Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 089
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Ха-ха, да! Нашия майстор на стените като видя монтираната кухня и реагира така:  Thinking  Хората какви кухни си слагали, като космически кораби..., пък наща била много буржоазна...  Thinking  

А сега ако си осъществя мечтата за миндсенчъри интериор, ще има всички да ми обясняват, че е много комунистическо...  Joy  щото вече имам такива реакции
hahaha
Да се смееш ли, да въртиш ли пръст около слепоочието си...

# 451
Богиня, харесвам кухнята ти и преди съм казвала, че много обичам симетрия и прави линии. Мисля, че ако шкафчетата не бяха подравнени с абсорабатора това щеше да те дразни и мен също. А нямаше ли огледални смесители  Mr. Green шегувам се разбира се.
За тази колона пак разгледах -етажерка не ти допадаше май, такава без гръб  или пък да опънеш едно"пано" от пода до тавана ковано желязо или пано с лампи съобразени с инетрироа ти... Например като това, но  вертикално

# 452
  • София
Нашият паркетаджия каза, че ще ми реди паркета по "бай тошовски" (рибена кост). Всички сега си редели по-модерно.

Богиня, наистина ли имаш две мивки в кухнята? Обаче много ме кефи плота с излетите мивки. Невероятно просто!

# 453
  • Варна
Синя вода, ха, това е идея с лампите. Не знам обаче как и кой може да ми я осъществи. newsm78

Грета, да, две са. Всички ме питат защо.  Mr. Green Ами готвим, бе. И помощник-шефа трябва да има работно място.
На по-нахалните казвам, че сме евреи  Mr. Green

# 454
  • София

Ее, не минава - трябват и два хладилника Simple Smile)

# 455
  • Варна

Ее, не минава - трябват и два хладилника Simple Smile)
Колцина го знаят  Mr. Green
Обаче отговорът ги респектира и не задават повече ненужни въпроси.

# 456
  • София
И аз много готвя, но много много не мия на ръка. А и моят помощник шеф избягва да помага.

Лилавото ти е станало страхотно. Аз го внедрих в спалнята, но за хола бояджията се запъна, че бил северен и трябвало топъл цвят. Та сега коридорът е лилав (боята беше налична), а холът остава бял, докато сама си го боядисам в каквото си искам. Не мога да се разправям с мъже и това е.

# 457
  • Варна
И моята трапезария е северна, ако това по някакъв начин ти помага. Прави, каквото на теб ти се иска, изобщо не се съобразявай с чуждо мнение. Peace

# 458
  • София
Само да си тръгнат и се качвам на стълбата. Сега трябва да си боядисам кухнята бяла и да си претапицирам столовете.

# 459
  • София
Ако си спомняте преди време търсих някой да ми направи това шкафче. Не беше лесно, но все пак намерих, че покрай него и пейчица за обуване измислих

Вече са готови, но все още само на снимка съм ги виждала в събота ще са при мен. Ще добавя една порцеланова дръжка на шафчето.

blue_water, майсторът ти вече продава твоите червени мебели. Май е започнал серийно производство  Wink

http://prodavalnik.com/peyka-s-raft-za-obuvki-i36348213

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 11:13 от Vayana

# 460
  • София
Аз мисля че просто е ползвал нейните преди да ги предаде за мостра-човека работи по поръчка... е вече няма да са уникат, а и явно човека е сръчен в ръцете ама за да направи нещо хубаво му трябват чуждите идеи  Joy

# 461
  • София
Важното е, че тя има каквото иска  Peace

# 462
Да, снимал е моите, за което нямам нищо против, тъй като аз самата не съм на 100% дизайнера на това.
http://www.bostoninteriors.com/furniture/bedroom/storage/nightst … -accent-chest.cfm

# 463
Аз съм работила в сладкарски цех и съм се въртяла из професионални кухни. Там всеки си имаше собствена мивка. Други неща бяха общи, но тезгях и мивка имаше за всяко работно място, затова идеята на Богиня ми се вижда практична. Ако има място, разбира се, но в случая има. Всъщност тя мивката понякога и на един човек не достига, така че... само бойлера да е достатъчно голям  Laughing

# 464

Общи условия

Активация на акаунт