Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 850
  • 731
  •   1
Отговори
# 525

Мони Heart Eyes дали и ние нашета  групичка -чучулигоманки  нямаме пръст  в този висок процент гледаемост на сериала по Интернет . Лаская се да си го мисля Laughing Laughing Laughing

Диди Hug с тези удари на сърцето на Фериде си направихме прекрасна гимнастика на слуховия апарят Laughing Laughing Laughing

# 526
  • Враца
Момичета, имам един въпрос.
Мислите ли, че въпреки хубавата сцена в края на 9 еп - очи пълни със сълзи и щастлива усмивка - на Кямран ще му се размине така лесно това недоверие към птичето ни. Аз мисля, че ще му го изкара, както се казва, през носа. Ще има да тича след нея и да се моли.  Laughing Laughing Laughing
Когато в предната серия я покани на пикника и тя не искаше, Кямран и каза да не го изхвърля от живота си и да не затваря вратите пред него, а сега какво стана - той с лека ръка затвори своите "врати" пред нея и я изостави. А пък в този епизод, в началото, Фериде му каза, че като разбере истината, ще се срамува и ще трябва да забрави за нея  ooooh!
Лошо му се пише на Кямран бей- мисля си аз. Laughing Laughing Laughing

Интересно, какво ли са замислили сценаристите?  Laughing Laughing Laughing

Себи, много хубав колаж.  Hug

В този сайт, с частите, започват да ги качват половин час след започване на филма във вторник и е много удобно - дори да си закъснял, не губиш нищо.

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 11:49 от mama_an_ji

# 527
  • Средната земя
И аз благодаря за превода, ще го чакам във vbox - а  bouquet

# 528

Ето на какво попаднах. Изглежда, че нашият сериал се гледа повече по Интернет.

(Twitter, Facebook, Youtube, RSS, TV Reytingleri, Google etc.)

Скрит текст:

Доколкото разбирам това е сборен рейтинг на интереса към филмите. В такъв случай би трябвало продуцентите да са доволни. Дори и да нямат очакваната възвращаемост от ТВ реклами (или това се отнася само за канала? ), видно е, че се харесва и приема много добре, даже извън Турция. Може да се продава и т.н....  Те си знаят, нас единствено  ни касае да не го спират или съвсем да го окастрят. Дано си карат, както досега и всичко да се развие логически  до края.

# 529
Мони,   bouquet

В друг вариант дори сме първи. Party  Това е постнато в арабската фейсбук страница на Фахрие на 26 ноември.  Wink

# 530
  • Враца
Променят часа на излъчване на сериала поради нисък рейтинг:  Cry Cry
Дано само не го спрат на никакъв ред, тъкмо ни заинтригуваха. Поне да му дадат някакъв завършен вид.

http://korolek.com/novosti/smeshhenie-seriala-v-efirnoj-setke.htm

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 14:57 от mama_an_ji

# 531
  • София
Привет!  Hug

Фахрие и Бурак са били на премиерата на новият филм на Чаан Ърмак Tamam Mıyız?.

# 532

Мами ,това за промяната на часа и рейтинга хич не ми харесва .Така се започва обикновено преди на го претупат и направят 15-20 серии най- много.Жалко Cry Cry Cry

Дано има и малка надежда да не е окончателно решено. Praynig Praynig Praynig

зарани , Бурак е с Палечка  Laughing Laughing Laughing
Как ми се иска да има и до Фахрие подходящ мъж Thinking Thinking ThinkingМного я обичам и  се молая да има късмет с този сериал.

# 533
Çalıkuşu 10. Bölüm 1. Fragman

Пак ни стресираха с първия фрагман ooooh! дано втория да е по хубав..
Фериде не тръгва с Кямран.. Къде ли е отива newsm78

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet за преведения епизод..

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 17:01 от eti80

# 534
  • София
зарани , Бурак е с Палечка  Laughing Laughing Laughing
Как ми се иска да има и до Фахрие подходящ мъж Thinking Thinking ThinkingМного я обичам и  се молая да има късмет с този сериал.

Да, с нея е.  Laughing Имаше две снимки Бурак и на двете беше с нея, затова едната реших да ви я спестя.  Laughing

Колкото до местенето, решението може да не е окончателно. На сайта на Kanal D, пише все още 20.00 часа, а за другият сериал скоро.  Peace

Да не забравя, Гери Филипова и момичетата от Аси, много благодаря за превода на сериите!   bouquet bouquet   Hug Hug

Редактирам се.  Peace "Чучулигата" си остава вторник от 20.00 часа. Дългата ръка на Тимур Савджъ се е намесила.  Mr. Green Но пък ASK минава в понеделник от 22.00. http://www.kanald.com.tr/

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 17:17 от zarani

# 535
Тази сцена била от книгата...
Ако може някой да каже нещо за нея..

Скрит текст:

# 536
Ети благодаря за фрагмана    bouquet

Аз цял ден се оглеждам #Crazy #Crazy #Crazy за него , а те ......пак трагедии ,раздели?

Така си  и мислех ,че Фериде няма да му прости лесно недоверието което демонстрера и то пред Селим и Мари.
Дано не го наказва много и дълго.

Горкият Кямран с ръце рисува сърчице ,но нашето момиче клати отрицателна глава. Видях и сълза да се стича по бузата на Кямра-страхотенБу!
Май съвсем ще ни пощурят  с този опит за самоубийство на Неджмие. когато разбра ,че е развален годежа и със Селим.
  зарани Hug ,искаш да кажеш ,че се запазва 20ч. във вторник newsm78 newsm78

Сега пак започвам да чакам още един фрагман да се успокоя малко Wink Wink Wink

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 18:30 от sebilMM

# 537
  • София
зарани Hug ,искаш да кажеш ,че се запазва 20ч. във вторник newsm78 newsm78

Да, точно така, сериала си остава във вторник от 20.00 часа.  Peace

# 538

Да, точно така, сериала си остава във вторник от 20.00 часа.
                    smile3508 smile3525

# 539
Май съвсем ще ни пощурят  с този опит за самоубийство на Неджмие. когато разбра ,че е развален годежа и със Селим.

Това Неджмие нормално ли е?  newsm12
Що за мазохизъм и дебилизъм? Онзи я мачка, унижава, души, тя ще се самоубива заради него!
Е, много прекалиха с тая линия Неджмие-Селим...  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт