Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 761
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро. Hug Hug Hug

Сигурни ли сте за онлайна, щото първият епизод ми тръгна, по-нататък не пробвах?! Peace newsm78

Бесиме отвсякъде прекали с това "Нахрани сирак...".  ooooh! И да, става въпрос за сираче, но с пари, които те управляват. Не са я лишили от нищо, не са злоупотребили с парите, но не е съвсем даром това, което получава, и най-вече не заслужава тези думи. Peace

Хубав ден. Hug   bouquet

# 151

HugДобро утро мили момичета Hug Hug Hug

Мони Hug добре е ,че имаме на руски фрагмана  bouquetМожем да коментираме,мечтаем  и се надяваме.
И аз ставам леко  песимистично настроена относно люлката.Започнаха с тези фрагмани да ни объркват много.Няма логика след побоите,скандалите,Кямкан в леглото на Нериман......сега на люлката.Но може би след грубите и незаслужени думи на Бесиме ,Кямран си даде сметка ,че тя без да е виновна ,но много мъдра остана без защита .Защо люлката да не ги сближи още повече без да има словесно обяснение.Те го могат и само с очи.

Лили Hug благодаря много за линка   bouquetАз обаче си направих нов адрес  и ще се помъча да си свалям  преведените серии сама Laughing Laughing Laughing

Снеже Hug за кафенцето  bouquet Вярно ,невярно за онлайна фактът си е факт.Някой завижда на прекрасната ни тема.Аз снощи  скочих ,защото ме е яд ,че има и такива хора.

Приятен ден!  bouquet

# 152

Искам в началото на деня да ви поднеса по лъжичка сладко от рози- з н  а  к о в о!

ГЮЛБЕШЕКЕР-СЛАДКО ОТ РОЗИ

# 153
  • Враца
Добро утро, момичета!   Hug Hug

Виждам нови Фрагман, преводи - Валя, Лили, Терзиева, Мони - благодаря   bouquet  bouquet
Снежка, Себи - кафенце с бисквитки и сладко от рози - мммммм  yes

Филипова, ако все още имаш желание и възможности да превеждаш след всичко случващо се, то ние, които само консумираме твоя труд, ще си чакаме търпеливо БГ субтитрите. Благодаря за труда, който полагаш, за да зарадваш "чучулигите"  Hug Hug  bouquet

Фрагмана - няма нищо да кажа - колкото и да си блъскаме главите, накрая ще е нещо съвсем различно от това, което предполагаме. И люлката май няма да има нищо общо като смисъл с оригиналната люлка.  Sad  Но да чакаме търпеливо

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 10:14 от mama_an_ji

# 154

Мами Hug

Аз по принцип обичам символиките  -дървото  е един от тях.От него тръгна и Чучулега.
От него черпеше сили гледайки звездите и "говорейки" с майка си.
На него сключиха първото споразумение да имитират влюбени ,за да стане това реалност по-късно.
От това дърво падна за да се окаже  в прегръдката на Кямран./ако можеше във всяка серия да пада по този начин поне веднъж Laughing Wink

# 155
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, моля, гласувайте тук - една плевенска детска градина да спечели проект за лого. Само триста гласа ни водят поляците, да не им се даваме!

Ето линка за гласуване
http://www.euroandopa.eu/?p=270

Нашият проект е №2.

# 156
Добър ден, прекрасни и умни чучулиги!   Hug  Heart Eyes  Hug
Надявам се искрено, че ще опазим темата си чиста и няма да се поддадем на провокации.
Дали някой ни завидя във вторник, когато на балкона имаше около 40 потребители, а в руския чат бяха 610? За това, че темата ни е изпълнена с позитивизъм и се наложи добрият тон?
Преди време, когато се включих във форума си мислех, че тук е място за забавление и място, където да се разтовариш от задушаващият ни негативизъм навън. Колко съм била наивна. Форумът се оказа мини модел на обществото ни. На такива потресаващи виртуални войни станах свидетел, но толкова много злоба и необяснимо помпане на егото, че нищо вече не би ме учудило.
Филипова,  Hug Heart Eyes  благодарни сме ви за отличния превод, чакаме го с нетърпение и се надявам, че няма да се откажете. Сериалът си заслужава труда. Гледаме филм, който има художествена стойност, не просто някакъв сериал. Екипът си е поставил високи цели и до този момент ги следва. Да, рейтингът не е бомбастичен, но не е случайност, че в АВ групата /група на по-образовани и интелигентни зрители/ е на 2 позиция. Само да свърши този "Глас на Турция" и сме номер 1. В чужбина е по-високо оценен. В Русия и Украйна е най-любимият сериал за този сезон, а Бурак е най-обичаният актьор- заради таланта и красотата му. Това показват анкетите.

Бурак дава интервю за канал CİNE5. Интервюто ще се излъчи в неделя, от 20.20ч по канал CİNE5!

Пак с любимо плетиво. много си ги обича тези жилетчици.  Laughing

svetal4o27, гласувах за  №2.

# 157
  • Враца
svetal4o27, имаш моя глас  Hug

Фериде:  "Я сделаю всё, что понадобиться в меру своих сил, потому что ты безмозглая, не думаешь головой ... " - от фрагмана
Тези думи на Ф, след като се разбере за фалшивия брак, дали няма да бъдат разтълкувани погрешно - дали няма да и довлекат допълнително неприятности със семейството и особено с Кямран?  newsm78 newsm78

# 158
В нашето малко царство на Чучулигата, защото то е такова не съм срещнала нещо лошо и обидно. Това е рядкост наистина, понеже чета и други теми от тук, не винаги се включвам...Има и много интересни и хубави филми, но тази злоба между потребителите не ми е съвсем ясна newsm78. Кой какво дели и какво не му харесва? Тука сме, за да си изкажем мнението...на  някой може и да не му хареса, но това е живота...не винаги може да бъдеш разбран...Надявам се, да продължим все така, защото с нетърпение чета коментарите ви момичета....  bouquet

# 159
svetal4o27, имаш моя глас  Hug

Фериде:  "Я сделаю всё, что понадобиться в меру своих сил, потому что ты безмозглая, не думаешь головой ... " - от фрагмана
Тези думи на Ф, след като се разбере за фалшивия брак, дали няма да бъдат разтълкувани погрешно - дали няма да и довлекат допълнително неприятности със семейството и особено с Кямран?  newsm78 newsm78

Да наистина, ще се обърнат нещата...Няма да и повярват, че е подписала на Левент само за да спаси Кемрян...

# 160
Трябваше ми малко време да си проветря главата след 7 еп., че много ме напрегнА.  Grinning

Фериде:  "Я сделаю всё, что понадобиться в меру своих сил, потому что ты безмозглая, не думаешь головой ... " - от фрагмана
Тези думи на Ф, след като се разбере за фалшивия брак, дали няма да бъдат разтълкувани погрешно - дали няма да и довлекат допълнително неприятности със семейството и особено с Кямран?  newsm78 newsm78
Мами,  Hug   тя точно затова й се нахвърли Бесиме. Както винаги, първо реагира, а след това мисли. Нали Неджмие я притисна, като я обвини, че не е добра майка и тя сега иска да я опровергае и да докаже обратното, да изкупи вината си. А Фериде сигурно е разбрала за бонбоните и за Селим, дано да разкаже всичко на Кямран.

Терзи,   Hug защо да не й повярват? Кямран много добре знае какво е отношението й към Селим, че не го понася. И защо й е тайно да се жени за него? Само трябва някой да я изслуша и това ще е Кямран. И кога ли ще се появи Весфи, за да се изясни що за схеми са забъркали Селим и Левент? Ох, кашата става пълна.
Прекалено много са отрицателните, направо противни герои. То само едни Фериде и Кямран останаха.
И тази люлка, която толкова много я чакаме, като че ли няма да е точно така, както е по книгата. А би трябвало да е най-силната, най-завладяваща и запомняща се сцена. Какво ли са намислили сценаристите? Голяма каша забъркаха.

Себи,  Hug снимките са страхотни от тази сцена.   bouquet
Едната сцена беше сън, но тази си беше абсолютно реална.   Heart Eyes  С толкова еротичен заряд и този поглед на Кямран! Досега май не я беше гледал в такъв унес и с такова желание. Как я беше притиснал, преди да се сети, че е обещал  на баща си да стои далече от нея и да вземе Нериман. Все по-трудно му е да стои далече от нея. Е, в този епизод вече се осъзна. Даде си сметка, че Фериде е пораснала, че вече е жена и  че я желае безумно. Очаквахме, че Фериде ще избяга, а то се оказа, че на Кямран бей не му достигна смелост.  Laughing

# 161
  • На изток от рая...
svetal4o27, малка подкрепа с 1 глас и от мен. Успех!

Наистина е жалко, ако това, което подозира Гери Филипова се е случило, но и аз искрено се надявам, че тази тема ще остане добронамерена и позитивна. Аз съм от по-рядко пишещите, затова отдавам заслуженото на всички, които поддържат добрия дух в темата.

Мони, мисля, че рейтингът в Русия въобще не е за подценяване, тъй като това е огромен пазар за сериалите. Надявам се, че продуцентите отчитат поне малко и интереса извън Турция, въпреки че не знам дали има начин той да бъде точно следен.

А тази тяхна АБ група винаги ми е била много странна, защо изобщо съществува точно при отчитане на рейтинги на сериали. Може би по-интелигентната публика е по-важна за рекламодателите и от там се налага това разделение.

На мен сериалът много ми харесва и ще продължа да го гледам, въпреки че опитите ми за он-лайн гледане с вас за трети път се оказват неуспешни. Не знам дали съм от умните и интелигентните, но определено съм от най-мързеливите, защото чакам да гледам сериите с бълг. субтитри. Надявам се, че Гери ще продължи да ни радва с тях, но съм готова и с руския да се помъча, само за да съм част от тази приказка!

Приятен ден на всички!

# 162

Мони Heart Eyes ще го гледаме в неделя -нали :lol:20.20ч стига да има линк  Winkаз готованката.

Много добре му стоят жилетките, небрежно -елегантно и подчертават перфектното му тяло.

Мами  Hug не би трябвало да се отрази на отношенията и Кямран  newsm78Нали той веднага хукна след нея  когато Фериде излезе от къщата с куфар в ръка Shocked newsm78

По този повод искам да споделя ,че от началото Бесиме не ми  беше от най-любимите образи но сега вече съвсем. ЕСНАФКА-в пълния смисъл на думата и ще се помъча да се аргоментирам.

Още в началото почувствах огромната разлика в излъчването  между майката на Фериде и Бесиме.
Срещу   аристократичното  излъчване на майката стоеше това на пребързаната  неорентирана и спонтанна  Бесиме.
В самото начало не реагира правилно като подчертано добре се държеше с Фериде за сметка на Неджиме и създаде ненавистта на дъщеря си към сирачето .

Нейното непрекъснато мрънкане  и споделяне на вълненията си с жените от кухнята  не беше най-достойното поведение.

Не прояви такт и към дъщеря си Не успя да я направи , приятелка с която да споделя вълненията си ,да получи разумен съвет.Къде ти ум за съвет при тази ограничена жена.
Тя е довела като приятелка в къщата си  и Нериман ,за която не е било трудно да приласти  красивия  Кямран.

И като плод на цялото  и поведение дойде и това безумно изкряскване -сираче и дори посегна да удари Фериде.
И аз гласувах Светалчо Laughing№2 трябва да спечели! newsm10

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 12:51 от sebilMM

# 163

Себи,  Peace  абсолютно съм съгласна. И аз в началото я харесвах, защото беше усмихната и добродушна, но последните серии много ме дразни.
Серената, така е, изобщо не е за подценяване този пазар, а и като гледам по соц. мрежи колко народ го следи и му се радва, естествено има и критики, основно, че не е по книгата.
Не може да не следят продуцентите как върви интереса и в чужбина, нали се надяват на продажби и извън Турция. Русия и Украйна са го закупили и сега зрителите се притесняват дали няма да спрат преводите онлайн, като започне излъчването.
А що се отнася до групите, и на мен сега ми се изясни коя каква е. Оказва се, че за продуцентите била по-важна АВ групата.

# 164
  • Враца
Себи, мисля, че в този момент все още не се знае за брака и със Селим. (Дано да бъркам)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт