Свищов

• 11 696
  • 237
  •   1
Отговори
# 195
Хайде мами, ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!

# 196
4ЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИ4КИ МАМИ!Много любов,щастие,късмет и незабравими мигове!  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Честит празник и от мен, момичета!  bouquet

# 198
Нимфетка, от кой сайт са тия обувки?Страхотни са Peace!
dididi, напиши ми на личния пощата си, за да ти пратя снимката и да я коригираш, че не ми се занимава.Ако обичаш, разбира се  bouquet!

# 199
лелесамо колко много си пишем-нямам думи!Явно само по разходки ходим,но дори да е така,защо не се обаждате,като се засичаме по улиците?
vili не съм ти писала да ти благодаря за чаровните думи към мен БЛАГОДАРЯ!Като ме видиш някой път веднага ми се обади,защото аз много много не забелязвам хората Embarassed
хайде пишете

# 200
Привет и от нас одавна не съм влизала тук защото всички бяхте спрели да пишете.Но днес нещо се присетих да вляза тук и ето че доста сте писали.Искам да ви честитя 8-ми март на всички на патерици  bouquet.И да ви се похваля и двете с Ивката сме доста болни дано скоро оздравеем.

# 201
Стига сте писали, че изписахте цялата тема Naughty!

# 202
И както казваше моят син... "Нищо, мамо! Друга ще купим!" Wink

# 203
МАЛЕ МАМИ ВИЕ НАПРАВО СТЕ СЕ СКЪСАЛИ ДА ПИШЕТЕ МАЙ САМО МИШКАТА,ДИДИД И АЗ КАДЕТО ПИШЕМ ТУК?

# 204
Ами то какво - една шепа град - и се виждаме отвреме на време... А и аз нямам много за писане. Работа и пак работа...

# 205
о,славето #2gunfire значе мен не ме включвате,а? newsm78
Аз сега съм сама(без мъжете) smile3534,но само 3 часа.Днес ще има ли разходки,като се задават тези ветровееее?
А Naughtyне пишете много,че ще ни заключат темата Joy Joy Joy

# 206
Още една мама от Свищов  Laughing. Да има случайно сред вас, родени в Добрич или пък с дечица от 2ра яслена в Чиполино  Mr. Green

# 207
Здравейте, мами от Свищов! Дали харесвате 3те диваненца, няма да питам - мисля, че това е ясно. Колко често ходите там, отзиви от РД, къде си играят най-много децата ви?

# 208
Здравей zorata!Не съм родена в Добрич,но обичам този град от мойте братовчеди Joy.Ще бъдем в Чиполино след септември месец.

# 209
Здравей zorata!Не съм родена в Добрич,но обичам този град от мойте братовчеди Joy.Ще бъдем в Чиполино след септември месец.

Ние тогава вече ще сме на градина  Grinning Много съм доволна от яслата. По-бързо свикване и по-малко сълзички ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт