Свищов

• 11 671
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
EHOOOOOOOOOOOOOO PRIVET I OT MEN! Hug
slave kude se izgubi?i v isq te nqma.
haide mami ot svishtov da izlizame,vijte samo kakvo slunce e peknalo.s slaveto i mi6ka 82 sme na centura moje da ni potursite!

# 151
zdr otnovo :love:kude se izgubihte?
DIDIDI  do kraq na sedmicata shte doidem v DIVANETATA a slavato i mi6ka 82
taka 4e budi tam za da se zapoznaem Hug

# 152
Здравейте, момичета!
Имам една молба към вас, ако не ви затруднявам - търсим помещение за заведение в Свищов, засег анещо не можем да намерим, та ако имя някой инфо за такова, моля да ми пише. Предварително ви благодаря   bouquet

# 153
Хей аз май наистина нещо се поизгубих но се завръщам! Peace
Вече съм тук няма да се затривам вече. Peace

# 154
И аз да се представя.Казвам се Михаела на 24г. и също съм от Свищов, а също така имам едно прекрасно ангелче на 4,5 месеца(което може да видите в подписа ми).Ще се радвам, ако скоро се видим с някой от вас  bouquet!

# 155
Здравейте и от нас LaughingНие не мърдаме от вкъщи за мой голям ужас Sick,всички около нас са все болни.Но се надявам в най скоро време да излезем и да се запознаем. Embarassed

# 156
mi6ka82, разгледах ви най-внимателно всички снимки... Много си ми позната, но не мога да се сетя... Може би просто сме се виждали по улиците.
sisi_miami, как може на това слънце да не излизате да произвеждате вит.Д. Я бързо на терасата поне за 15 минути.

# 157
Здрасти dididi  ,там наистина прекарваме много време , но вече ми се иска да излезем да се поразходим.
А ето ни и нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103141

# 158
Привет и от мен! Виждам, че все в "Диванетата" ходите - обадете се, ако организирате среща, че да дойда и аз... Laughing Хем ще се запознаем (от тук пишещите май познавам само Мама Мима), хем най-накрая да го видя какъв е този детски център...

# 159
Здравейте и от мен!
Искам да кажа на sisi miami много ти е красива малката принцеса пупу да не и е уруки Peace,а също така че се и познаваме,но е далга за обеснение като ме видиш ще се сетиш сигорно.
Е мами тези дни беше чудесно времето да се надяваме да се позадържи още така че хем на нас ни е хубаво на вън хем и на тях Peace.

# 160
sisi_miami, познавам твоя мъж, но може той да не ме помни.По-рано живеехме срещу закрития басейн, а той учеше с брат ми(Георги-Гошо майтапа).Казва се Емил, нали?Виждам, че си родила малко след мен и то в Плевен.За малко не сме се засекли там(мен ме изписаха на 29.09).Твоя мъж трябва да познава и сестрами и нейния(той Филип, а тя Кристина се казва).А другите момичета, за сега не се сещам кои са Sad.

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 22:50 от mi6ka82

# 161
mi6ka82  да познава те,ще ми бъде много приятно и аз да те познавам.
Поздрави от нас Laughing

# 162
Добър ден и от нас с малката Ивка!
Как сте днес Свищовски мами и бебета?Днес времето пак е снас и ние с него пак ще има разходки  Hug.
Пожелавам ви да изживеете един прекрасен слънчев ден!  bouquet
За сега чао от нас до довечера!

# 163
sisi_miami nie sme na centara s mi6ka82,
taka 4e ako ni vidish svirkai

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 22:25 от didish

# 164
Хм... И аз познавам по физиономия Сиси. Сестра ти се казва Албена, нали? Помня ви и двете от гимназията "Алеко Константинов"... Wink

Общи условия

Активация на акаунт