Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 855
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро. Знам, че темата е за мебели, но да попитам - става дума за тоалетната. Помещението е много малко, отделно от банята, топло /минават някакви тръби за топлата вода/, няма сифон /т.е. много трудно се почиства/. Пода е с плочки, но стените не искаме да ги правим с тях. В момента е с тапет - стои красиво, но трудно се поддържа. Мислим за вариант от тези широките пластмасови плоскости, които имитират светло дърво, но искам и други мнение - мислите ли, че има и друг по-подходящ вариант Thinking

# 556
  • Плевен
А какви са тапетите - обикновени или онези специалните за мокри помещения. Моята леля имаше такива в цялата баня и си бяха ОК. Даже около душа.

# 557
  • Бургас
Добро утро. Знам, че темата е за мебели, но да попитам - става дума за тоалетната. Помещението е много малко, отделно от банята, топло /минават някакви тръби за топлата вода/, няма сифон /т.е. много трудно се почиства/. Пода е с плочки, но стените не искаме да ги правим с тях. В момента е с тапет - стои красиво, но трудно се поддържа. Мислим за вариант от тези широките пластмасови плоскости, които имитират светло дърво, но искам и други мнение - мислите ли, че има и друг по-подходящ вариант Thinking

Моите на вилата ги боядисах, всъщност цялата баня боядисах с боя на водна основа и лак

# 558
Тапетите са си ОК, не са за баня, но както казах, помещението е сухо и топло. Проблема е, че са светли и релефни, детето ги чопли, има малко нарисувано....така или иначе ще се сменят. Иска ми се крайно решение, не ми се правят каквито и да било ремонти вече.

# 559
Щом е сухо помещение какво пречи да я шпакловате и минете с латекс или да я направите с  някаква по- интересна мазилка?

# 560
Здравейте,
благодарение на тази тема имам изциклен паркет, омаслен с безцветно осмо - доволна съм от поддръжката  и така нататък. Само дето ми се иска да е бял пода...има ли шанс да стане бял с бяло осмо след като вече е омаслен 2 ръце с безцветно? Има ли някой опит?

# 561
Аз тези дни освен кресла страшно се интересувам от бюра-направи си сам.Много ми хареса това с горения плот.
Скрит текст:
Гледах в хипермаркетите,но плотове от дърво има само чам и то 50 см широки.
Някой правил ли е нещо подобно?

# 562
  • Пловдив
Мммм - днес гледах по TLC точно този обгорен ефект как се получава. Много идейно. Само дето повечето мебели напоследък са все от плоскости, чак се дразня, че нямам върху какво да пробвам нещо, защото това, което е за проба-грешка  къщи, всичко е от плоскости  Tired

# 563
  • гр.Варна
Момичета ,имам нужда от малко помощ. Praynig Попадна ми едно старо буре,средна големина и искам да направя нещо интересно от него.Ще го сложа на двора,помагайте с идеи.

# 564
При чама има изразени жилки и се получава хубава гледка.
Понякога обаче има и мааалко смола    #Onfire  af

mama mariana започни със закачалка или нещо дребичко.

pars  Hug
http://sdelaytesamy.ru/2013/04/24/stolik-jurnalnuy-svoimi-rukami/
http://webmassmedia.ru/kreativnye-idei-dubovye-bochki-dlya-vina#more-1267
Скрит текст:

# 565
  • гр.Варна
Трънка Бодливкова ,благодаря.   bouquet
Въпреки,че не пия ,тази последната бъчва-бар ,много ми хареса.Може да я сложа в лятната кухня. newsm78

# 566
pars, цветята в буре също са приятна гледка Simple Smile

# 567
  • гр.Варна
Да,и този вариант ми харесва,но дали няма да изгние бързо бурето? Все пак цветята ще се поливат.  newsm78

# 568
Пред блока ни има едно малко буренце, което повече от 10 г. стои и не е мръднало. Майка ми също има в двора, но ще я питам дали е обработвано с нещо и ще пиша.
Според мен, ако го пръснеш с безцветен лак няма да има проблем.

# 569
  • гр.Варна
Пред блока ни има едно малко буренце, което повече от 10 г. стои и не е мръднало. Майка ми също има в двора, но ще я питам дали е обработвано с нещо и ще пиша.
Според мен, ако го пръснеш с безцветен лак няма да има проблем.
Да,ще го мина с дълбокопроникващ грунд и ще го лакирам задължително.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт