Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 099
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
 Ваниля, такива красиви прозорци не заслужават щори.

Барба, сега видях коментара и е много точен.

Шшшшш, ти асоциирас Алмодовар, аз от там се сещам за един испански филм, но не знам нито как се казва, но е много Алмодоварска история, но не знам дали е негов. Та ставаше въпрос за една семейна и съседска сага, та един умря и го дадоха на местния касапин да го расфасова и продадоха месото на пазара. Та в този филм имаше и големи прозорци и високи тавани и плчици разни. Ако някой се сеща за името да сподели.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 23:39 от so what?

# 331
Защо имам усещането, че сме съседки...

Разпозна ли си прозорците  Simple Smile

Красив гръб за кухня

На Грета плочките също много ми харесват.

И един интересен, различен апартамент. Стените на спалните са декорирани много ........мммм, атрактивно  Party

# 332
  • Пловдив
Здравейте момичета,
чета ви от доста време и честно да си кажа възхищавам ви се на начина по който можете да комбинирате и да видите хубавото във всеки един интериор. Аз съм пълна противоположност на вас, все търся подредбата и симетрията и затова въпреки желанието ми не мога да се справя така както си представям, все нещо липсва. Извинявам се за отколонението, но имам нужда от малко помощ или поне идея как да се справя. Точно преди година си осъществихме мечтата да имаме къща и много място и съответно аз да подредя всичко, да ама не, не стана всичко както си го представях. Както и да е, лятото правихме ремонт на банята, въпреки че много хора харесват вани, аз нашата я махнах и остана доста място, затова си преместих пералнята в банята, но имам един проблем, искам да сложа нещо като параван, може и декоративна преграда за да закрия част от помещението. Ето виждате ли и аз незнам как точно да го опиша. Ще сложа няколко снимки да онагледя (тук пак да се извиня че някой от снимките имат ефект...защото паднах с фотоапарата преди два дни и освен скъсани дънки имам и апарат за ремонт  Simple Smile )
https://plus.google.com/photos/116742031906261288916/albums/5866 … 42031906261288916

https://plus.google.com/photos/116742031906261288916/albums/5866 … 42031906261288916

# 333
Ванилия, какви щори на тези прекрасни прозорци, бих ги оставила без абсолютно нищо Heart Eyes
Относно саморазливните: не си представяй тези, които са подложка за паркети и други настилки. Има специални, които изглеждат като бетон, а повърхността им на пипане е като гумирана, не знам точното им наименование. Можеш да си избереш цвят, има и щампи. Аз планирам точно такава в кухнята и коридора, отдавна съм ги харесала.

Пепсън, каква голяма баня! И с естествена светлина Heart Eyes Освен някакъв красив параван, за друго не се сещам Rolling Eyes

Мисля да направя стената в спалнята над леглото като дисплей с наши черно-бели снимки. Много ли е изтъркано? newsm78

# 334
  • В кошера...
Здравейте, не съм ви чела от седмица и сега наваксах.
Барба, библиотеката, която си показала с ламината за гръб е точно идеята, което обмислям да си сътворя у дома. Само дето няма кой да ми я направи и се мъча сама да измисля най - рационалния вариант /финансов и монтаж/.
Бях се спряла на гръб от фазер, върху който да лепя тапети или да търся нещо имитиращо фладер на дърво /ПДЧ или ламинат/, а "рамката" да е от шкафове бял лак на Икея. Ще ми се да внеса нещо "лъскавко" в интериора, но белият лак мога да преглътна само когато е противопоставен на нещо естествено като дървото. Имам и естествен соц-паркет на пода, който много си харесвам.
Харесах си нещо - http://i99.photobucket.com/albums/l289/medunka/8aa8746258e363fa1 … 5_zps60fa742e.jpg
но докъде ще я докарам с интерпретациите - не знам.
И едно дърво по стената : http://style-files.com/wp-content/uploads/2013/11/missoni-8.jpg

Пепсън, как ти завиждам за огромната баня, за огромния прозорец! Модерна е банята ви и може би някакъв параван от стъкло в алуминиева рамка би паснал. Или някакви шкафове, за да вградиш техниката и да си слагаш вътре хавлии и бельо.

skyblue, на мен ми се струва много добре цвета от тези снимки на пердето, а и с тези корнизи - мисля добре се е получило. Винаги си личи, когато домът не е от тук. Рядко има изненади.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 11:45 от medunka

# 335
pepsun, още една идея:

Представям си я с наредени кърпи, разни шишенца, сапунчета, саксия, защо не и книги Simple Smile

# 336
Pepsun, завиждам за голямата баня. Crazy
Аз бих скрила пералнята зад огромно огледало в красива рамка, пералнята и сушилнята в центъра, за да влизам от двете страни.
А огледалото ще бъде въздушно, тоест не прикрепено директно към пода и тавана, а на някакви/не знам как се наричат/ метални въжета, но стабилни, не клатещи.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 12:12 от Чудо на чудесата

# 337
Бях се спряла на гръб от фазер, върху който да лепя тапети или да търся нещо имитиращо фладер на дърво /ПДЧ или ламинат/, а "рамката" да е от шкафове бял лак на Икея.

Системата "Беста" ли си намислила? Беста си има гръб - просто преди монтажа залепяш тапет с дървесна шарка на плоскостите за гръб и voilà Simple Smile (внимавай с посоките и напасването на шарките)

# 338
И моите кухни винаги са били бели, и сега когато правя планове за следващата, пак натам вървя. Плота много ми се искаше да е от полиран бетон, но не ми се вярва да се справя, затова по-реалистично ми се вижда да е дърво. И ето тук ми идва засечката -  бели шкафове (горни няма да има) дървен плот, гръб - ще събарям мазилката, ако излезе хубава тухла, ще остане на тухла, ако ли не, бели плочки....и чамова ламперия на 1,50 височина newsm78 не ми се искаше да я махам, заради хамалогията, но мноооого рустикално ми идва цялата картинка  Rolling Eyes  дори и бяла да я направя, мислих и сива, и черна, и червено-розова, и....а над нея? и? засичам дотук.

Ема, цветове тон върху тон?
Доколкото схващам, ламперията е в кухнята? Значи може да е удачно да инсталираш рафт за съдове, чаши, чайници, т.н.?

# 339
  • Варна
Ема, присъединявам се към съветите на Барб.

За любителите на цветове. Определено ми допада подходът на собственика http://www.admagazine.ru/inter/34759_dom-v-krasnogorske.php#article
Предипреждавам по-чувствителните да не отварят линка. Ако много им се иска, да си приготвят слънчеви очила и валериан.

# 340
Предипреждавам по-чувствителните да не отварят линка. Ако много им се иска, да си приготвят слънчеви очила и валериан.

Любопитството уби котката Shocked (падна от втория етаж на цикламеното стълбише)
От всичко видяно енергично одобрявам тапета в спалнята.
Как и во всем, что касалось проекта, он руководствовался исключительно категорией “нравится – не нравится”, особо не задумываясь о строгом соответствии стилевым или цветовым решениям.
Личи си, че му е забавно на заказчика и има моите симпатии, но има и нещо невротично или поне инфантилно в чак пък такова неконтролируемо желание за "всичко".

# 341
 Пепсън, може да ги скриеш в кутия/шкаф без вратички и да е висок за да скрие тръбата за сушилнята, може да ги обърнеш сза да не са с лице към цялатра баня. Имаш естествена светлина, сложи цветя в банята.

Ема, вчера се заблях, но днес ще си кажа,  мисля че ламперията ще е хубава боядисана.

# 342
  • Варна
Ох, бе, котеееееееееее Mr. Green
На мен ми хареса освен въпросния тапет и остъклената врата, но  и цветовото решение в дневната.

И тези врати са много красиви. Харесва ми цвета им - патиниран бронз

# 343
  • София
...чак пък такова неконтролируемо желание за "всичко"

- допълвам - и да е невиждано, неординерно и фасиниращо превръща накрая домовете в определена площ, през която искаш да притичаш, разглеждайки стреснато, и да избягаш навън да вдъхнеш познатия обикновен въздух  Wink

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:59 от Vayana

# 344
  • София
А, глупости. Каквото си сложа, ще му се радвам. Vayana защо не ни оставиш да си мечтаем? Като някоя свекърва само дуднеш. По-добре пусни някоя друга картинка да си изплакнем очите.

Общи условия

Активация на акаунт