За тези, които четат любовни романи №7

• 76 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,много се радвам,че попаднах на тази хубава темичка.Голяма фенка съм на любовните романи,чета почти всяка вечер.
Вчера завърших "Кросфайър 1-вата книга и веднага си поръчах 2-3 и трета Crazy.Много ми допадна,на един дъх я изчетох.
Преди нея прочетох "Втори шанс" на Джаклин Рединг-много лека и приятна книжка. Hug

# 271
Здравейте,много се радвам,че попаднах на тази хубава темичка.Голяма фенка съм на любовните романи,чета почти всяка вечер.
Вчера завърших "Кросфайър 1-вата книга и веднага си поръчах 2-3 и трета Crazy.Много ми допадна,на един дъх я изчетох.
Преди нея прочетох "Втори шанс" на Джаклин Рединг-много лека и приятна книжка. Hug

Здравей,аз буквално за 4 дни прочетох и трите книги Кросфайър,не можех да спра просто. Леко съм разочарована,че не е трилогия а ще са общо 5 книги!  Историята доста ме изцеди емоционално,но се надявам поне края да си заслужава!  Heart Eyes

# 272
  • София
Момичета,

коя книга е най-интересна:

"Брачен капан" О. Паркър
"Капризите на сърцето" С.Е.Филипс
"Перфектният мъж" Линда Хауърд

Намерих ги в различни книжарници и не ми се ходи до всичките, а искам да си взема поне една днес?  newsm78
Здравей,  Hugот трите книги, ако трябва да избирам бих започнала с "Перфектният мъж" на Линда Хауърд

bouquet

# 273
  • Varna
"Перфектният мъж " - Линда Хауър -тази книга я няма нито в читанка ,нито в майлбокс.Вие от къде я теглите?

# 274
  • София
"Перфектният мъж " - Линда Хауър -тази книга я няма нито в читанка ,нито в майлбокс.Вие от къде я теглите?

Тя е много нова, има я в книжарниците  Peace Аз я намерих в Ciela  Peace

# 275
Сега съм малко на историческа вълна и мога да препоръчам http://www.goodreads.com/book/show/10428803-a-rogue-by-any-other-name    Ще продължа и със следващата в поредицата.  Heart Eyes  До сега не бях чела нищо от авторката и ми направи много добро впечатление. Пак си я има типичната история с недоизказаните чувства и мисли, но е представена (поне според мен) малко по-сериозно, главната не е някоя заблудена овчица на 17.  Laughing

# 276
Какво е мнението ви за тетралогията на Нора Робъртс Сватбена агенция? Чудя се дали да я започвам? Ако може да ми резюмирате горе долу историята,мерси  Simple Smile

# 277
Какво е мнението ви за тетралогията на Нора Робъртс Сватбена агенция? Чудя се дали да я започвам? Ако може да ми резюмирате горе долу историята,мерси  Simple Smile
О, аз много харесвам тази поредица.Първите две ги четох из нета, а следващите си ги купих.Лора, Мак, Ема и Паркър, четири приятелки, които от малки са неразделни, играят на типичната момичешка игра " Сватба "  Simple Smile и превръщат играта си в бизнес.Всяка от тях има своите си проблеми: мъртви родители, прекалено изискваща майка, но четирите една за друга са истинско семейство.Аз лично ти я препоръчвам  Peace
 Иначе видях в програмата, че утре по Нова ще дават " Нещо назаем ", филм по книгата на Емили Грифин.

# 278
  • В най - голямото село
Препоръчвам я с две ръце.
Ето тук може да прочетеш в резюме:
http://www.book.store.bg/search?srchstr=%ED%EE%F0%E0%20%F0%EE%E1 … 6%E8%FF&sin=1

# 279
  • Бургас
Снощи дочетох "Силата на любовта" на Сюзън Елизабет Филипс, книгата е стара не знам как съм я пропуснала до сега, но определено много ми харесва, препоръчвам я, има я в Мейлбукса  Peace

# 280
  • София
Снощи дочетох "Силата на любовта" на Сюзън Елизабет Филипс, книгата е стара не знам как съм я пропуснала до сега, но определено много ми харесва, препоръчвам я, има я в Мейлбукса  Peace

И аз и се чудих, но явно след коментара ти ще се чете Peace

# 281
Весела Коледа!
Аз днес случайно попаднах на поредицата Lifeless и се чудя още дали да я започвам http://www.goodreads.com/series/109152-lifeless и исках да попитам за мнение, ако някой я е чел  Simple Smile

Не съм я чела, но мисля да си я добавя и да изчакам какво ще кажеш ти.

В началото си мислех, че ще е поредната история за рок звезда, а то се оказа повече мафиотска история. Краят можеше да е по-добър, но като цяло е интересна и може би ще ти хареса   Wink

# 282
Виждам, че втората книга на Thursday Nights вече е излязла и ще трябва да се прочете  Crazy Има доста хубави оценки, а и първата беше интересна. http://www.goodreads.com/book/show/18214229-storm-front Ако някой я е чел вече, може да сподели  Laughing

# 283
  • София
Препоръчвам я с две ръце.
Ето тук може да прочетеш в резюме:
http://www.book.store.bg/search?srchstr=%ED%EE%F0%E0%20%F0%EE%E1 … 6%E8%FF&sin=1

Аз също съм с две ръце и два крака за тези книги...На мен лично много ми хареса...Винаги съм си мечтала да имам сватбена агенция и да работя по сватби...помечтах си малко докато ги четох Simple Smile

# 284
Благодаря на всички,които отговориха!  Peace Значи тези дни ще се заема със Сватбена агенция! Simple Smile
Само ще си дам малко почивка,че преди ден приключих трилогията "50 нюанса сиво'' и съм емоционално изтощена хихи  Simple Smile Много ми хареса,а бях чула някои доста негативни коментара!Добре че не се повлиях и реших да я прочета!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт