Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 783
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
здравейте,

страхотна тема и страхотни неща творите. Браво!

Искам да ви попитам нещо: имам една секция от тези новите, с нещо като фолио отгоре, мога ли по някакъв начин да я обработя и разкрася. Фолиото се обелило и закъсало на места вече. А докато поотрасне сина ми, със сигурност ще има още поражения  Rolling Eyes.
А и мислим хола да направим на детска стая, та бих искала,ако има такава възможност да я направя свежа и годна за детска стая. Ще очаквам вашите идеи с нетърпение.

Благодаря предварително   bouquet

# 661
  • Бургас
Тинн, възможност почти винаги има само трябва да знаеш какво искаш. На първата страница има една таблица /някой без работа явно си е направил труда да опише всичко което е полезно/ в която таблица е описано всичко. Запознай се се теорията и ако има нещо неясно питай.
Уважавайте труда на другите!

# 662
Тинн, възможност почти винаги има само трябва да знаеш какво искаш. На първата страница има една таблица /някой без работа явно си е направил труда да опише всичко което е полезно/ в която таблица е описано всичко. Запознай се се теорията и ако има нещо неясно питай.
Уважавайте труда на другите!

Хриси9092, таблицата я разгледах още преди да пиша, но ми се струва, че няма това, което аз търся. В таблицата евентуално - 5 ред да се отнася до това, което би трябвало да направя, но не съм сигурна за материала (предполагам, че е ПДЧ или ЛПДЧ - подобни секции в интернет са описани така)  и затова попитах. Секцията, която имам е с нещо като фолио и там където е обелено или е започнало да се бели стои грапаво (не знам как по-точно да го обясня  Rolling Eyes). мисля. че ще трябва с някаква ситна шкурка да се мине. Тук има хора с опит и затова писах.

# 663

Хриси9092, таблицата я разгледах още преди да пиша, но ми се струва, че няма това, което аз търся. В таблицата евентуално - 5 ред да се отнася до това, което би трябвало да направя, но не съм сигурна за материала (предполагам, че е ПДЧ или ЛПДЧ - подобни секции в интернет са описани така)  и затова попитах. Секцията, която имам е с нещо като фолио и там където е обелено или е започнало да се бели стои грапаво (не знам как по-точно да го обясня  Rolling Eyes). мисля. че ще трябва с някаква ситна шкурка да се мине. Тук има хора с опит и затова писах.
Не съм сигурна дали за същия материал говорим, но аз скоро боядисах мебелите на детето, получи се страхотно, лека шкурка, грунд, акрилна боя. Лак още не съм слагала, чудя се дали има нужда. До тези материали стигнах, като изчетох всичко тук, трудно беше, но сега знам ного неща Simple Smile Ето единия шкаф, черното е боята, която аз нанасях. Тук е на две ръце, нанесох трета след това. Скоро ще покажа всичко. Бяхме в болница с детето и всичко съм зарязала за момента
Скрит текст:
Нашето е ПДЧ с изкуствено покритие.

# 664
  • в света на неограничените измерения
..... лека шкурка, грунд, акрилна боя. Лак още не съм слагала, чудя се дали има нужда.
Нашето е ПДЧ с изкуствено покритие.

Какъв грунд използва?

Станало е много добре.  Peace Когато си готова, покажи и другите части.

# 665
Браво, браво, стълбите са уникални наистина. Ще следя темата с интерес.

# 666
  • Бургас
TINN дай снимки, наранени повърхности с кит и после шкурка да загладиш, а JLo го е казала шкурка, грунд и акрилна боя.
JLo, хубава дрешка на мебела

# 667
Здравейте!

Бих искала да помоля за информация относно един магазин за мебели втора употреба в София, в кв. Хаджи Димитър. Засичала съм тук да си говорите за него, в по-старите теми, но сега не мога да открия нужната ми информация.Ако някой се сеща ще бъда много благодарна.

Лек ден!

# 668
След мебелите, дойде ред на вратите. Четох из темите как ги третирате, но ми избяга от главата, а сега не го откривам. Вратите са стари, минавани с блажна боя, бели, а касите черни  ooooh!
Затърках с шкурка, но не съм свалила изцяло боята. Може ли някой да ме насочи към правилната боя и техника? Искам нещо светло, може би слонова кост  newsm78
До край ли да шкуря  ooooh! или ще мина и без това?

# 669
  • Бургас
JLo, не се мъчи ако пак боя ще слагаш - само понадери с шкурката и отгоре акрилната боя

# 670
  • Пловдив
JLo, не се мъчи ако пак боя ще слагаш - само понадери с шкурката и отгоре акрилната боя
А не - да минеш с шкурка да изгладиш всички неравности, обикновено като има много боя по едни врати има напластявания. Тъй като ще боядисваш с плътен цвят не е нужно до дърво, но шкури внимателно да изгладиш неравностите.

# 671
Дами, намерих една много интересна идея в нета за масичка, много ми се иска да пробвам... дано да се получи... Simple Smile

# 672
А, добро утро!
То вече няколко екзепляра има направени от човек от групата!

# 673
  • Пловдив
А, добро утро!
То вече няколко екзепляра има направени от човек от групата!
Хейтърка Mr. Green

# 674
Дами, намерих една много интересна идея в нета за масичка, много ми се иска да пробвам... дано да се получи... Simple Smile

Много ми харесва, но ако имаш щайгите, иначе излиза неоправдано висока сума, според мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт