VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 657
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 520
Сега гледах снощния лайф. Някой чу ли какво каза Пламен на Тервел когато излизаше.

# 2 521
Ваня сутрин е ужасно подпухнала и прилича много на марта Вачкова

# 2 522
Жива да не бях, какво чуват ушите ми, Ваня към Пламен: Ти си най-добрият вариант да останеш в къщата, много се радвам, че излезе Мира Радева, ти беше повлиян от нея  ooooh!  А само преди седмица се чудеше как може такъв некомпетентен схемаджия може да бъде пример за подражание  Mr. Green

# 2 523
Човек се чувства отхвърлен и изгражда неща в своето въображение... не са сигурни какво се е случило, но това е достатъчно, за да се сърдят hahaha

# 2 524
Най-голямата й врагиня Мира Радева се изложи като сподели някой прекалено лични неща, но за сметка на това Ваня си лепна по-голямо петно според мен.Определено моралния победител в тази битка е Мира . Peace (мое мнение, не ангажирам никого с него)

# 2 525
# 2 526
  • София
Много ми е странно приятелството и силната подкрепа от страна на Тервел към Ваня.

Както и очевидната подкрепа на Златките.

# 2 527
Ваня се кълне че не е спонсор, мисля че вчера тук достатъчно доказателства бяха дадени newsm78

# 2 528
Ваня се кълне че не е спонсор, мисля че вчера тук достатъчно доказателства бяха дадени newsm78

Точно за това, не ѝ прави чест!

# 2 529

Тя не е - фирмата ѝ е.   Laughing

# 2 530
  • София
Лелеее, Станка се изказа... няма по-просто същество... няма  ooooh! ooooh!

# 2 531
Лилисита нещо се е объркала като си рисува веждите  Crazy Браво на РЗ, че каза истината на Лилка.

# 2 532
Браво на РЗ, че каза истината на Лилка.

Да, тя няма какво да губи и евала,че й го каза

# 2 533
  • София
Станка май смята, че е супер стар някакъв. "Хората през цялото време се питали какво представлява Станка Златева" и затова влязла Joy не познавам някой, който да я познаваше до миналата година и то заради странните й интервюта, но карай..

# 2 534
  • София
Най-накрая Станка да каже нещо умно

Общи условия

Активация на акаунт