Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Много ми е мило, че се кахъриш, ама недей толкова  Hug.
Тази смотана колона е по средата на цялото помещение по хоризонтал /гледано от вратата/ и по-близо до прозорците /май на метър/ пак гледано от вратата.
Вляво от погледа е трапезарията, вдясно - библиотеката.
Нямам такива фотографски възможности, за да го хвана нацяло.  Rolling Eyes Дано поне съм обяснила малко по-ясно. Утре ще се пробвам да направя снимки.

# 481
Боги, честита кухня! Една майка ни е раждала. Mr. Green

Колоната ще я измислим. Дай името на архитекта. Laughing

# 482
  • Варна
Цонне, мерси, сестро.

Архитектите са много  #2gunfire Кой не се изреди в тази сграда да практикува?!?!  #Cussing out
Включително и моя милост  Mr. Green

# 483
Боги, честита кухня! Една майка ни е раждала. Mr. Green

Колоната ще я измислим. Дай името на архитекта. Laughing
Богиня - когато е усвоила балкончето  Mr. Green
Аз да си призная, не ме дразни колоната. Мисля че правилно се ориентирах в пространството... няма да пречи между двете половини на помещението. Ако там точно няма тв, то варианти най-разнообразни ще се намерят  Peace
(Первазите под тавана какви са? Боядисвани или готови? трудно ли се прикачат и някаква съвсееем ориентировъчна сума за метър, ако може! Мирсиии)

# 484
  • Варна
Первазите са стирипорни, боядисвани. Средно са около 4лв за 2 линейни метра. Лепиха ги майсторите уж лесно. Аз се пробвах с акрилен силикон, ама не ми се получи така добре и реших в публичните помещения да не се правя на интересна.

Иначе, да, аз съм виновна с това балконче. Ама то поначало си беше тъпо измислено. Не е никак архитектурно оправдано една стая да има два балкона. Поне така ми се струва на мен, де. А и масата за 12 души нямаше да се събере. Така че архитект Богиня рушна всичко.  Mr. Green
Изцяло си прекроих вътрешното разпределение, защото и то бе повече от безумно. Ще излъжа, ако кажа, че не съм доволна от себе си Mr. Green

И с този под за банята се гордея. Голямо разместване и наместване беше. Дори се учих как се лепят плочки Sunglasses

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 21:08 от Приятно ми е - Богиня!

# 485
Благодаря, Богиня! Подът в банята е много сполучлив. Липсва ми някоя по-тъмна плочица тук-там... Но геометрично чудесно си се справила!

# 486
Не е никак архитектурно оправдано една стая да има два балкона. Поне така ми се струва на мен, де.
Не е, но доста често май се случва като гледам. Във ваканционния ни апартамент е така, един срещу друг са.
Добре си се справила с банята

# 487
Пода на банята е разкошен! Никакви тъмни плочки не му трябват! Не би ми хрумнало, много е яко.

У нас ако усвоим терасата ще стане точно като у Богиня. Терасата обикаля цялото дневно помещение по дължина и по ширина. Аз съм писала, 13 метра е дължината. Ако го усвоим ще имаме 2 колони ей така на никое място, но и още доста площ. Но..., нямаме нужда, а и би ни било още по- трудно да поддържаме стаята - за отопление говоря (и не само).

# 488
  • Бургас
С лекота може да създадете уникална атмосфера в дома си за идващите празници с помощта единствено на собствените си ръце и няколко добри идеи. С капка фантазия може да превърнете дори руло тоалетна хартия във впечатляващо коледно украшение. Сайтът http://cooledeko.de/weihnachtsdekoration-ideen предлага няколко оригинални, евтини и най-вече лесни идеи за красива и неповторима Коледа. Представете си каква радост ще доставите на децата си с изработването на тези ефектни украшения!

# 489
  • Варна
Пина, щом нямате нужда от повече пространство, не си го причинявайте. При мен просто в тази нарочена за трапезария стая, маса не влизаше. И изобщо тази лоджия /голяма бтв/ стоеше като цирей. Не че колоната е по-красива, де Mr. Green

Изумрудените интериори бяха разкошни. Сега установявам, че моето изумрудено не е точно такова, а някакво синьо-зелено, като фотоапаратът улавя повече синия цвят, отколкото зеления. Не съм в тренда, значи. Thinking

Днес си давам почивен ден, понеже трябва да се аклиматизирам към нахлулия студ, а утре ще шкурим шкафа за баня. Дано да стане нещо прилично.

# 490
Браво на Богиня!
Кухнята е супер, стените, первазите, а банята ще стане страхотна.

# 491
  • София
С лекота може да създадете уникална атмосфера в дома си за идващите празници с помощта единствено на собствените си ръце и няколко добри идеи. С капка фантазия може да превърнете дори руло тоалетна хартия във впечатляващо коледно украшение. Сайтът http://cooledeko.de/weihnachtsdekoration-ideen предлага няколко оригинални, евтини и най-вече лесни идеи за красива и неповторима Коледа. Представете си каква радост ще доставите на децата си с изработването на тези ефектни украшения!

gicka, гледам че го предлагаш тоя сайт на всяка страница. Ако е твой, може ли да го преведеш на български?

Момичета, моят интериорен дизайнер(плочкаджията) не ми харесва лилавото, много тъмно било станало. Не можах да му угодя, ей.

# 492
Грета Ей, кажи на твоят майстор да не се напряга, преди да си го поканила да живее у вас. Wink

# 493
  • Варна
Я, по-строго с майсторите. На къса каишка.

Иначе аз имам забавна случка с единия. Пита ме какво ще има на тази стена. Казвам: библиотека.
- А на другата?
- Пак библиотека.
- Толкова много книги ли имаш?
- Да.
- И що? Mr. Green

# 494

Общи условия

Активация на акаунт