Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Я, по-строго с майсторите. На къса каишка.

Иначе аз имам забавна случка с единия. Пита ме какво ще има на тази стена. Казвам: библиотека.
- А на другата?
- Пак библиотека.
- Толкова много книги ли имаш?
- Да.
- И що? Mr. Green
ooooh!

Аз пък не разбирам хората, които нямат книги Thinking

# 496
  • софия
Между колоната и стената може и много приятна отворена библиотека да стане.
Аз пък искам да имам голямо помещение с два балкона, много ми липсва светлина, мечтая за хол с три стени прозорци  Whistling
френски естествено  Naughty

# 497
И аз си го мислих това, както имаме 8м (ли бяха) прозорци, да ги направим френски, с плъзгащи механизми. Лятото отваряме към терасата и става нещо като патио  Thinking Много яко ми се струва. Както цялото пространство беше в бухнала зеленина от короните на няколко дървета... но те вече са история, изсякоха ги, мамка им, и още не мога да ги прежаля. Скоро като ми вдигнат и офис сграда под носа и добре, че няма да имаме патио...

Богиня, много яко, като виц!  Laughing

# 498
  • софия
Имам приятелка с такъв апартамент, хол 60 квадрата и френски прозорци на цялата северна и южна страна. Северната тераса я направиха като лятна трапезария и закачиха бамбукови щори отвън и никой не ги вижда, а южната е с шезлонги, много и е хубаво и светло, светло...

# 499
Ох, френските прозорци.  Cry Ние си имаме такива, но трябва да ги забуля в гадни завеси. На първи жилищен сме, на булевард. Май няма друго решение.  Sad

# 500
  • София
Не знам защо така сте настроени срещу завесите - те толкова много могат да променят една стая! Ние сме на кота 00 с френски прозорци, имам завеси, но и на висок етаж да бяхме пак щях да  сложа...

# 501
Мен, ако ме дразнеха завесите (действително не винаги ги харесвам), бих си поръчала да ми изработят някакви подобни панели с оризова хартия, плат или някакъв модерен pvc материал - съвсем лекичка конструкция, която да се закача с две кукички на самата рамка на прозорците и да се получи нещо по подобие на това, само че матирано.

Пина, чудна идея! Направи си зелена стена на твоята тераса, една джунгла на собствения ти балкон. Simple Smile

# 502
  • софия
Аз много харесвам пердета и завеси, според мен придават уют
Много харесвам естествени пердета, нищо че стоят все смачкани

# 503
Аз харесвам, но тези големи прозорци заслужават да се показват повече.  Laughing

# 504
  • софия
ааа, я си представи едни набримчени ленени или памучни завеси да се веят отстрани, ама от морски бриз  Naughty  Laughing
и прозорците отворени... ееехххх

# 505
  • софия
и задължително да се влачат по пода
а пода да е дюшеме
 Whistling Whistling

# 506
Иначе аз имам забавна случка с единия. Пита ме какво ще има на тази стена. Казвам: библиотека.
- А на другата?
- Пак библиотека.
- Толкова много книги ли имаш?
- Да.
- И що? Mr. Green

Joy Joy

Харесвам много ленени завеси, взела съм бели за спалнята, още не съм ги сложила Whistling Също някаква памучна дантела ще е хубаво. Чудех се дали не могат да се направят плетени на една кука, би било много винтидж ефирно.
В хола смм без, но сме на висок етаж и виждаме панорамно заради позицията на сградата, та прозорецът ми е като фототапет Laughing Е, не е бриз и океан, а градски пейзаж, ама кво да се прави Grinning

От един от линковете се подсетих, че си мечтая и за жилище/къща, цялото в мокет, светъл. Изключвам София като възможност за прилагането на тази еретична идея Laughing

# 507
Обаче ние имаме мебели под прозорците. Явно трябва да усвоим терасата и тогава може да се влачат пердета по пода, сега няма място  Simple Smile  Пак ги влачим, ама по спалните.

# 508
Представям си ги, ама в другия живот. В морската ми къща.   Blush Heart Eyes

Между другото, завесите със сигурност ще са ленени, че само при мисълта за онова лъскавото - органза ли беше?  Confused Тръпки ме побиват. Скоро видях у един дом с доста претенции, най - вече за натруфеност и парадиране с материално благосъстояние, пердета от органза, завеси от същото и хванати с онези въженца за тежки, плюшени завеси с пискюл. Не се сещам как се казваха.  Mr. Green

# 509
  • София
Аз харесвам, но тези големи прозорци заслужават да се показват повече.  Laughing

Абсолютно! Красота са...Пердетата обичайно нощем са спуснати, така че когато и ние сме будни си гледаме прозорците  Simple Smile Моите се "влачат " по пода - наистина е хубаво. И развети от бриз харесвам, но за това трябва жилището да е на морето, на Лазурния бряг още по-добре  Wink

Общи условия

Активация на акаунт