Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 648
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • AMS

Çalıkuşu 9. Bölüm

Привет, момичета!
Благодаря ви за всичко в темата!!!
Сега само за протокола. Една ранена чучулига ми прати превод на
резюмето за 9-ти епизод и
озета

Кямран се сражава със сърцето си. Сърцето му бие за Фериде, но съвестта накланя везните към Нериман. Какво ще избере Кямран?
Селим отива в конака при Беджмие. Семейството е потиснато и угрижено. Особено Бесиме, нея я преследват неприятности. Новата ситуация превръща живота й в затвор.
Мръсните игри на Нериман и Левент започват. Фериде нищо не подозира. Непредвидено обстоятелство ѝ попречва.
Заради клевета невинен човек е принуден да напусне дома си.
Сълзите се леят като река, сбогуването никога не е било толкова сложно. Някои няма да разберат това заминаване.
За Кямран настава време за смелост, но чутото от него...мълчание се превръща в злоба.

Надеждите на Кямран, който чува разговора между Селим и Фериде, се рушат за миг. Не може да повярва, не иска да вярва. Точно когато беше готов да направи крачка към любовта, злата съдба го препъна. Какво може да направи Фериде, за да разкрие истината? Селим прави нов план, за да се оневини. Избухнала ярост ще отведе Нериман и Селим при кадията. Идва време за разплата. Ако паднат маските, ще се измени ли съдбата на Фериде? Тя страда заради думите на Бесиме ханъм, но ще бъде наранена още веднъж от думите на Неджмие. Сълзите сами потичат. Изгонена от конака и наранена от оскърбленията на Кямран, Фериде не знае къде да търси защита. Показва се път...Неизвестен...Сам-самичка...

# 376
Благодарим ти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 377
  • Враца
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за всички линкове, клипчета, снимки   bouquet

Дали неизвестният път няма да е към Анадола - но тя още не е завършила, а и струва ми се много скоро  newsm78 newsm78
Очертава се много тежка серия, май ще роним сълзи заедно с птичката  Cry Cry

di...va , благодаря за превода! Hug

# 378

Ди..ва Flowers Rose наистина навреме дойде превода -петък вечер.Ще има да умуваме....... Laughing 

bouquet

Приятна вечер! Hug

# 379
di...va, благодаря.  bouquet
Май няма да има сдобряване,  Sad Нериман и Левент ще си веят коня.  #2gunfire А това злобно Неджмиенце, не се спря.  #Cussing out Фериде толкова я подкрепи, а тя пак иска да й навреди.  ooooh! Какво ли ще се случи - дали Селим ще каже за фалшивия брак или ще е нещо друго? Thinking

# 380
  • Враца
Ето още две снимчици от 9 еп:

Мъчно ми е и за него. Тъкмо си изясни какво изпитва към Фериде и ...... налетя на това недоразумение Селим  #Cussing out

# 381
  • AMS
Нов клип на Eti

Feride + Kamran × To Love A Women

# 382
  • Враца
di...va, много хубав клип Hug

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 00:55 от mama_an_ji

# 383
Ди Flowers Roseва Hug на теб и Ети Hug благодаря .

Чудесен клип  bouquet

Лека нощ! Hug

# 384
Добро утро. Hug Hug Hug

Клипчето наистина е невероятно.  Heart Eyes Ети е ненадминат майстор.  bouquet

Хубав ден, чучулиги.  bouquet

# 385
Добро утро Hug

Радвам се че клипчето ви е харесало Hug
Пиша много малко ,но ви чета с голямо удоволствие   Grinning

Бурак и баща му.. снимките може и да не са нови..

# 386
Добър ден, дами!  Hug
Благодаря ви за всичко ново, което сте публикували.     bouquet    smile3525
Снежка, благодаря за кафето.   bouquet

Ети, всички твои клипове са невероятни. Голям фен съм ти. Благодаря, че ни радваш.  newsm51   smile3501

Скрит текст:
Не знаех, че си наше момиче, мислех, че Ети е рускиня.
С толкова естетика и красота са направени клиповете. Голямо удоволствие ни доставяш.
.

Нещо му става на Бурак. Много се е разхубавил и играе великолепно.  Heart Eyes Heart  Kissing Heart

Приятни почивни дни на всички. Днес ли чакаме втори анонс?

Мони, историята с рейтинга и мен ме удивлява много. В You Tube, интереса е голям, попадала съм и на коментари за рейтинга, хората пишат, че предпочитат да го гледат там, защото няма реклами и също е с HD качество. Имаше даже призиви да пускат и канал Д, за да се оправи класацията. Но факта, че в АВ категорията е в първите места, би трябвало да е достатъчен.
Позицията на Канал Д също не разбирам, погледнах и аз, Чучулигата е къде-къде по-добре от другите им сериали....
Възможно ли е целият шум да е ПР?

Диди,  Hug и аз се надявам да е ПР. При тази бясна конкуренция, продуцентите използват какви ли не хватки, за да задържат интереса и да вдигат повече шум около проектите си. Мисля, че получиха голяма подкрепа от зрителите и се надявам това да ги удовлетворява. Но, там всичко е пари. Освен това казват, че сериалът бил много скъп и не му излизали сметките на Савджъ. Не ми е понятно. По време на излъчването му, рекламите текат по 20 мин. на всеки час. Какво повече искат? Е, ако се е надявал да ни баламосват 3 сезона, нямаше как да стане. Най-добрият вариант е 1 сезон, но качествен, без компромиси.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 10:29 от Moniiica

# 387

Здравейте Hug

Пия си кафето Снеже  bouquet и гледам Бурак и баща му.
Ети Hug аз не бях виждала тези снимки но приликата между двамата е  явна.
Особено  в очите  са едно към едно. Laughing Laughing Laughing

Какво ли е да имаш такова чаровно и успяло момче.

# 388

Мони Hug прекрасен е Бурак .
Оказва се ,че и винения цвят му стои супер Laughing
А като си помисля ,че е и без фотошоп........
От клипчето което си постнала става ясно, че откриването на ресторанта е предстоящо щом и бурканите с трушия са вече там Flutter

Май скоро ще си ядем салатките  там Joy Joy JoyАма аз сериозно Naughty

# 389
  • Враца
Здравейте, мили момичета!

Етиnewsm51
С голямо удоволствие гледам клипчетата (и аз не знаех, че си "наше" момиче  Simple SmileHug

Нещо му става на Бурак. Много се е разхубавил и играе великолепно.  Heart Eyes Heart  Kissing Heart

Приятни почивни дни на всички. Днес ли чакаме втори анонс?

Казах ви аз, че е от мустака Laughing (това е съвсем сериозно казано)

Поразгледах негови снимки и за мен тази му визия - като Кямран е най - добрата. Това за визията, а като актьорски качества - засега ми харесва - и двамата с Фахрие (и нея много я харесвам - даже повече)  ме радват - много са си паснали като Кямран и Фериде. Щом като успяват да накарат сърцето ми да прескача когато са заедно (въпреки годините ми), съм обречена да изгледам сериала докрай, колкото и да се ядосвам понякога. LaughingLaughingLaughing

Снежи, благодаря - изпих си кафенцето   bouquet

Пожелавам на всички прекрасни почивни дни!!  Hug

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 10:53 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт