"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте мацки?

Фрагманчето много ми допадна. Peace

Превод на фрагмана :

Б- Какво ще се случи сега?
М- Кое ще се случи с кое?
Б- Сега като вече окончателно се раздели с Оркун ще се случи ли нещо м/у вас? (с Яман)
Мамо , сестра ми си намери утеха и да ти кажа като я гледам изобщо не ми изглежда тъжна за Оркун.
О- Тя не отговаря на обажданията , на СМС-ите , на мейлите ми. На практика дори на улицата няма да излезе само и само да не срещне с мен. Нз какво да правя.
С- Оркун , ти не си го направи по лесно.
М- Най накрая се отървах от оковите си, олекна ми. Вече мога съвсем спокойно да кажа какво чувствам.

Тинче,здравей леля HugПояви се. Simple SmileБлагодаря за превода на фрагмента.  bouquet

# 497

Това е превеждано с транслатор и после са го доизкусурявали  Joy такива нелепици има, че направо ..  #2gunfire
Някой може ли да намери оригинала на интервюто? Мисля, че съм го мяркала тук някъде като снимка на вестника или списанието.  Thinking

# 498
Маминко,имаш ли туйтър  newsm78
нямам,маминко,тц

Миме, трябва да я убедим да си направи нали Party
задължително  Peace  голяма си е зарибявка  Peace маминко,изпускаш много като нямаш  Naughty

# 499
На мен Мира ми хареса във фрагмана, дано вече да се усмихва та да й блесне чара !  Peace

# 500
# 501
За първи път Мира е истински щастлива и се чувства свободна, а с Оркун беше все тъжна и не ми приличаше на влюбено младо момиче. Не, че той ми приличаше на влюбен, по-скоро беше навик да са заедно.

Ох, наистина е щастлива, но на тази снимка така се е озъбила  Shocked Shocked Тъкмо я похвалих  Sad Наистина много ми хареса на фрагмана Серенай, дано и в серията е така  Laughing
Ча е ослепителен просто!!! Дори прическата му не ме дразни! Излъчва щастие!!!  Heart Eyes

# 502
Аз писах на батко Кенан кога ще го видим пак в ПО и че ни липсва много. Peace

# 503
Маминко,имаш ли туйтър  newsm78
нямам,маминко,тц

Миме, трябва да я убедим да си направи нали Party
задължително  Peace  голяма си е зарибявка  Peace маминко,изпускаш много като нямаш  Naughty
Сигурно изпускам мн,но тр да я видя аз тази дяволска работа как става Thinking

# 504
Аз писах на батко Кенан кога ще го видим пак в ПО и че ни липсва много. Peace

Зори,маме Hug
Защо така се смее това момиче?

# 505
Ами Яман още в 1 еп. при запознанството им й каза, че не е добре с нервите. hahaha

# 506

"Само една женска красота признавам: дискретната, която те кара да я откриваш всеки миг като находка!"

# 507
Ами Яман още в 1 еп. при запознанството им й каза, че не е добре с нервите. hahaha

Joy   Joy  Joy Това беше смешно !  hahaha  Joy

# 508

Зори hahaha Като гледам снимката доста е отворила тази уста  Mr. Green

# 509
Здравейте  Hug Hug Hug

Превод на фрагмана :

Б- Какво ще се случи сега?
М- Кое ще се случи с кое?
Б- Сега като вече окончателно се раздели с Оркун ще се случи ли нещо м/у вас? (с Яман)
Мамо , сестра ми си намери утеха и да ти кажа като я гледам изобщо не ми изглежда тъжна за Оркун.
О- Тя не отговаря на обажданията , на СМС-ите , на мейлите ми. На практика дори на улицата няма да излезе само и само да не срещне с мен. Нз какво да правя.
С- Оркун , ти не си го направи по лесно.
М- Най накрая се отървах от оковите си, олекна ми. Вече мога съвсем спокойно да кажа какво чувствам.

Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт