!  Twisted Evil Е няма да остане без маратонки, но малко ми е кофти... Ако бяха по 1 лв. щеше да се врътка повече. Аз си бях заделила 20 лв. за люлки. Е! И така е доволен! Ох не мога да разбера АЗ дали съм доволна...  newsm78 Но щом детето е щастливо значи и аз съм!!!

# 101
Бяхме на панаира, ама голям дъжд, както и миналата година.
Отчетохме се на люлките и по стрелбищата, но като цяло не съм доволна, сложили бяха двойни цени, за да си избият дъждовните дни сигурно newsm78
"Дъждовни лозници", вече така му викаме Grinning

# 102
Ама няма нииикоооой! Как сте? Какво правите? Не пишете нищо - нито лошо нито хубаво! Това сигурно е добре, защото липсата на новини е добра новина, нали?

# 103
Преди няколко дни ви подканих да напишете по някой ред за себе си. Как сте, какво правите, излизате ли още, как си прекарвате времето...??? Нищо не излезе.
Ами да напиша за нас. Училището завъртя колелата. Синът ми се справя страхотно. Не че се хваля, ама наистина започна да се подготвя самостоятелно. Но едно нещо не мога да разбера... аз го стимулирам да бъде самостоятелен, да се оправя сам, да се бори и да се труди. Но нещо в образователната система куца. Във всяко едно домашно има по нещо и за родителите. Особено по Околен свят!!! Разбирам, че ако не ни попитата няма откъде да го знаят, но ...
Хайде, стига толкова. Сега сте вие.

# 104
Здравейте от мен! Много сме несериозни свищовлийки - темата отплавала на амнайста страница... Аз да се оплача, че от понеделник тръгвам на работа - прекратявам си отпуската. А можеше още 3 месеца да си гледам детето... Sad Както и да е - налага се, макар че още ми е криво... Да е жива и здрава мама, че има на кого да си захвърля детето... А Мама_Мима да стяга ученика, че чудовището от Лохнес идва! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт