Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 815
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Янтра, мерси много  bouquet

# 586
Перуника, много хубаво се е получило
Аз не разбрах, 6 лева за тези възглавници ли?
А за тези дивани колко ви взеха?
В кой град си?

# 587
  • В градината...
За възглавниците на диваните /извитите/ -6лв., всички други възглавнички по диваните - шиене, вътрешна калъфка, пълнеж,  цип от тях - по 5лв.  5лв. са ни и тапицерията на столчетата, с дунапрен от тях. И аз мога да си ги ушия, но оправяме цяла къща и времето ни не стига.
Разград.

# 588
  • Варна
Перуника, поздравления, прекрасни са и столчетата и гарнитурата  Heart Eyes
Имам един подобен фотьойл, който чака промяната си  Simple Smile

# 589
За възглавниците на диваните /извитите/ -6лв., всички други възглавнички по диваните - шиене, вътрешна калъфка, пълнеж,  цип от тях - по 5лв.  5лв. са ни и тапицерията на столчетата, с дунапрен от тях. И аз мога да си ги ушия, но оправяме цяла къща и времето ни не стига.
Разград.

Имаш предвид, че претапицирането на този диван струва 24 лева?
Цената е много ниска. Много добре изглеждат изпълнени, за което поздравления.

# 590
  • В градината...
Да, толкова е /възглавницата има доста извивки и никак не е лесна кройката/. Тук хората в голяма си част са безработни, по селата, та работят за без пари. Ушиха ни и римските щори, по 10лв. Първата сами си я шихме, но отнема доста време.

# 591
Браво на тези хора. Много добре работят. Респект!!!
Мъжът ми е тапицер и затова питах за цените.  Наистина ми беше интересно, защото са ниски за толкова работа.

# 592
  • В градината...
Е, разбира се, че им платихме повече, иначе е подигравка за труда  Peace

# 593
Браво и на вас. Съвсем искрено го казвам.
Чакам с нетърпение да видя завършено всичко у вас. Много уютно.

# 594
perunika, добре сте се справили Peace Да си ги ползвате със здраве и удоволствие!

Понеже знам, че някои от вас нямат фейсбук, а отдавна не съм показвала нещо, та да видите с какво се занимавах последните 2 седм. - 2 маси. Едната е малка, помощна при уроците на учителката ни по немски, а другата е кухненската маса пак на учителката.
От тук до края на албума http://pimpa.snimka.bg/daily/ludostta-i-strastta-na-edna-kloshar … a.432529.32759136
Без щайгата от ябълки. Нея ще я показвам, когато е готова.

# 595
     Седефка, би ли издала какво направи с плота? И мен ме чака един подобен дървен плот на много години, но май ще почака още някой месец до лятото...

# 596
Седефка, много добре са се получили Simple Smile
Щайгата е много хубава, какво ще й правиш? Аз търсих тук такива, но 10-15 лв. за амбалаж няма да дам, направо са се заплеснали с цените.

# 597
     Седефка, би ли издала какво направи с плота? И мен ме чака един подобен дървен плот на много години, но май ще почака още някой месец до лятото...
Кой плот?

Човече, щайгите са 8бр., купих ги още мин. лято. Предвидила съм ги за интериорни, цветни, на колелца. Проблемите им бяха 2: рошави и снадени с телбод, стърчащи от всякъде телчета. Опитах да ги ошкуря така, но телчетата разкъсват шкурката, а и са доста опасни, бях си издрала ръцете с 1 щайга само. Оообаче аз съм идЕотка и реших, че ще ги разкова. Разковала съм до тук 2бр., зашкурила съм летвичка по летвичка. Предстои да се снадят с рапидки и сложат колелца /работа на Вожда/, да се оцветят и да заминават на пазара Wink. Ще ги покажа тези 2 бройки първо тук.
Няма как да са без пари добре обработени каси /щайги/. За да ги направя в гореупоменатия вид себестойността им ще излезе към 12лв. /щайгата, колелата, боята, труда/. Не включвам разглобяването и сглобяването. Е, а кАжи сега колко пари да им искам? Големи са- 50/30/50см.

# 598
  • Пловдив
Ама чакай - едно е готова щайга, боядисана и нагласена с колелца само да си я сложа и детето да си мята играчките вътре, ДРУГО е 12 лв за амбалаж, който аз тепърва ще шкуря, боядисвам и слагам колелца. Бъркаш двата щата Simple Smile

Направи една слънчево-патешко жълта за мен Simple Smile

# 599
Ама чакай - едно е готова щайга, боядисана и нагласена с колелца само да си я сложа и детето да си мята играчките вътре, ДРУГО е 12 лв за амбалаж, който аз тепърва ще шкуря, боядисвам и слагам колелца. Бъркаш двата щата Simple Smile

Направи една слънчево-патешко жълта за мен Simple Smile
Е, да, съгласна съм, но донякъде. Аз моите под 20лв. няма да ги дам, защото са огромни, а и ще ги направя "като хората". Т.е., ако си вземеш базова такава /е, размерите със сигурност ще са по- малки/, вложиш боя, колела, труд и време, то тя ще ти стъпи около 18лв. /зависи какви колела/. Демек ще си спестиш около 1-2лв. Wink Wink Wink

Патешката ще е първата, за теб, на цена "не казвай на никой" Peace

Общи условия

Активация на акаунт