Зима иде вече, да се обръща иска ЮНСКОто човече!

• 36 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Flammmme, благодаря ти много. Много ценни рецепти

# 61
Споко, момичета, всички деца ще се обърнат, ще бъдат  захранени, ще пролазят и проходят Simple Smile Както бременностите ни бяха различни, така и децата ни не са по книга  Grinning
Аз след седмица ще водя малката кокошка на консултация и третата двойна ваксина, май най-накрая с педи ще обсъдим пюретата! Много се радвам, че и той подкрепя късното захранване, така или иначе щях да започна когато аз съм си решила, но друго си е и той да е на същото мнение. Мисля точно след месец да разбера дали мойто бебе обича картофено пюре   feeding

# 62
Краве масло и захар ??  Shocked
Скрит текст:
тези неща не трябваше ли да се избягват в пюретата? Аз поне не мисля да давам и дори в купените ще търся да не съдържат. Четох за маслото че се въвежда доста по нататък, а в захарта е ясно, че няма нищо полезно.  Peace

# 63
Краве масло и захар ?? 
Aбсурд! (поне според мен)

# 64
Маслото със сигурност е към годинката някъде, все пак е млечен продукт.
Захар- никакъв смисъл, сол също.

Споко, момичета, всички деца ще се обърнат, ще бъдат  захранени, ще пролазят и проходят Simple Smile Както бременностите ни бяха различни, така и децата ни не са по книга  Grinning

Напълно съгласна съм с това.

Мойто педи също е за късно захранване, споделя и много други мои виждания за нещата, та съм доволна от нея.

# 65
  • София
*Dora, съчувствам ти за зъба и на мен ми вадиха преди седмица. Пийни си парацетамол после за болката - като ти отпусне упойката.

За варенето на плодовете
- в началото само след термична обработка. След 6-7 месец може и сурови - ябълка, круша. Бананът е плод, който се дава суров и не е обходима  термична обработка, но не трябва да се прекалява заради хистамина в него.

Масло може да се въведе и преди годинка (8 - 9 мецеца), т.к. белтъка в маслото е преработен.
Захарта трябва да се отлага максимално във времето - няма ползи от нея, а само вреди. Peace

Да ви питам вие правите ли масаж и по колко време, че аз нещо не му отдавам много време, а май трябва повечко.

# 66
Аз пьк масло слагам спокойно. Детето ми не е алергично кьм кравето мляко и няма смисьл да се втелявам особенно. На баткото сьщо слагах. Жив и здрав е. Както казва майка ми: едно време с какво мислите сме ви дохранвали? - с мляко. Естествено, че не пекалявам. За захарта сьм сьгласна, че единствено вреди, но баткото отказваше всичко, което не е подсладено и по сьвет на педиатьра добавях сбвсем малко. Иньче трябваше да си караме на бананови кашиччки единствено. Та и в попарата и в картофеното пюре слагах и постепенно почнах да я избягвам. Ама той си е страшно злояд и до днес. С Тео май няма да се налага да добавям захар. Всичко му се услажда

# 67
Децата ви обръщат ли се по посока на звука? От няколко дни изследвам моето момче и виждам, че чува, но не се обръща по посока на говора ми или пък на някоя шумяща играчка. Как е при вас?

# 68
Теодор не винаги се обръща. Ако му е интересен звука се обръща, но ако не му е въобще не го отразява Simple Smile Даже по-скоро напоследък започна да обръща внимание - след 15 дни навършва 6 месеца. Също така още не реагира на името си. Важното е че чува, другото мисля, че това е нормално.

# 69
Масаж правим сутрин след упражненията и вечер след банята по около 5 минутки, то колко му е телцето. Втриваме олиото, после пощипване и потупване.

А реагираме на звуци само ако не сме заети с нещо "по- важно".

# 70
  • София
Новия облик е смрад! Първо не ми дава редакция,второ-не ми дава да виждам коментарите ви ,докато пиша (а често забравям какво отговарям) и трето - и моята педи,която уж е съобразителна със Захранванеъо,каза да сложа бучица масло в кашата вечер.да,ама аз не слагам

# 71
Пух,благодаря за темата  Hug.
Канари,сетих се за теб като видях тази обява  http://prodavalnik.com/kolichka-za-bliznatsi-chipolino-duo-i33000573  . Може да ти е от полза,не знам дали търсиш?

# 72
Добро утро   food010 .
Ще се похваля тихичко, че снощи спа цяла нощ, че след последното ми хвалене ... няколко вечери пак не ме остави да спя, но аз гледам да съм оптимист.

Sas3 като гледам моя малчо ... май темата наистина трябва да е : " Пълзи юнското човече" . Целия диван и спалнята ги обхожда с опити за пълзене ... въртене ... обръщане ... каваци. Някой мами чакат децата им да се обърнат и се притеснявам, а аз все си викам, ама това дебнене да не падне не ми ли се случи мн рано Simple Smile .

За захранването аз ще се старая да внимавам с алергените, че баща му и аз имаме алергии та детето като нищо може да е взело : "Най-хубавото от нас "

Еее това си е и друго щях да пиша, ама отиде... забравих. Хайде усмихнат ден на всички и да нацелувате бебоците от мен :* .

# 73
Moмичетата, дето ме помолиха да ги добавя във ФБ групата - съжалявам, че така бавно става, ама само ми е позволено да ви add-на, и явно трябва някой от администраторите да одобри, а те рядко влизат.. А преди не беше така  Confused  Tired
Аз от вчера си имам велоаргометър и смятам да ми стане голямо приятелче, много му се радвам ! Като бях бременна продадохме предния, че го ползвахме за закачалка, а въобще не се сетих ,че ще ми трябва като родя  Laughing   261uu
val 86 - айде все като тая вечер да е  Wink
Сънувах, че кокошинката изяде един фъстък и щях да се побъркам, като се събудих, доста добре се почуствах, че не се е случило наистина  Laughing

# 74
  • София
Милиса,мерси. Аз купих,но вече лятна,че не ми се купуват 3 колички.

Нагаина,не помниш ли,че имаше ожесточен спор преди време как да се адва в групата и бяха изтрити някои момичета и се реши нови хора да влизат с одобрение,нещо такова,аз спрях да следя поста че мн се дразня от сръдни като в детската градина

Общи условия

Активация на акаунт