Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 688
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
nadeva, благодаря  за цитатите.  bouquet
Появата на офицера се яви като катализатор.

Ети, добре, че са избрали достоен конкурент на Кямран. Така съперничеството е по-разбираемо. И Селим ако беше някой хубавец, интригата щеше съвсем да се затегне.

Мами, в книгата Кямран е такъв мъж, че човек се чуди Фериде какво му харесва и за кое по-точно го обича. Да не говорим, че характерът му е само маркиран. Докато този Кямран може да накара всяка жена да си загуби ума по него. Станахме свидетели на всички етапи, през които мина Кямран, за да стигне до осъзнаване на голямата си любов към Фериде.

# 631
  • Враца
Недева, хубаво е от време на време някой да ни припомня книгата Hug Hug
Отдавна не съм я чела, но като свърши сериалът, отново ще я прочета - с други очи.  Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 11:46 от mama_an_ji

# 632
Момичета, защо не мога да гледам преведения фрагман, не ми го отваря Cry

# 633
# 634
# 635
  • София
Привет на всички чучулиги и добре дошъл на първия чучулиг!   bouquet

Момичета, вчера пропътувах повече от 400 км и прибирайки се вечерта бях сигурна, че ще завърша чудесния ден с превода на 9-ти епизод, но уви - единственото, което открих е инфо, че преводите ще са готови или днес, или утре  Sad

Но пък вторият фрагман е уау - страхотен! newsm44 newsm44 newsm44
Изгледах го вече поне 10 пъти и това, което ме впечатли е погледа на Кямран, когато се представи на офицера - готов е за битка и съм сигурна, че от горкичкия офицер няма да остане повече от купчина пепел, ако застане на пътя му!  #2gunfire
Нещо започна да им става навик на продуцентите да ни сбръчкат тотално с първия фрагман, а с втория да ни качват на седмото небе  Joy

А в първия фрагман има нещо, което ме притесни - чуват се думите на Левент към Селим да я остави да умре, за им се махне от главите - това за Неджмие ли се отнася? Колкото и да ме ядосва заради озлобленето си към Фериде нещо не ми се иска така да я приключат - не го заслужава Sad

Ех, следващата серия се очертава да е много вълнуваща - вътрешната борба на Фериде, разбития Кямран, обясненията в любов, люлката, годежния пръстен - чакам с нетърпение вторник!   Simple Smile

# 636
Много са добри-толкова добре играят...Погледнете накрая на анонса Фериде-какво нежно изражение има....Кемрян наистина е като разярен тигър, като погледна офицера.... А като и казва обичам те, като че ли пак излиза леко похотливия поглед...или на мен така ми се струва.... newsm78

# 637
Ети Heart Eyes обожавам гифгетата , а тези са супер  bouquet

Наде Hug подбрала си за такива ,като мен дето се инатят да прочетат романа най- хубавите моменти  bouquet/добре че ни си се увлякла по мекиците Wink Wink Wink и си отделила време и за нас/

Мони Hug за конкурента  съм съгласна LaughingНа мъж като Кямран му трябва нещо такова за да се почувства истински застрашен. Но и тези роднини  си ги бива  LaughingЗнаят как да го провокират. hahaha hahaha hahaha

Алекс Hug

Тери Hug обожавам този му поглед ,който изразява -толкова  много те обичам ,че ще те накарам и ти  да ми отвърнеш със същите чувства Фериде Hug

# 638
  • София
terzieva, въобще не ти се струва, съвсем явно си е  Grinning
И когато третият път й каза "Фериде, обичам те!" преди да паднат от люлката, и особено когато й слагаше пръстена съвсем в края на фрагмана - погледът му говори само едно  Kissing Heart
Ако това е само Кямран, то значи Бурак е много, много добър актьор  Naughty Много ми се иска обаче в този поглед да има и много от Бурак, да не е само перфектна игра  Praynig

# 639
terzieva, въобще не ти се струва, съвсем явно си е  Grinning
И когато третият път й каза "Фериде, обичам те!" преди да паднат от люлката, и особено когато й слагаше пръстена съвсем в края на фрагмана - погледът му говори само едно  Kissing Heart
Ако това е само Кямран, то значи Бурак е много, много добър актьор  Naughty Много ми се иска обаче в този поглед да има и много от Бурак, да не е само перфектна игра  Praynig

Както каза назад някой в темата, израстването на Бурак, като актьор е много голямо...А за другото това са фенски фантазии, явно толкова ги харесваме заедно, че искаме да са заедно наистина...,но знаеш в живота не е така...Паячка е някъде там... #Crazy и наблюдава... Joy

# 640
  • София
Sebi, имаш едно голямо-голямо благодаря за клипчето от вчера на фона на класическата музика!  Hug
Имах усещането, че всичко около мене се разтваря на фона на музиката и остава само една чиста и красива любов!   bouquet
Ей сега ще си го пусна пак  Grinning

terzieva, видно е, че са фенски фантазии, а и как иначе, като имаме двама и красиви, и много талантливи актьори, поставени в супер любовен сценарий  Joy Но пък живота предлага неочаквани обрати и колкото и велика да си мисли, че е паячка, няма как да ни забрани да си фантазираме  Joy Joy Joy Може пък и да се променят нещата, знае ли се?  Wink
Между другото, преди дни, като зяпах снимките от премиерата ми направи впечатление, че има някаква прилика в чертите на Фахрие и на паячка, но Фахрие има много по-меко излъчване. Само на мене ли така ми се струва?

# 641
Сравненията между Паячка и Фахрие определено са в полза на втората. Фахрие излъчва интелигентност и мярка в поведението си и е естествена и чаровна. Паячка пак беше с някакви обувки... хммм... ми скъсяват крака й. Той не, че може да се мери с този на Фахрие де... ама умната жена не акцентира върху природните кривки.
Все пак, по мое усещане си е игра. И то най-вече от страна на Фахрие.

# 642
  • Враца
Момичета, защо я наричате Паячка?
Защото го е оплела в мрежите си ли?  Laughing

Питам, защото не знам нищо за тях.

Иначе има външна прилика между двете - даже на снимките от премиерата на филма мислех, че Фахрие се е снимала с него - дето са прегърнати, но от вашите коментари разбрах, че това е приятелката на Бурак. Но приликата, като слушам коментарите ви е само дотук. Фахрие явно е на светлинни години по интелект от нея.   Днес гледах едно клипче, от началото на снимките, в което коментираха, че тази Паячка сега проявявала ревност към Фахрие и висяла непрекъснато на снимачната площадка - ужас. Защо не ги остави да си работят на спокойствие  Shocked А той как я изтърпява. Та в това клипче казваха, че двамата имали граждански брак.   

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 14:34 от mama_an_ji

# 643
Аз мисля, че Бурак играе много, много добре. Похотливия поглед го вади винаги, когато трябва. В сцените с танца, под дървото и с фонданите, и аз се замислих колко от него в този момент е Бурак и колко Кямран.
Нооо, демонстрацията с Паячка на премиерата беше красноречива. Изобщо не й беше мястото там. Нито е актриса, нито участва в някой от екипите, които са работили с Тимс. Направо ни развали романтиката.  Laughing Можеха да ни оставят поне сега на най-хубавите сцени да си помечтаем.  Joy
Катя,  Peace  за обувките, напълно съм съгласна. Това, че са от най-скъпите, не значи, че и стоят добре. И винаги акцентира върху тях. С тези тънки крачета, изобщо не й отиват такива огромни обувки.  Stop
Мами, извинявам се, че ще се потретя. И заради мрежата, в която го е оплела, и заради тънките крачета, и ...заради неподходящите обувки... hahaha  Ох, само Бурак си я харесва.  Mr. Green  Twisted Evil  #Crazy
Не намирам прилика. Отблизо са абсолютно различни- Джейлан и Фахрие. Само в прическата. А и Паячка има гуша.  Whistling

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 14:55 от Moniiica

# 644

Мами ,ама аз на това му викам голяма професионалистка и жена!

Освен да си под светлината на прожекторите и под ревнивите погледи  на приятелката му и ВЪПРЕКИ всичко да си невероятна  smile3508 на Фахрие!

Алекс радвам се че ти е харесал клипа Hug
Аз обичам да търся и се забавлявам  с гифчета и клипове.От тях -за малко време се наслаждавам на любими моменти .

Катя Hug newsm10

Общи условия

Активация на акаунт