Свищов

• 11 686
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Здравей Нимфетка Laughing и ти си ми позната по физиономия ,но все още не мога да зацепя newsm78.
А сега помагайте мамчета.Очертава се юли месец да се връщам на работа и ми трябва жена за Рая.Така че ако знаете за такава ,която ще се навие да гледа толкова малко дете свиркайте.
Благодаря ви!!!

# 166
Сиси, няма ли баби да помагат?

# 167
mi6ka82, какво стана със снимката?

# 168
Баби има,ама на мен ми трябва за 4 месеца.Ако излязат отпуск за толкова време надали ще могат да се върнат обратно.Знаете как е ................ newsm78

# 169
Хм... И аз познавам по физиономия Сиси. Сестра ти се казва Албена, нали? Помня ви и двете от гимназията "Алеко Константинов"... Wink
Нимфетке,аз също познах,каката(Албена)от снимките,но не и Сиси...
както и да е....
пове4ето май4ета,са доста по-малки от мен и е нормално,да неги познавам,
въпреки,4е градът е малък...
didish,също я знам по физиономия - голяма е сладурана(готина мацка Simple Smile ),ако
ме види на снимка,предполагам,4е и тя,ще се сети за мен....

# 170
dididi, пратих я.С нетърпение чакам, за да видя, какъв ще е резултата!

# 171
  • Под гъбата
Сиси, според мен Рая прилича много на дядо си Виктор newsm78. Като гледах снимките ти си на почти една ръка разстояние от нас, малко след завоя на улицата. Simple Smile Ако чуя за човек ще се обадя.

# 172
Миме ,ще съм ти много благодарна  Laughing.Ела когато имаш време ние сме си в къщи.

# 173
Я да побутна темата малко напред.Къде сте бе майчета?

# 174
Честит ви празник!На кой каквото му хареса това да празнува!Залагам на виното,а след него квото дойде!  bouquet

# 175
Аз днес не празнувам, а и времето ми действаше цял ден приспивно, та поне си подремнах.Събирам сили, че го дават в края на седмицата топло, та пак ще се хойка по улиците цял ден. Laughing

# 176
Побут-побут,къде сте?

# 177
Айде и аз да побутна малко темата!
Нека се похваля че имаме 9-то зъбче и 10-тото ни е на път да избие Hug!
Ьайде мами похвалете се и вие с нещо за вашите бебоци Peace!

# 178
Честити зъбчета на детето, Славето!
То моя синковец (на 2 г. и 4 месеца) хем за хвалене, хем не... newsm78 Още не се е научил на гърне, смуче биберон, не иска да говори, ама за сметка на това знае цялата азбука - само около 5-6 букви не може да изговаря, ама като го накараме да ги посочи, безпогрешно ги разпознава. От няколко дена вече може да пише на компютъра съкратеното си име (Али) и моето име... hahaha hahaha hahaha Та нашата работа е на гол тумбак чифте пищови - напикава се и се нааква, не говори, ама е грамотен... Laughing В свое оправдание само ще кажа, че не сме го насилвали от болни амбиции - сам почна да се впечатлява от букви и цифри, сочи ги и ние му казваме... Та така - горкото дете... Confused

# 179
Аз мога само да се оплаквам.Уж всички бебета спели, а моя хич не ще newsm78.Днес е спал всичко, на всичко само 30мин. и преди малко заспа пак, а е 21:45.Ще стане посред нощ да яде и сутринта в 6:30 ще е кукувица smile3511.После почвам да му тикам нещо в ръцете или биберона smile3504, че поне 30мин. още да ме остави да спя, ама нъцки.Само да ме скива и почва да крещи tantrum, че внимание иска маймуната.Ама аз изхитрявам и почнах да се крия smile3520 и гледам да не мърдам много, като го чуя, че се е събудил.Само едно не знам и то на кого се е метнал, защото ние с баща му определено не сме ранобудни, а и никой от моя род Naughty.Е, свекървата е ранобудна, ама то и нали знаете като поодъртей човек по-малко му се спи, а Янислав все пак е бебе smile3541.Ами така сме ние, ай де казвайте и вие.Sisi_miami, кажи вашата принцеса как е, спи ли Laughing?Нали имаме разлика само няколко дни, та за това може да обменяме опит Peace.

Общи условия

Активация на акаунт