Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 26

• 80 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • 1st floor
Аз още се измумявам как не фалират тия Молове в София newsm78 Или сме толкова богати, че пазаруваме нон стоп в тях или има още пари за изпиране...

Аз пазарувам в тях, но...най-често когато са в намаление.  Mr. Green Тогава цените са по-ниски от тези на Кооперативния! Laughing Ясно е, че тук в Люлин повечето хора очакваме магазини от невисок клас - Уайкики, Теранова, HМ, Бенетон...нещо такова...В тях цените не винаги си заслужават, но на намаление има какво да забърше човек! Wink Чух днес, че собственици на новия МОЛ били собствениците на Сердика. Дано успеят да набутат същите магазини и тук...ама вече съм разочарована, че някои имена липсват... Преди време пък мои познати от Sport Depo ми бяха споделили, че ще се местят в МОЛ-а , като стане готов...Това пък ми е друг мой много любим магазин (и с много любими намаления  Mr. Green ).

Ще е страхотно ако има ДМ неможе такъв кв. като люлин да няма Simple Smile))
И аз чакам ДМ! Laughing

# 676

Ще е страхотно ако има ДМ неможе такъв кв. като люлин да няма Simple Smile))
И аз чакам ДМ! Laughing

Ще има, де Simple Smile 15% намаление на всички продукти са обявили. И някакъв магазин за "красиви неща", но не ми е познат, та го забравих...

# 677
Аз ще изчакам да мине истерията и след месец-два ще врътна едно кръгче, да видя кво що има. Whistling

Но ще има Reserved, a и книжарници, така че няма да мрънкам много срещу глобализма и капитализма Simple Smile

# 678
В 10 ли е откриването? Ако е хубаво времето може да наминем.

# 679
Здравейте, люлински мами  Hug
Записвам се при вас с въпрос (прегледах форума, но няма "прясна тема")- бихте ли ми препоръчали добър педиатър, който да прибягва до АБ само в краен сл.
Склонна съм да чакам пред кабинета, но поне отнoшението да си струва мъките Simple Smile
 #2gunfire Вчера звънях на д-р Свещникова от 12 ДКЦ и ми беше заявено, че първото посещение след като се роди бебето се заплащало, не било по ЗК  Money ако не искам да си платя да доведа бебето в кабинета !?
Благодаря предварително за отговорите...  bouquet

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 09:35 от elisika_87

# 680
В 10 ли е откриването? Ако е хубаво времето може да наминем.
В 11 е.

# 681
  • София
Вчера звънях на д-р Свещникова от 12 ДКЦ и ми беше заявено, че първото посещение след като се роди бебето се заплащало, не било по ЗК  Money ако не искам да си платя да доведа бебето в кабинета !?
Почти всички вземат пари за това посещение. В зависимост от наглостта, някои и превоз искат...
На мен тогавашната педиатърка ми обясни, че детето все още не е зписано като пациент и няма как Касата да й плати.

Виж на първа страница в темата има разни обсъждания за педиатри или пробвай със сърч по другите странички.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:27 от Beeps

# 682
Ок, благодаря, ако все пак някой иска да даде нова информация, няма да му се разсърдя Simple Smile Сега звънях в ДКЦ "Света София" Люлин и ми препоръчаха д-р Тодорова...идвала всеки вторник, сряда и четвъртък в "люлинския клон" на "Света София"..., има ли сред вас хора записали бебенце при тази жена, ок ли е? Thinking

# 683
  • София
Първото посещение след раждането е всъщност веднага след изписването - лекарят идва у вас да види бебето (и условията, в които ще живее). Често бебето още няма акт за раждане и ЕГН. В този смисъл лекарят няма как да го води свой пациент. Затова някои лекари таксуват този преглед. Като домашно посещение той е и разбираемо по-скъп вид преглед (примерно около 20 лв.). Не го намирам за наглост. С първо дете тези пари може да са едно от най-добрите вложения в случай на читав педиатър.

Относно мола, аз мислех да намина през ДМ заради тези -15%, но си представих данданията и в крайна сметка се отказах. Ще чакам да мине откриването, па тогаз. Наистина що за логика толкова огромен квартал като Люлин - без ДМ  newsm78

# 684
Първото посещение след раждането е всъщност веднага след изписването - лекарят идва у вас да види бебето (и условията, в които ще живее). Често бебето още няма акт за раждане и ЕГН. В този смисъл лекарят няма как да го води свой пациент. Затова някои лекари таксуват този преглед. Като домашно посещение той е и разбираемо по-скъп вид преглед (примерно около 20 лв.). Не го намирам за наглост. С първо дете тези пари може да са едно от най-добрите вложения в случай на читав педиатър.

Знам, че така се "случват" нещата в България, но не бих искала педиатъра да иска пари от нас за щяло и нещяло (още от първото посещение) и да не го е грижа толкова за здравето на детето ни, колкото за кеша...
Първото посещение на педиатъра вкъщи е безплатно, както и всеки следващ преглед:
Скрит текст:
http://www.bgstuff.net/zdrave/drugi/8134-първо-посещение-на-личен-лекар-при-новородено
http://www.bgstuff.net/zdrave/drugi/9554-
Ще се поразтърся този месец и ще намеря подходящ човек...I believe in magic Simple Smile

# 685
  • София
Знам, че така се "случват" нещата в България, но не бих искала педиатъра да иска пари от нас за щяло и нещяло (още от първото посещение) и да не го е грижа толкова за здравето на детето ни, колкото за кеша...
Първото посещение на педиатъра вкъщи е безплатно, както и всеки следващ преглед:
Скрит текст:
http://www.bgstuff.net/zdrave/drugi/8134-първо-посещение-на-личен-лекар-при-новородено
Ще се поразтърся този месец и ще намеря подходящ човек...I believe in magic Simple Smile

Ние сме при д-р Жаблянова в 12 ДКЦ, но не сме от самото раждане и не знам дали иска пари за това посещение. Аз съм доволна.

# 686
Молът вече си има сайт - http://megamallsofia.bg/
Пише програмата за предстоящото 3-дневно откриване.

# 687
Ок, благодаря, ако все пак някой иска да даде нова информация, няма да му се разсърдя Simple Smile Сега звънях в ДКЦ "Света София" Люлин и ми препоръчаха д-р Тодорова...идвала всеки вторник, сряда и четвъртък в "люлинския клон" на "Света София"..., има ли сред вас хора записали бебенце при тази жена, ок ли е? Thinking

А детето ако се разболее в петък, какво ще правиш до  вторник?

Тази д-р Свещникова не е лош вариант /макар и леко некоректна, меко казано/, дори да й дадеш 20 лева. Повечето от 12-та изобщо не записват нови пациенти.
Това, което аз лично не харесвам у нея, е,  че когато й е удобно /да даде интервю, да рекламира и други публични изяви/ се прави на голям почитател на алтернативни методи, в частност шуслеровите соли,  но вътре в кабинета си кара като всички останали - коларгол за бебе, например.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 09:00 от blueeyes

# 688
  • София
Скрит текст:

То може и да е, но текст без автор в сайт "манджа с грозде" едва ли е най-точният аргумент на света  Whistling

# 689
Момичета, някой ходи ли до мола днес? Интересува ме Booktrading дали е отворила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт