Препарат savo

• 1 061
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, имаме проблем вкъщи се нуждая от Вашето мнение и съвети.
 Ползвахме препарат Саво против плесен преди повече от седмица и от тогава миризмата все още се усеща - МНОГО силно и дразнещо на гърлото. Пръскано е върху площ от около 2 кв. метра на стената (гипсокартон с латекс). Няма как да се измие за съжаление. Вратата на стаята е непрекъснато отворена, а изгледи за изветряне-никакви. Моля Ви споделете, ако сте ползвали препарата, какъв интервал от време е необходим, за да стане стаята годна/безопасна за ползване. Това за съжаление е в спалнята и до сега имахме възможност да спим в друга стая, но не може да продължаваме така вечно.

# 1
Защо не може да се измие, преди време бях ползвала и сина ми направи спазъм, пускаха му урбазон, доктора ми каза да се прибирам и да мия стените. Не е шега работа с това Саво, така че - опитай се да ги измиеш... След това латексирахме при ремонт с миещ латекс специално за мухъл беше някакъв

# 2
А как измихте стената!? Веществото не стои на повърхостта, а се просмуква в дълбочина. Единственото, което се сещам е да пръскам с пулверизатор върху третираните места, но честно казано не смея, за да не влоша нещата.

# 3
явно доста голямо количество си изпръскала, а нали лимона неотрализира миризми. защо не опиташ да напръскаш с вода и лимон, след като измиеш. надявам се да ти помогне.

# 4
  • София
Саво или Сано? Аз със Сано нямам никакви проблеми. Точно 1 час след това и няма никаква миризма

Общи условия

Активация на акаунт