Свищов

• 11 679
  • 237
  •   1
Отговори
# 180
Честито ви зъбче Славе!!!
Ние не можем да се оплачем от това че става рано,защото ме оставя да поспя до към 08:30h(и пак  не съм се наспала,приличам на зомби Twisted Evil).От време на време я хващат зъбките и започва да крещи като обезумяла,незнам дали е нрмлно от толкова малка,а от началото на февруари започна да се обраща сама и сега както спи се търкулне Grinning.Много е смешна като прави опити да пълзи ,забива глава и си надига дупето.Това е от нас.

# 181
Къде се губите бе момичета?Ние сме си вкъщи, а вчера ходихме на гости на баба и дядо.От два дни много ме боли главата, че май много се застоявам пред компа и за това Ви казвам Лека нощ!
П.п. Пишете почесто бе момичета Crossing Arms!

# 182
Мамчета,каде сте?
Някой да е чул дали тази градина до електрониката(която последно беше МУЦ)ще я оправят за ясла и градина?Аз дочух нещо такова,ако и вие знаете нещо споделете Grinning

# 183
Не знам до колко ми е сигурен източника, но май се провали тази идея.

# 184
  • Под гъбата
Мами, да ви кажа че след такива недоспивания е най добре да си лягате с бебо. То къщната работа край няма но и съня пак така. Поспивайте си повечко сега ви се е паднало. Рядкост са бебетата като моето което се събуждаше сутрин за едно ядене в 7 и след това кротко спане до 11 на обяд. Това нощно време да не спя така и не разбрах с малката какво е но виж баткото сън нямаше до 3 годишна възраст.
Сиси, малко вероятно ми се струва да направят градината отново действаща newsm78,въпреки че места по градините няма.
Днес си получихме жирафа от играта на Памперс и щастие голямо имаше вкъщи.Гласим се за рожден ден иначе. Някой да има идейки за торти? Ще ми се да е на "Неделя"!!

# 185
Здравейте и от мен.Аз от доста отдавна не съм влизала тук,но ето че го направих.Дидиди разчистих си пощата така,че давай.А аз кто науча как да си кача снимки ще ви се покажем с моята принцеса Ива.Сигурна съм,че някоя от вас ни е виждала,защото постоянно кръстосваме улиците с нея.

# 186
Добър вечер от мен  bouquet!
Аз сядам късно пред компютъра, че денем, трябва да загърбя бебо, за да се поровя тук, а той човека крещи ако не получи нужното внимание.Днес не беше много топло, но излязох с него и макар, че спа преди това въздуха веднага го опияни.Прибрах се, а той продължава да спи и понеже държим количката в гараж се наложи да го смъкна така, но пак не се събужда.Стана 5,6,7 и накрая се събуди.Помислих си, че няма да заспи скоро, но в 10 вече се наддаде вой и се почна едно търкане на очите, а сега сладко спи.Ами това е, май има дни в които си наваксва.

Ето и едно клипче от мен: Яни си говори

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 00:00 от mi6ka82

# 187
mimi0033 - разчисти пощата на ЛС. Naughty

# 188
Ехо привет и от мен!
Тези дни не съм писала защото Ивка не беше добре тея зъби я измъчиха миличката.До сега с предните осем зъбчета не сме имали никакви проблеми,но този кучешки я изтормози горкичката,че чак я водихме с баща й в неделя на болницата Cry.И какво ни казаха,че била с хрема и от хремата чак и се възпалили ушичките,но днес вече е по добре даже е в идеално състояние сега я чакам да се наспи да я нахраня и изчезваме по разходки!Така както гледам от вътре времето е идеално Peace!Хайде мами чао за сега от нас довечера пак ще драснем някой ред как е минала разходката! family

# 189
Момичета къде се губите?Ние днес бяхме на разходка, че и утре го дават хубаво, а после студ, но хубавото е, че не е за дълго.Кажете къде ходите вие, защото ние си правим обиколки и вече Свищов ми се струва доста малък.

# 190
Ехо момичета каде сте?
Какво става никой не се е появявал освен мишка82.Хайде пишете как сте вие и вашите бебоци.
Ние не сме добре времето е студено и не ни е хубаво да си стоим във къщи искаме да е топло да си ходим по разходки.
Айде аз изчезвам,че Ивката се събуди тя и тя днес спи по никое си време ама деца те си знаят Hug!
Айде чао и очакваме включване от другите мами Peace!

# 191
Забравих да Ви почерпя за месечинката на Яни(цели 5 месеца).Може да е късно, но черпя по едно парче

# 192
Ама много сте несериозни...  Wink
Нито  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!   Нито ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!! Така като гледам и ЧЕСТИТ 8 МАРТ НЯМА ДА ИМА!!!
Понеже е много модерно жените да отричат празника - аз да кажа, че напълно го подкрепям. Но в чистия му вариант. Без поздрав към колежката, без поздрав към учителката. Ние си празнуваме 8 март като ден на мама! И е добре децата да се възпитават в традиции на такъв празник. Не искам някой да ме репликира с дъртата фраза "Цяла година магарица - един ден царица!" Защото аз и това почти го нямам. Имала съм "късмет" да се омъжа за мъж - роден на 8. март. Е, какво да се прави - шетам и торта правя тогава. Гости посрещам, но пък никога не съм била пренебрегната от семейството ми. Пълна помощ в този ден!!!
mi6ka82, slaveto, къде се загубихте? То времето се стопли и съвсем няма да ви хванем края вече.  Wink

# 193
dididi, ами само аз и Сливка се отчитаме в тази тема.
Аз днес имах доста работа и хубаво, че беше майка ми пак да гледа малкия и да върви след мен, а аз да нареждам.Да издам една тайна, че Сливка има РД на 11.03 и днес ходих да и купя едно скромно подаръче, но за сега ще остане в тайна.Ходих и до болницата, за да видим какво ще каже док за бубата на бебо.Бях се подготвила, че ще го правят нещо и той ще плаче, но док каза, че съм се справила добре със забелването и сега съм спокойна.
Понеже работя и като застраховател, а за изминалата година имам да декларирвам една сума пари, да питам, дали някой знае и може да ми помогне с попълването да данъчна декларация.Днес взимах пари, харчих, плащах сметки и така, а при вас как е?Какво правите и къде се губите?

# 194
mi6ka82, пак си сложила голяма снимка и се е смачкала. Защо така бе момиче? Аз не съм ли тук да ти я свия?

Общи условия

Активация на акаунт