Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 090
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Майничка
Или, в малко по-скъп вариант, кепенци с формата на прозореца.

# 376
  • гр. София
На мен руската къщичка ми хареса повече от канадската. Харесвам ориенталският стил, но тук нещо не ми допадна съчетанието.
Цонна, аз също вкарах пурпурно лилаво в нашата спалня - с чаршафите. Иначе е в бяло и оранжево, без допълнителни акценти, защото е много малка. Две от стените са ми малко празнички, но и аз незнам какво да сложа там....  newsm78 И двете са оранжеви. На мен ми харесва, не е много натоварващо.  Peace

# 377
# 378
Страхотно Heart Eyes
И аватарът ти също!

# 379
Много ми триабват калъфите за столове от линка на Пина.
 И да, прекрасна дизаинерка се кипри на аватара!

# 380
Да, има прекрасни капаци (кепенци) и става красиво. Трябва да балкон пред прозореца, ако ще слагаш такива неща, или да си на партера. Доколкото схванах, при Ванилия Мадагаскарска, проблема е, че са на високо и нямат балкон, та ще трябва да ги командват от към стаята (през прозореца).

# 381
Момичета, според вас на остъклен  голям балкон на първи етаж,  какво би било подходящо да се сложи, за да може лесно и да се поддържа. Изключвам пердета.

# 382
Да, има прекрасни капаци (кепенци) и става красиво. Трябва да балкон пред прозореца, ако ще слагаш такива неща, или да си на партера. Доколкото схванах, при Ванилия Мадагаскарска, проблема е, че са на високо и нямат балкон, та ще трябва да ги командват от към стаята (през прозореца).
Защо това условие с балкона или партера? newsm78 В Италия (и изобщо южните страни всъщност) на всяка къща всички прозорци имат капаци, които се отварят навън.

# 383
Момичета, според вас на остъклен  голям балкон на първи етаж,  какво би било подходящо да се сложи, за да може лесно и да се поддържа. Изключвам пердета.

е то освен пердета, остават май само щори newsm78 иначе зазиздаш Shocked

ох, и аз се зачудих на госта, ама тъй като не съм съвсем в кондиция (някакъв смъртоносен грип вече втора седмица се опитва да ме отмъкне Twisted Evil ) реших, че вследствие на червеното вино (пия го по здравословни причини) на мен са ми поникнали крила и всичко ми се струва възможно   hahaha

# 384
червеното вино (пия го по здравословни причини)
Тъй, тъй... Wine Glass

This_season, много оскъдно описание, хич не мога да си представя върху какво разсъждаваме...
... матирани стъкла? Thinking

# 385
Barba, черпя те с два стола Misc Baby Bottle (не този емотикон търсех, ама....карай)

# 386
Живея на първи етаж. Улицата пред терасата  ми е много оживена и искам да си сложа нещо на прозорците на   остъклената тераса, което да стане красиво, но и да  може да се почиства редовно и лесно.
Виждала съм пердета на тераси, но на мен ми е бабешко.
Терасата ми е голяма и мога да си правя много неща, но хорските очи постоянно дебнат.

# 387
  • софия
Ауу, Ема, страхотни са!
На Барба два не и трябват, така че гепя единия  Simple Smile

# 388
Тези столове и аз ги взимам! Станахме на кълбо за тях, да знаете!  Laughing

# 389
ах, столовете са Heart Eyes

Само не разбрах защо е нужно пред прозорците с капаци да има балкон?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт