Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 670
  • 731
  •   1
Отговори
# 45

Знаем я тази снимка на Фахрие ,но се замислих върху това ,че се изчервявала когато била в "опасна"  Wink близост до Бу Laughing

А , някой коментира ли как се чувства той близо до нея newsm78 newsm78 newsm78

# 46
Мони, и аз  смятам, че няма нищо между Бурак и Фахрие, но адмирации за играта, всичко изглежда истинско. От това, което пишеш виждам, че  съм попаднала на сериал. Чак забравяне на главните герои хич не звучи добре Simple Smile

Себи, според мен Фахрие не се притеснява, за да се изчервява. Или някак го постига естествено, или използват руж, нали в книгата се обръщаше внимание на тена на Чучулигата - здравословен, като праскова или нещо такова, различна от другите момичета...

Честно казано и аз това го забелязах, когато Кемрян галеше Фериде по главата сутринта като се събуди тя-вижте как се изчерви Фериде...

Терзи,  и аз го забелязах, но ми изглеждаше точно като човек, спал дълго на една страна - само дясната буза и ухо бяха зачервени. Направо си помислих, че или режисьорите са големи маниаци, да изпипат дори това, или са повтаряли повече пъти сцената при снимките и кожата се е зачервила. Но пък и Кямран как си изпъваше крака, точно най-логичното в случая - да се е схванал... много ме изненадват, всички дребни детайли са помислени, затова сцените изглеждат достоверно, направо все едно човек е там.

Валя, изречението "После всичко ще лежи на съвестта им" на мен ми прозвуча и като своеобразна контра на постъпките на Селим и Нериман, които  го предават един след друг, въпреки, че той не го знае още. Защото Н, издавайки го на кадията, реално го обрича на смърт, нали има издадена присъда. А изказването "Ако не разкажа за любовта си, болката от мълчанието ще ме погуби" ми хареса най-много от целия епизод.

Вие сте ги споделяли вече, но да пусна и в тази тема : анонсите към утрешния епизод, има и доста интересни мнения из коментарите http://korolek.com/anons-i-kratkoe-soderzhanie-novyx-serij-korol … .htm#comment-1076

Валия, благодаря, потънах в много информация с тези коментари : ) Обърнали са внимание на толкова подробности. Много ми хареса подсказката, че стиховете са писани за Фериде - "Обичам те още от зараждането на Земята..." това вероятно е момента, когато като деца говореха на стълбите за прашния облак и създаването на света.

Накрая, извинявам се много, но на фона на всички въпроси и драми - коя ще избере К, ще има ли целувка или не, Селим души Неджмие...,  искрено се смях на един от коментарите на рускините. Понякога могат да бъдат толкова устати и директни  Simple Smile

Скрит текст:
" Разве может парень на 15 лет моложе, из приличной семьи, единственный наследник, взять в жены такую старую кошелку? "

в превод  (директно от Гугъл даже)   Mr. Green

"Как може един човек, 15 години по-млад, от добро семейство, единственият наследник,  да се ожени за тази стара чанта?"

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 21:55 от didibu

# 47
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
лелее, чета ви коментарите и нямам търпение да гледам преведени сериите... Peace Паднах в плен, сериозно! Embarassed

Приятна вечер на всички Hug Hug Hug

# 48
" Разве может парень на 15 лет моложе, из приличной семьи, единственный наследник, взять в жены такую старую кошелку? "

в превод  (директно от Гугъл даже)   Mr. Green

"Как може един човек, 15 години по-млад, от добро семейство, единственият наследник,  да се ожени за тази стара чанта?"

[/spoiler]
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy

# 49
Диди Hug

Е ,заради "тази стара чанта/джанта " го зная аз  съм се смяла 5 минути  и с голямо удоволствие чета  рускините. Hug Hug Hug

Вече изобщо не им минава през ум да си спомнят за старата версия на "Чучулигата"
Много харесват Фахрие  и боготворят  Бурак Party Party Party

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 23:49 от sebilMM

# 50
Здравейте! Hug Hug
Себи, благодаря ти за новите снимки! Hug Hug
Диди, паднах и аз да се смея с тази чанта. hahaha Хем го четох преди време, но не съм го разбрала.

# 51

Нериман в сериала е на 40 год., а майка му е на 45.  Rolling Eyes    Фериде затова толкова му се чуди.  Laughing

Нови снимки от сета. С толкова народ около тях как успяват да се съсредоточат върху сцената, не знам.

# 52

Мони  Hug  и аз се чудя и възхищавам на актьорите за способността им да се концентрират  особено за така изпипани в детайли  погледи , жестове ,интимност.
Мисля ,че Бурак беше споделил ,че доста време му трябва след снимки да си почине и излезе от ролята./пиша по памет /

А , това сваляне на кърпата  е много интимен жест за момичето -мюсулманка.

# 53
Мони, благодаря ти за снимките! Hug Hug  Струва ли ми се или Кямран и Фериде наистина си държат ръцете на първата снимка. Flutter От снимките зад кадър ги виждам все по- близки! Crazy

Нериман в сериала е на 40 год., а майка му е на 45.  Rolling Eyes    Фериде затова толкова му се чуди.  Laughing

Май младите мъже, които тъкмо навлизат в сериозното на живота /демек пораснали са/, обичат някоя по- възрастна и опитна дама да им покаже това-онова. Mr. Green

Ау, Себи, обожавам момента с кърпата. Heart Eyes Crazy Искам и на мен да ми свалят я шапка, я шал или диадема от косата.

# 54
Лийче,  Hug   не мога да видя добре дали са техните ръце. Тази седмица снимат 10 еп. Следователно сцената с люлката е минала и те вече са сгодени, ако се движат по книгата. Та може и за ръчички да се държат.  Grinning

Себи, прекрасни гифчета.   bouquet    Изглежда, че свалянето на кърпата ще остане една от запомнящите се сцени. Ама пък как я свали само.   Crazy Embarassed

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 00:16 от Moniiica

# 55
Мони, Hug откъде знаеш, че се снима 10- ти епизод. Пише ли го някъде?
Четох при рускините, че вторият сезон щял да бъде по книгата. Whistling

# 56
Снеже благодаря за новата темичка:

Момичета много интересни коментари !
Мони,Себи,Випче, Лили,Снежи и всички които слагате интересни клипчета , снимки, материали и преводи    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
Добро утро. Hug Hug Hug

Наистина с всеки епизод Бурак и Фахрие стават все по-добри. Peace В началото изглеждаха невероятно един до друг, но сега вече са като едно цяло.  Heart Eyes Справят се чудесно и заслужават само поздрави за страхотната игра, която правят.  Peace Нямам търпение да гледам епизода и да се насладя на чудната хармония помежду им. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тренди, Hug  bouquet

Хубав вторник.  bouquet

# 58
  • Средната земя
Според книгата коя година е при нашите хора  Simple Smile

# 59

Добро утро Heart Eyes

Снеже Hug едно кафе  bouquet  и една новина за Фахрие и денят ми започва прекрасно Laughing

nterview with Sinem Vural Fahriye Evcen!Fahriye Evcen currently in an intense pace. On the one hand "Wren" series continues shooting, on the other hand, studies at Boğaziçi University History.
almost every day, go to the set-up, but this situation does not own any trouble, "Farida love it. Reports that he is going through so enjoyable, never complaining. "
Interview with Sinem Vural Fahriye Evcen!

Общи условия

Активация на акаунт