Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 761
  • 731
  •   1
Отговори
# 165

И преди да изляза да видим нашите любимци как само с поглед си казват всичко.

Няма значение кога ще ги видим на люлката.Важното е ,че го могат  и двамата Фахрие и Берак Hug

Приятен следобед Hug

# 166

Ама нашият Селим бил голям "отворко" Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151982759460042&set=vb.508506699208140&type=3&video_source=pages_video_set

# 167

Интервю с Фахрие Евджен

Скрит текст:
Фахрие Евджен в настояще време живее в много натоварено темпо. От една страна продължават снимките на "Чучулигата", от друга страна обучението по история в университета Боазичи.
Почти всеки ден тя ходи на снимки и снима, но тя не смята това за трудност: " Аз много обичам Фериде. Снимките протичат в много добро разположение на духа, изобщо не се жалвам."

Вие изучавате история в университета Боазичи. Дойдохте на интервюто след изпит. Колко имате още да учите?

Може да се каже, че съм последна година.

Не ви ли е трудно да съвместявате следването със снимките?

Преживях тези трудности в миналите години. В първи курс имах прекалено много занятия. Тази година ми е доста по-комфортно, изучавам само 2 предмета.

Казват, че студентите от университета Боазичи не се интересуват от популярната култура. Съгласна ли сте с това мнение?

Така е. Заради това, че не се интересуват от популярната култура, и от мен не се интересуват особено. Но някои преподаватели се объркват, не знаят как да се обръщат към мен. И питат:"Това момиче е актриса, какво прави тук?"

Понастоящем, колко се чувствате Фериде и колко Фахрие?

Аз всеки ден съм Фериде.

И колко ще продължи това?

Това започна с подготовкате по сериала. 5-6 седмици преди снимките за сериала започна интензивна подготовка. По това време заспивах Фахрие, а се събуждах Фериде. Сега тя напълно зае моя живот. Почти всеки ден имам снимки.

Т.е. вие живеете живота на Фериде?

Да.

Това за вас добре ли е, или зле?

Много обичам Фериде, затова е добре.

Нима има някой, който не обича Фериде?

В нея има някаква магия, харизма.

Съдейки по това, че сте избрана за тази роля, значи и вие носите тази харизма и магия. Възможно е заради това да не сте устояли и да сте видели, че вашият характер е близък до ролята?

Всъщност, филмът "Моят дом си ти" отвори вратата за това. Дотогава играех само зрели характери. В "Листопад" 5 години вдъхвах живот на Неджля. Драмата на историята и ролята беше много голяма. И след това играх подобни характери. Във филма "Моят дом си ти" бях значително по-свободна, можех сама да създам образът на момичето. Може би заради това, че показах тази моя страна, ми дадоха зелена светлина.

Сега на първи план в сериала е любовта между Кямран и Фериде. Така ли ще продължава?

Така изглежда, че любовта е на първи план, но романът "Чучулигата" има и идеологическа страна. Сега ние много не се докосваме до тази тема. Тя ще излезе наяве след като Фериде замине в Анадола да учителства.

Има критики по отношение на това, че сериалът не съвпада с историята в романа. Какво мислите по този въпрос?

Сериалът остава верен на основната сюжетна линия, но в него задължително ще има и други линии, поддържащи историята. И това не отдалечава сюжета от романа.

Енергията, която се излъчва от вас и Бурак Йозчивит влияе на зрителите. Вие двамата как достигате до такава химия? Или и вие, като Фериде и Кямран се препирате извън кадър?

Напротив, ние много добре се разбираме един с друг. Характерите на Фериде и Кямран са много силни. Фериде още от времето, преди да дойде републиката, става по-прогресивна между жените, идеален профил на жена-републиканец. Това я прави много силна. От друга страна, преживяната любов и недостигнатото положение придава на работата допълнителна красота. И това също много ни помага.

Какво е да снимаш в исторически сериал?

Като пътешествие във времето. Принуден сте да постигнете духа на тази епоха. Или няма да разберете героя. Длъжни сте да знаете защо героят се държи именно по този начин. Затова изучих доста много.

Т.е. ненаписаната дисертация за университета, сте я написали за сериала?

Точно така. /усмихва се/

Съжалявам, не знам защо не се скрива текста в спойлер.  Praynig

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 18:26 от Moniiica

# 168

Защо трябва да се крие този прекрасен текст- Hug

Невероятна Фахрие  Heart Eyes- красива , интелигентна и фантастична в ролята на Чучулегата.

Мисля ,че тази роля ще я изстреля много високо!
За Бурак нямам думи- той си падна на ....ролята и го прави по невероятен начин.

Мони Heart Eyesблагодаря ти за удоволствието  bouquet

# 169
Мони,  Hug  благодаря за превода на интервюто.   bouquet  Нашата чучулига е не само красива, но и умна. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 18:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 170

Ох..... боли ме сърцето  като гледам тази люлка ...Малко над земята , по-близо до слънцето,много близо един до друг .дъхът им спира от любов......Ще я чакам тази сцена от сериала ,ако ще и да е финала Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes

# 171
  • Враца

Ще ме извинят фенките на Бурак, но това е първият мъж, който ми харесва с мустак повече,  отколкото без.  Grinning Grinning

# 172
Момичета, привет!  Hug
Мони, благодаря за преведеното интервю!
Снимката на Бурак е трепач! С мустак, без мустак - всякак е хубавец.  Grinning
Може би дори с риза ще ми хареса повече, отколкото без, че май е доста кос... Embarassed мъжествен.  Joy

# 173
Мами Hug и аз го  харесвам така повече отколкото без  мустак   -+1 Laughing

# 174
Валяяя.... Heart Eyes ама някой жени си мислят ,че това е признак на мъжественост, както казваш Joy Joy Joy

При сегашните кола маски и мъжествеността не е проблем Wink Wink Wink

Тук козметичката е  била в почивен ден hahaha hahaha hahaha

Но.....Бу си е Бу Hug Невероятен чаровник!

# 175
  Аз оставям на мира Бурак и се насочвам и към другия персонаж , който ни радва и ядосва ...

Е , тая ме нервира просто без мяра. Mr. Green

И тоя не е от любимците ми.

На това момиче шапка му свалям .Такава рола на грозновато момиче да изиграе по такъв начин.!

Фахрие - без комантар Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 22:16 от sebilMM

# 176
  • Враца

Фахрие - без комантар Hug Hug

Скрит текст:

[/spoiler]

Много е чаровна наистина, а ролята на Фериде много у приляга.  Hug

# 177
За най-нетърпеливите има подарък- красивият сън на Фериде и Кямран със субтитри. Много са сладки.   loveuuu

http://vk.com/video_ext.php?oid=7769007&id=166682507&has … df655550&hd=1

И обяснението от 6 еп.

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=166868947&has … f5c0851f&hd=1

Аз нямам претенции- с мустак, без мустак, все си го харесвам.  Heart Eyes
Обаче, положението с онази растителност, дето си я отглежда е катастрофално. Ми ние сме европейки, шъ  ни докара стрес.  Laughing

# 178

Мони  Heart Eyes подсигури  ми спокоен сън Wink Wink Wink

Днес ни поднесе прекрасни новини  bouquet

А , колкото до растителността  има методи да ги понамалят с  машинка №2  Wink Wink Wink  по не мога да си представя мъж като ощявен-гладичък  ама по рождение Ужас!тогава няма спасение  hahaha hahaha hahaha

Започвам да гледам . #Crazy #Crazy #Crazy

А с тази милувка ви пожелавам  лека нощ!

# 179
Себи, благодаря ти и аз.    bouquet   Една от най-любимите сцени, да не кажа най-любимата.  Two Hearts В тази колиба май бяха най-хубавите моменти.  Heart Eyes   Не ми се мисли като замине в Анадола какво ще бъде.  Sad
Лека нощ и ти си знаеш кого да сънуваш.  Simple Smile    Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт