VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 850
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 685
Аз не разбирам защо така нападате Тервел. ...Той се опита да се впише някакси, но Червенковата е такъв тартор, на който никой не може да опонира, та дори и шампион по бокс. Явно е, че Тервел не блести с интелект, не знае видни подли номера, та да се оттърве от пропагандата й.
Човека си е простъчък, разбира от бокс, от ранна възраст само това прави. Незнам какво очаквахте от него?
Не го нападам, напротив, той влезе в Къщата като един от твърдите ми фаворити заедно със Станка. Но и двамата положиха доста усилия, за да ме разочароват, и успяха Simple Smile. Очаквах от него да се държи по-мъжки, не да се крие под полата на Червенкова. Пламен, никому неизвестен допреди два месеца, й опонираше доста успешно, на Тервел не му стискаше да й се опълчи.

# 2 686
# 2 687
Понеже не са гледали как репортерката хвърля боба в каруцата.  Joy Какво по виШу доказателство от това?  Naughty
Aко го потвърди и бабата-нумероложка, ще повярвам Crazy
Аз ще повярвам само ако видният, моден астролог Пресиян го потвърди, иначе НЕ smile3513
Не гледах Гала, но от вас разбирам, че Терлито и пръстът му са се покрили, мисля че дълго време няма да чуем за тях  Thinking

# 2 688
  • sofia
Терлито май приключи с телевизионните изяви  Mr. Green
разбирам,ако е обиден, защото в крайна сметка първо им казаха,че са финалисти, а после се оказаха само полуфиналисти
но ако е обиден, че са го показали в действие, не мога да му съчувствам  Laughing
Eх, що ли и други не се обидят...Примерно Мишото Laughing

# 2 689
  • В тъмната гора.

Аз не разбирам защо така нападате Тервел. ...Той се опита да се впише някакси, но Червенковата е такъв тартор, на който никой не може да опонира, та дори и шампион по бокс. Явно е, че Тервел не блести с интелект, не знае видни подли номера, та да се оттърве от пропагандата й.
Човека си е простъчък, разбира от бокс, от ранна възраст само това прави. Незнам какво очаквахте от него?

Я пък ти! Laughing

Аз предпочитам да съм свободен електрон и ми е много неприятно като гледам как някой се опитва да манипулира и ръководи живота на други свободни и равни по права на него хора. Толкова ми стана противно как Мира, точно преди да излезе, се лезеше на Ваня - "аз нали ти казах...бля, бля...". Червенкавата е прототип на Сталин.."Ако не си с мен, си против мен."

# 2 690
Аз с риск да стана досаден продължавам да твърдя, че явно на Тервел са му обещали да стигне поне до финал и той сега играе ролята на обиден и неразбран.

Имаше един разговор, който не беше излъчен в епизодите. Обсъждаха как ББ се шегува с тях понякога. Тогава Тервел каза, че ходил в изповедалнята и питал ББ дали са коректни към него, защото се притеснява какво е излъчено. Те му казали да изчака, после му дали някакъв плик май и там и пишело "ти добре ли бе момче" (нещо от сорта беше). Аз си мисля, че Тервел е очаквал от ББ да показват само положителни неща за него и да му покриват издънките. Много мъже изповядват тази философия. Може и да са имали такава уговорка. Затова сега се прави на обиден.

# 2 691
 #CrazyНякой знае ли Ваня защо е яхнала метлата пак и злобно се закани на Пламен?И Пламен се шашна от тона и,тя направо си го заплаши за навън. ooooh!

# 2 692
  • Варна
На кого да е сърдит Тервел? Освен на себе си, не виждам на кой друг Peace
И като се покрие какво, още повече разочарова хората, на които беше фаворит.
Лично на мен не ми е бил, но имаше моите уважения заради успехите си.
Дори и тази седмица да си спестят при Гала въпросното видео, нали другата седмица Лияна ще бъде при нея. Предполагам, че тогава ще го пуснат и мънкайки ще каже нещо ... предполагам. Макар, че Лияна може да е пощадена, защото с Гала са близки и доста често й е била гост.

Някой може ли да даде линк за снощното предаване, само да не е в нова плей  Praynig

# 2 693

Skrekkelig , много си вярваш! Да не си завършел психология.... Турист!

кво значи вярвам си? Казам каквото мисля. Ти не правиш ли същото?

О, тъпоъгълността се събуди! Мненията и коментарите са ти под всякаква критика. Няма как да не ти напише негативен коментар под твоето мнение, те са абсолютно детински.

# 2 694
Тервел и в онлайн чата на Фейсбук ли не се е появил? Че се е уплашил да гостува на Гала, мога да го разбера. Ама от въпросите на зрителите да бяга, ми е малко смешно Simple Smile.

Аз не разбирам защо така нападате Тервел. .......
А, за интелекта му, или за липсата на такъв, никой не го напада.     Laughing
Но ако беше мъж на място, както му се иска да го възприемат, трябваше да бъде честен и да си признае, че е имало залитване от негова страна.
След като се оакаш на публично място, редно е и да "почистиш" после.
Ама той просто подви опашка и избяга.......    Simple Smile
Ако това е мъжкарско поведение, аз съм Мисис Свят.     Mr. Green

Същата работа, като Лилянчето ни обяснява, че тя обичала всички хора, разбирай мъже, затова се държала приятелски     Thinking   с тях.Странно е, че позволява на всяко приятелче от мъжки пол да й бърка под полите, ама......   такова й е "разбирането" за приятелство между хората.

# 2 695
#CrazyНякой знае ли Ваня защо така злобно се закани на Пламен?И Пламен се шашна от тона и,тя направо си го заплашваше за навън. ooooh!
Пламен и каза „Ванче, ти нали не вярваш, че съм се вързал за това с процентите„.
Много зловещо му говори.

# 2 696
  • SF
Мира се държи доста сервилно, но не се приши към Червенкова. Можеше да си бродира гобленчето, сгушена до нея, да я нарича "мамо" и да се съобразява с настроенията й - сега мама Фоти става от кревата и е бясна, сега някой й е засвидетелствал респект и е благосклонна за разговор, сега ме харесва, сега се е начумерила… Тервел, Стойко, Лияна и често Йоана, така правиха и така си изкараха целия сезон. Круела Девил не ги подкрепяше в никакви трудни моменти, а ги навря в ъгъла и ги обезличи.
Не без тяхно позволение, разбира се.

# 2 697
  • София
Някой може ли да даде линк за снощното предаване, само да не е в нова плей  Praynig
http://vbox7.com/play:50d81f354e

# 2 698
  • Варна
Къде гледате?

Някой може ли да даде линк за снощното предаване, само да не е в нова плей  Praynig
http://vbox7.com/play:50d81f354e
  bouquet

# 2 699
Сега пък иска разговор с Ани Владимирова, че била тормозена 7 седмици от Пламен. Били тормозени, гладни и изтощени  doh заради него. Последните 2-3 дена се правил на чавдарче. И навън много обяснения трябва да и дава.

Общи условия

Активация на акаунт