Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 845
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Не се поправя , просто няма как , моя мъж се мъчи, лепи го , слага нещо болтове и нищо пак се счупи.  После ходи в метро за резервен и му казаха не се продава . И на следващия път им каза нямаше го в комплекта и му дадоха , то като не искат по легалния начин стана по нелегалния. Щеше да го купи, но никъде не го намери , а и беше поне преди 10 години. Сега просто си го купи щом го има този подлакътник Peace

# 421
Иля, можеш да опиташ с мнооооого разредена вар. Ако не ти хареса как се получава или ти омръзне някога, можеш да измиеш с вода.

# 422
  • София-в сърцата на моите деца
Не се поправя , просто няма как , моя мъж се мъчи, лепи го , слага нещо болтове и нищо пак се счупи.  После ходи в метро за резервен и му казаха не се продава . И на следващия път им каза нямаше го в комплекта и му дадоха , то като не искат по легалния начин стана по нелегалния. Щеше да го купи, но никъде не го намери , а и беше поне преди 10 години. Сега просто си го купи щом го има този подлакътник Peace
В "Продавалника" за тези пари за подлакътника ,ще си купиш нов Peace

# 423
Иля, можеш да опиташ с мнооооого разредена вар. Ако не ти хареса как се получава или ти омръзне някога, можеш да измиеш с вода.

И аз си помислих за вар, но това нещо почти няма махане после. Аз изпръсках с вар каменния дувар, докато варосвах едни дръвчета в близост, и голямо търкане падна. Не знам да измиеш цяла стена какво би било.

# 424
 Lois, затова съм писала с мноооооого разредена вар. Трудно, но не невъзможно. Grinning Може да пробва с гъбичка върху няколко камъка като така ще се избегне попадането на вар между фугите.

# 425
  • plovdiv
Здравейте, чета ви отдавна, но нямах "материал" за показване.Сега мога да се похваля с лятната ми масичка за кафе от макара-

Сега съм в процес на привършване и на един вграден и един кафяв соц гардероб,но нещо на финала зациклих..

# 426
  • София
diangi, поздравления  bouquet, масичката ти е страхотна!

# 427
 Hug Прекрасна масичка, браво!!! Heart Eyes

# 428
  • Бургас
diangi, много е хубава! Я разкажи за техниката - това плочки ли са? И дай по-близка снимка

# 429
  Много весела макарена масичка Simple Smile

# 430
Много сладка масичка! На мен техниката ми прилича на декупаж.

# 431
  • plovdiv
diangi, много е хубава! Я разкажи за техниката - това плочки ли са? И дай по-близка снимка

Благодаря ви момичета, радвам се че ви хареса!Иначе я направих така, долната част е лакирана с лак цвят палисандър, а горната част-в средата имаше дупка /заковах я с капачка от буркан/, отгоре заковах мрежа за шпаклофка/така ми припоръчаха за да стене по здраво/,отгоре теракол и върху него начупените плочки и фугирах,ами това е накратко, ето и снимка от близо

# 432
Много е хубава! Браво!

# 433
  • някъде там
Някой, някъде назад в темите беше боядисвал в кухнята плочки. На квартира съм и е с лята мивка , та ми се ще нещо да направя по въпроса... Бързо да си признае кой беше и ако може снимки с резултата  Embarassed

# 434
  • гр.Варна
Здравейте, чета ви отдавна, но нямах "материал" за показване.Сега мога да се похваля с лятната ми масичка за кафе от макара-

Сега съм в процес на привършване и на един вграден и един кафяв соц гардероб,но нещо на финала зациклих..
Имам същата макара,миналото лято само я лакирах и толкова.Сега се чудя дали да и сложа мраморен плот ,как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт