Интериорен стил по аматьорски 17

• 51 123
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Покрай търсачката на Doris:

# 736
  • София
Глезотийка  Wink - смесител и над плота на фурната!  

# 737
Може от него да тече масло Shocked

# 738
Глезотийка  Wink - смесител и над плота на фурната!  

Simple Smile Заради гърба пуснах,
пък то чучурът май обира лаврите Simple Smile)))))

# 739
  • София
Признавам - нямаше да се сетя, а и нямаше да си поставя смесител над моя плот, но като се замисли човек - това си е един вид улеснение при готвене!  Joy

# 740
  • София
Vayana , специално ли се вгледа, за да намериш повтарящите се плочки? Позволих на майстора сам да си ги нарежда както иска и така се случи, че е повторил наблизо. Ти май не забеляза, че в единия ъгъл има повече черничко?

Аз знам, че няма да ти хареса Има си хора, които не обичат безпорядъка и няма как да харесат шаренийката ми. Но искам да знам мнението ти, мама ще дойде напролет на гости и искам да съм подготвена за реакцията и.

Кухнята е наследена и нямам никаква финасова възможност да я сменя. Не ми харесва, но това е положението. Затова се опитвам да я попроменя. Сложих обикновен сив плот (дюс е, ще го оцениш).

Иначе като белосам, ще лакирам отгоре,да.

# 741
А по прицип такава кухня като на Грета как бихте префасонирали?
Моята кухня е с този тип вратички, наследство ми е и, макар да е над 15 год. вече, е като чистак нова. Вратичките са масив, бук, ако не се лъжа. Та не ми е наложително да я преправям, но определено бих. Simple Smile Дайте си идеите, ако имате виждане за този тип кухни.

# 742
  • София
Не, Грета, не се взирах нарочно - то си личи на пръв поглед, а и не само аз съм го казала.
Оценявам плот-дюс  Peace
Защо сравняваш реакцията ми с тази на майка си?

# 743
Много типична американска кухня, Почти всички нови изпълнения имат вода над печката.

А за картините и детайлите, аз специално имам много. Не са подбирани по тема или творец ( има от известни и не толкова известни наши и чужди автори), но ми носят някакво настроение и ги свързвам с определена емоция или човек. Лично мнение, детайла е неизменна част от живота ни и не виждам нищо лошо, някой автор да сложи картините си тук.

# 744
  • Варна
Това със смесителя над печката отдавна е тенденция  Peace

Барб, щом са масив бук, аз не бих боядисвала  Peace Бих ги омаслила, да за подсиля фладера. А понякога една смяна на дръжките на вратичките също върши чудеса.

# 745
  • Бургас
Грета когато боядисаш шкафчетата, всичко ще си дойде на мястото и най-важното на теб да ти харесва и да ти е удобно

# 746
Ами и аз не мисля за боядисване, още повече че се притеснявам за качеството на интервенцията - именно да не лепне, да се драска и т.н. По-скоро плот/гръб какви, та да седи готино, а не съвсем кънтри (какъвто е характерът на това профилче на вратичките)?

# 747
  • Варна
А сега с какво е?

# 748
Aз пък такъв профил бих боядисала в зелено или  синьо, или някакъв друг цвят. В бяло и дървесно ми е прекалено кънтри. Гръб, само не знам откъм поддръжка как ще е, месинг би пасвало добре (видяхме го наскоро тук), или някаква мазилка, но не плочки, лакобели ..

Пак ли аз да пускам тема? Мързели такива Twisted Evil

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 17:40 от Емa

# 749
  • Варна
Пускай.
Аз лично този бук бих го омаслила в махагон или чисто черно.

Общи условия

Активация на акаунт