Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 770
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, Чучулигата вече не е налична онлайн.

Предполагам, имаме "доброжелатели", които са информирали Тимс, иначе няма как да стане, тъй като бг телевизиите не са закупили сериала, доколкото ми е известно.

Благодаря на тези 'радетели за авторски права'! На мене не ми пречи да си гледам сериала на друг език, така че ако целта е аз да бъда уязвена, не уцелихте.

Алтернативата обаче е ок.  Peace

# 136

Предполагам, имаме "доброжелатели", които са информирали Тимс, иначе няма как да стане, тъй като бг телевизиите не са закупили сериала, доколкото ми е известно.

Благодаря на тези 'радетели за авторски права'! На мене не ми пречи да си гледам сериала на друг език, така че ако целта е аз да бъда уязвена, не уцелихте.

Не мисля ,че е някой от нас... С такова нетърпение чакаме преводите...Друго си е да е на български...

# 137
terzieva76, аз никого не обвинявам, най-малкото пък в тази тема, която трябва да е пример за подфорума, мене ако питате.  Hug

Както и да е, просто исках да знаете, защото повечето предпочитат онлайна.
Момичета, прехвърлете се на алтернативата, лесно е.  Hug

# 138

Ох... Shocked
А ,аз си чета превода на Валя Heart Eyes , гледам трея на Лили Hug и този от английски Валя2  bouquet
И какво се оказа Филипова Hug , че злобата човешка няма почивен ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Потресена съм от факта  ,че дребните душици  са много и навсякъде.

За мен беше удоволствие да чета и гледам  на български сериите преведени от вас newsm51 newsm51 newsm51

# 139

Филипова, точно днес ли се случи това? Никак не е случайно. Най-големите нарушители на правилата на форума, на авторските права, на морала и нормите на човешко общуване, са тези "радетели".
Момичета, не се притеснявайте, нямам предвид никого от нас.

# 140
sebilMM  Hug

Аз не съм се отказала, всичко е ок. Ако се отказвах толкова лесно...
Серии на български ще има.

# 141

Щом няма начин ,ще продължим с рускините и техните преводи Rolling Eyes

# 142

Добре ,че има и хора които не се огъват пред трудностите  Филипова Heart Eyes

Ние ще си чакаме преводите ,ако намерите начин разбира се много търпеливо Hug Laughing Hug

# 143
Себи, спокойно, ще се научиш да си сваляш сериите от торента.
Важното е, че сериите Филипова ще продължи да ги превежда и ще ги имаме на бг.
Гери  Hug благодаря!
Днес цял ден треперя от гняв и възмущение. Наистина злобата няма почивен ден.

# 144

Ами трябва Валя Heart Eyes да се науча То си беше крайно време.Имам и регистрация Embarassed Embarassed Embarassedама си бях готованка. Laughing Laughing Laughing

Сега да ви сложа да спите удобно Hug

Лека и спокойна нощ и само сън като този на Фериде Wink

# 145
Себи, спокойно, ще се научиш да си сваляш сериите от торента.
Важното е, че сериите Филипова ще продължи да ги превежда и ще ги имаме на бг.
Гери  Hug благодаря!
Днес цял ден треперя от гняв и възмущение. Наистина злобата няма почивен ден.

Не разбрах, някой от форума ли прави тези простотии?

# 146
Благодаря на Лили, Терзиева и Валя за фрагмана и преводите! Hug Hug Hug
ГФилипова, Hug не мога да си представя кой ще прави такива мизерии. ooooh! Аз иначе си ги тегля сериите да ги имам на компа. Hug Hug
Чудесни анализи сте направили! Помогнаха ми да преодолея шока от драстичната емоционална промяна в новата серия. Фрагманът определено ме изненада. Тъкмо започвам да мисля в една посока, нещата отиват в съвсем друга. Романтиката, ми се струва, е затишие пред буря. Щом Неджмие я смляха за едната девственост /загубата й наистина е голям позор за онова време/ Представете си на какво ще я направят Фериде, щом научат, че се е омъжила тайно за годеника на братовчедка си. Sick  Определено във фрагмана още не са наясно със сватбата, тъй като Неджмие казва, че Фериде се опитва да отнеме годеника й /а не че вече го е направила/ Явно Фериде усеща лицемерието на Селим, щом нарича Неджмие глупачка. Струва ми се, че майчинският инстинкт на Бесиме в момента е много силен /след побоя над Неджмие и арестуването на Кямран/. Тя прави всичко възможно, за да защити дъщеря си, но все пак реакцията й е пресилена.

# 147
  Аз се успокоих ,че не всичко е загубено с преводите на български  и тръгнах на "разходка " из сайтовете за да намеря и ви зарадвам с нещо красиво,/   не е много качествено / Confused Confused Confused

# 148
Благодаря ви, момичета, за всичко, което сте публикували- новият фрагман, преводи, снимки и коментари.    bouquet  bouquet  bouquet   Hug Hug Hug

Аз вече не бързам да се радвам, въпреки, че си чаках люлката този епизод. С тези сънища и подвеждащи трейлъри, нищо не се знае. Отново голямо разочарование, този път Бесиме. Нямам думи, очевидно Неджмие е успяла да я настрои все пак срещу Фериде.
СебиHug  като гледам тези хубави гифчета, се чудя дали Кямран ще повтори:" Аз... много, много обичам Гюлбешекер", или ще замълчи?  Thinking

Фрагманът с руски субтитри.

http://vk.com/video_ext.php?oid=-40525808&id=166740795&h … f917c5f3&hd=1

# 149
Привет wavey

Благодаря за превода на фрагмана    bouquet
В първите серии ни вкараха в розова приказка Wink но за съжаление приказката свърши...не се учудвам от поведението на Сейфетин - типично поведение на турски фанатично религиозен мъж.
Леля Бесиме ме изненада обаче- не толкова с поведението си ,колкото с думите " Нахранете сирак..."  ooooh!
Колко лицемерна е била към Фериде в детството й #Crazy но от друга страна защо да е храненица- нали е богата newsm78
Дразнех се от вманиачеността на Неджмие към Селим,но сега я съжалявам...в кого да се влюби- тя не познава други младежи...

Себи    bouquet сериала онлайн го има и във vbox7 Peace

http://vbox7.com/collection:1958564

а нашият екип ще намери алтернатива,сайтове много,но не е честно... ooooh!

Скрит текст:
Благословени  са тези ,които създават за общото благо , мерзки са тези които рушат...
Злобата и завистта нямат почивен ден Outta Joint мъртвите душички също Twisted Evil

Филипова Hug    bouquet
[/color][/i]

Скрит текст:
Хубав ден  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт