Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ох, Бижу......... всички от този вид http://www.javari.de/Cat-Footwear-Holton-Sb-Sicherheitsschuhe/dp … mp;dept=344076031. Никак не е лесно да си отглеждаш 15 годишен младеж. smile3511 Ти ще ме разбереш, тъй като си с много повече опит.

# 151
kameliatsoncheva,ако за марката говориш,мъжът ми им е фен,много са качествени и удобни.

# 152
Качествени са, да, но това се водят сейфти боти, т.е. хората по света работят с тези обувки. Вероятно точно този модел е с метални бомбета. От дебела кожа са и подметката е гумена. Всичко е идеално, ако пренебрегне фактът, че са работни обувки.
Напълно те разбирам, иначе. Crazy Hug

# 153
Нито едни на моя мъж не са работни.
ПП. Сега видях,че тя е посочила конкретен вид, а аз си мислех,че за марката става дума.

# 154
Здравейте, момичета! Искам да върна едни ботуши в Javari.co.uk. По пощата ли връщате неуспешните покупки и колко долу-горе ще ми струва? Освен това съм платила с дебитна, а не с кредитна карта. Има ли някакво значение за връщането на парите? Защото от един друг английски сайт уж ми бяха върнали едни пари, но голямо разкарване беше по банките, докато ми се появят в сметката, седяха си някъде в нищото.

# 155
  • Sofia
Подкрепям sasi6 за CAT  Peace Гледайте да не са от работните, защото те са доста тежки и ако можете да изчакате с младежа... пада им цената  Peace
Ако му е зор за някакви кубинки, да се огледа и за други. Бижу наскоро купи едни много джиджани за един младеж, вече дано има впечатления и от качеството  Peace

# 156
  • Бг
Привет стоножки. Джулс,   bouquet.
Видях много красоти, честито и със здраве да си ги носите. И както в един филм казаха "Чифт хубави обувки ще те заведат на хубави места".
Нищо не чакам, ама и от нищо май нямам нужда  Outta Joint Laughing. Е, бих се изкушила може би от някое голямо намаление.
И ето от съседна тема, от складовите сделки, балеринки Jana в беж, 40-ката и 41-цата са за без пари. Два чифта 40-ка за 1,53 евро, и два чифта 41-ца за 5,91 евро.

# 157
# 158
Bodenschatz добре намалена и едни Caprice 35.5 номер. Струва си да се следят складовите сделки, току излиза нещо хубаво за без пари.

# 159
  • София
И ето от съседна тема, от складовите сделки, балеринки Jana в беж, 40-ката и 41-цата са за без пари. Два чифта 40-ка за 1,53 евро, и два чифта 41-ца за 5,91 евро.
Коя е "съседната тема за складови сделки"?
В warehouse някои неща ги пишат нови, някои употребявани, но никакво описание не виждам  newsm78
Какви са нещата там? Връщани? С дефекти? Как да разбера защо са в този раздел?

# 160
  • София
Благодаря Alexa_a, Hug  bouquet, пуснах едната 40-ка за майка ми. Тя носи 39 по принцип, но според таблицата 6,5 е 40, и се надявам да са добре.

# 161
Почти сигурно е, че 40 от Jana ще е голямо на някой, който носи 39.

# 162
Моля за помощ! Не знам кака,но явно съм какндидатствала в Amazon.de за някаква кредитна карта. Някой може ли да ми каже как да отменя тази кандидатура,че не виждам от къде да го направя?

# 163
Здравейте  Hug искам да ви почеря виртуално за рожденния си ден Бъдете много здрави и щастливи и да няма вече необути стоножки  Crazy

# 164
Благодаря Alexa_a, Hug  bouquet, пуснах едната 40-ка за майка ми. Тя носи 39 по принцип, но според таблицата 6,5 е 40, и се надявам да са добре.
Имам доста чифтове на марката и мисля,че не само 40,а даже 39,5 е голямо за жена,която носи 39(като мен).
Ти си решаваш,но аз на твое място бих канселирала поръчката.

MIVA06 ,честито!Шастлива и здрава следваща година от живота ти!

Общи условия

Активация на акаунт