Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 635
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  Себи Hug  няма фотошоп, няма грим, абсолютно натюр си е.  Heart Eyes Heart Eyes
Дали ролята му влияе така благотворно?

Мами,   Hugгледала съм го в последните му два сериала, тук е на светлинни години. Дори не съм очаквала, че ще е толкова добър. Дяволски играе. Еднакво добър и в забавните сцени и в драматичните.

Ми, пролетта може и да ги опитаме салатките, защото дюнери не ям.  Peace Но другият ресторант ще е по-луксозен.
А това е  логото на ресторантите. Постнал го е в Туитър.

# 391
Допреди "Чучулигата" съм гледала Бурак само в "Малки тайни", там не беше зле, но тук наистина се справя великолепно, а и ролята му е много... по-сериозна, така да се каже.  Peace Фахрие я харесвам във всичките й роли, но тук просто е невероятна.  Heart Eyes  И двамата са си "паднали" на ролите.  Peace Супер тандем са.  Heart Eyes  Ще пусна една статия  на турски в този дух, (поне така ми го говори гугъл  Mr. Green) ако някой може да я преведе.  Praynig

http://www.televizyondizisi.com/index.php/burak-ozcivit-ve-fahri … memeli/168176/16/

# 392
  Снежи, Hug  да, най-важното е, че напрвиха невероятен  тандем. Такава красива и завладяваща двойка отдавна не съм гледала. А каква химия, какви искри! Истината е, че зрителите гледат най-вече заради тях двамата.
А тази статия, дано да я преведат на руски.

# 393

Гледам ги и не мога да им се нагледам .
Излъчването им и на екрана и  извън него   ме вълнуват  много  и е една от причинете заедно с вас да прекарвам всяка свободна минута в темата.

# 394
# 395
# 396
Мами Hug ,чудусна си   bouquet

Тъкмо се връщам от работа и си търся оправдание да седна и почина малко.Благодаря  bouquet

# 397

Оооо...... аз изгледах само  първите 10 мин  и нямам търпение да споделя!

Ф- Аз зная ,че не обичаш гюлбешекер......
К-Аз......

И ,Кямран си спомни сцена от детството ,когато искаше да  и каже за първи път ,че я обича и тя го удари като вид защита.
Тогава ,малкият влюбен по детски Кямран и каза -ти си кисело-сладка ,като зелените сливи.

Момичета..... ooooh! ooooh! ooooh! аз ли откачам , Crazy Crazy Crazy или сериала е наистина стойностен остава да разбера  Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 17:22 от sebilMM

# 398

От  мен приятна вечер   Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ще гледам "Син жасмин"

# 399

Момичета, благодаря за интересните снимки, клипове и линкове!!

Бурак инвестира и продължава семейните традиции, браво на него! Веднага се вижда от кой е взел хубавите очи : )

втори  фрагман няма, вместо това са пуснали клип -

http://www.youtube.com/watch?v=uak2fXsoAJU

Като размислих, последните ми предположения са абсолютна фантасмагория и се отказвам от догадки, ще коментирам направеното. Нищо чудно Текирдаг въобще да няма. Да се мести снимачната площадка, хора, техника, да има друга къща с подходящ интериор...  това едва ли им отърва. На мен ще ми е малко постно, ако няма смяна на сезоните, но с напредване на действието ще видим как са го наумили и дали стои добре.

Хубава вечер от мен! Аз, за мой кеф, ще имам време за преведения епизод. Себи, мен ако питаш "откачили" не знам дали е точната дума, но да кажем сме със специално отношение, точно защото е стойностен сериала.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 18:52 от didibu

# 400
# 401
ЕтиHug благодаря.  bouquet

Накрая гълъбчетата ни са усмихнати. Heart Eyes

# 402
Фрагмана е много хубав..
Докато дойде превода от руски..
Селим казва, че между тях няма връзка/ най- вероятно за Фериде се отнася/
Историята с отровените бомбони ще се разкрие... Мари ще разкаже всичко..
И най- хубавото, че двамата влюбени ще се сдобрят Heart Eyes

# 403
  • Враца
Ети, благодаря!  bouquet

Птичките май се сдобряват - дано това да е края на серията  Praynig

За 8 еп - как може това хартийче да бъде документ за сключен брак ? Shocked
Звучи ми много несериозно.
Горкката Фериде дори не предполага, че нейният подпис ще се използва - тя дори е забравила за този момент. За нея, щом Кямран не е заминал, значи няма уговорка.
А Левент е голяма гад - за този брак няма да се разбере скоро, като че ли. Двамата със Селим ми идват ми в повече.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 20:39 от mama_an_ji

# 404

Един много хубав момент Heart Eyes
И аз мисля, че брака няма да се разкрие скоро... според мен в края на първи сезон..

Фрагмана с руски превод

http://vk.com/ptichka_korolek?z=video159014073_166694832%2Ff6359854208bce648a

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 21:00 от eti80

Общи условия

Активация на акаунт