Свищов

• 11 715
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
Привет! Днес се върнахме от морето. Вече съм на линия!!! Черна! Ама много черна!!!

# 76
  • Под гъбата
Привет на всички!
Има ли още някой останал в Свищов освен Сръчка newsm78. За съжаление и моята почивка свърши а лятото още е горещо.
Сръчка вече е на моренце!

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 22:48 от mama_mima

# 77
  • Бургас
lele ujas,
Svishtov se e razbqgal iz cqla BG.
Mi az su6to sum ot Svi6tov i mi lipsva adski mnogo, no... ot 5 godini jiveq v Bourgas, ot 3 sum jenena za moreto  Laughing i edin hubav muj  Mr. Green
Mnogo se radvam, 4e ima takava tema.  Az o6te ne sum mama, no mi predstoi da stana. termin 19.12.  Idvam si ot vreme na vreme v grada, no ne mnogo 4esto, po praznicite obiknovenno, a ot dekemvri sigurno i po-rqdko, emi ...... sudba bih kazala az  Blush
Uspeh na vsi4ki
Obi4am vsi4ko svarzano sus Svi6tov, a vas nai-ve4e

# 78
  • Под гъбата
Други мами от Свищов има много във форума но явно не знаят че има темичка.Аз лично се срещам почти ежедневно с някои от тях из града но и работата ми е такава. Ще ми се да си направим среща, но хайде да е в началото на есента или по време на панаира? newsm78

# 79
Аз съм съгласна! Но как да уведомим другите? Хубаво би било да се запознаем. Все пак една шепа град сме. Аз се срещнах с mimi0033, но с другите не се познавам. Може би защото не съм родом от Свищов, но вече 13 год. живея тук. Хайде, разпишете се!

# 80
  • там нейде .............
побут...
да мине по напред темичката;)

# 81
Здравейте!!! То във тая тема май само аз пиша... Къде ли са всички? Или само на мен ми се струва, че няма хора из града?!? Някой да се обади, да се видим, да си поговорим... Всички ли сте на море?  Sad

# 82
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 83
побут, побут  bouquet  bouquet

# 84
irelena какво? Да не си решила да си идваш насам??? Хайде де! Не ти ли домъчня? Или ще чакаш панаира?

# 85
  • Под гъбата
Не сме на море бе Диди,работим в тая жега и тези разкопки. Сръчка вече си е тук,и е почерняла Grinning, Нимфетка също е на линия- от чакащите бебета не знам до къде са и май други влизащи в тази тема не знам newsm78

# 86
irelena какво? Да не си решила да си идваш насам??? Хайде де! Не ти ли домъчня? Или ще чакаш панаира?
Ами мъчно ми е - ама пусто няма как да си дойда Sad
Но затова пък съм си пратила заместничка Wink Малката е при баба си Simple Smile
И постоянно са по люлки и пързалки, и на басейна (до болницата)
а аз май чак за панаира ще успея да си дойда Sad

# 87
И таз добра! Имало тема за свищовлийки, а аз да не знам! Е, здравейте и от мен! Ще наминавам по-честичко тук, а ако се заформи среща - с удоволствие ще присъствам! Simple Smile

# 88
Здрасти! Как е??? Приготвихте ли се за училище... за градина??? Ама никакви вие няма цяло лято! Иде панаир - дано поне тогава да се видим с някой от вас!

# 89
Здрасти! Как е??? Приготвихте ли се за училище... за градина??? Ама никакви вие няма цяло лято! Иде панаир - дано поне тогава да се видим с някой от вас!

Благодаря, добре сме! Аз ходих за 10 дена на училище и сега съм в отпуск, а за малкия още се чудя да го пускам ли на ясла или не... Цяло лято съм си била тука, ама нали съм от мързеливите майки, все гледам да пробутам синчето на някого другиго да го извежда. Wink Само кажи кога и ще се съберем една агитка! Много ме е яд - едва днес, и то съвсем случайно, разбрах, че имало тема за Свищов! Много срещи ли съм пропуснала? Sad

Общи условия

Активация на акаунт